Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Nálam valamiért a lányom ragaszkodik hozzá. Van még egy, csak annak van vmi baja, mert ha van benne kártya, sokszor nem elérhető. Lehet, megcsináltatom neki, mert hiába mondjuk, hogy veszünk vmi újat, nem kell neki. Most is a töröttet nyomkodja.
Igen, emlékszem a G4-re.
Utána még vettem egyet, full dobozosat, hibátlan állapotút. Kapott egy Quick Circle nfc tokot hozzá. Ha kellene, bármikor tudnám használni. -
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #511 üzenetére
Jah, hát akkor menni fog neked is
Hát, ezen én is minden alkalommal tanakodtam, hogy érdemes e... aztán mindig arra jutottam, hogy ennyit még megér, mert ennyi pénzért (~20e Ft alatt) úgy sem kapok épkézláb telefont. Ha meg veszek egy drágábbat, annál is fennáll a veszélye, hogy törés áldozata lesz
Mivel a 4 gyerekemből már 3 használ telefont, meg a feleségem és persze én is, így mindig nem árt egy plusz tartaléktelefon arra az esetre, ha valamelyikü(n)k telefonjával történik valami.
Nem egy acélos hardver van benne persze, picit lassúcska (a P30-amhoz képest mindenképp), de én szeretem, és mivel nagyobb a kijelzője, mint a P30-amé, így otthon pl. ezt használom nyomkodós, olvasgatós telefonnak. Meg mókás a kiugró szerfikamera, bár azt sosem használom
Apropó, G4: azt hiszem az van neked tőlem is egy
-
SkyLine3000
addikt
Van némi tapasztalatom szerelésben (notebook, teló)
Xiaomi Mi A1 töltőaljzat, LG G4 alaplap, kijelző, P Smart Z aksi. Amit tudok, megcsinálok otthon. Azt tudom, hogy a mai telóknál szinte minden ragasztva van. Vannak szerszámaim telókhoz és speckó ragasztó is, de most valahogy nincs kedvem vele szórakozni. Komplett kijelzőt nyilván egyszerűbb cserélni. Lehet az lesz a végén.
LG G4-nél kb 8-10 perc alatt cseréltem alaplapot.
Az a gond, hogy nem vagyok benne biztos, hogy érdemes erre a telóra ennyit költeni...
Közben már írtam egy szerviznek. Várom a válaszuk. De gyanítom, nem túl gazdaságos már a teló javítása. -
Exian
addikt
Még annyit, hogy volt, amikor csak simán kijelzőt-üveget rendeltem, keret és fém belső szerkezet nélkül, na azt NEM ajánlom, azt nem tudtam szépen összerakni... nem tudtam szépen beragasztani a kijelzőt a gyári, eredeti keretbe.
Nincs is nagy különbség árban, szerintem nem érdemes vesződni vele.
Azért kérdezz meg egy szervizt, hogy ennél a típusnál vállalnak e esetleg csak üvegcserét (amennyiben tényleg nem sérült a kijelzőpanel), nekem más telefonnál mondták, hogy nem tudják külön cserélni, csak kompletten.
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #508 üzenetére
Nem tudod cserélni külön, legalábbis otthoni körülmények között, főleg hozzáértés nélkül semmiképp. De nekem még szerviz sem vállalta más fajta telefonnál, mert még ők sem tudták megcsinálni. Ugyanis ezek a régeteg össze vannak ragasztva, tehát az üveg az étintőpanellel, aztán a kijelzővel, stb. Hogy miért árulnak külön csak üveget, az jó kérdés, ezt én is megkérdeztem a szerviztől, ők sem nagyon tudták megmondani
Én amúgy már 3-szor cseréltem komplett kijelzőt ebben a készülékben.
Én gyári kijelzőt vettem, ami tartalmazza a KOMPLETT előlapot, keretet, kijelzőt, üveget, csak a belét kell átpakolni. Ha még nem csináltál ilyet, akkor mondjuk nem olyan egyszerű, főleg ennél a telefonnál a kiugró szelfikamera miatt. Ott azért vannak bonyodalmak, lehet legózni vele, hogy a kitoló mechanika ne sérüljön, meg hogy minden a helyén legyen... szeretem nagyon
Én innen szoktam rendelni, legutóbb (kb 1 hónapja) ezt rendeltem.
Ez gyári kijelző. Ez úgy néz ki, ahogy a képen látod, a komplett fém szerkezettel együtt, gyárilag összeszerelve (ragasztva) kapod a kijelzőt rajta, csak a belső panelt és a hátlapot kell átrakni és annyi, na persze ez azért nem ilyen egyszerű, de nekem 3-szor már sikerült
gyerekek használták/használják, ezért volt ennyiszer csere
-
SkyLine3000
addikt
Üdv
A lányomnak van egy ilyen P Smart Z-je. Valamelyik nap leejtette és a kijelző üveg elrepedt. Pedig van rajta tok. Pont a sarkára esett, mind rendesen... Műxik, csak ugye törött. Ezt az üveget lehet külön a kijelzőtől függetlenül cserélni? Mert mintha látnék külön üveget olcsón. Hiába akarnánk neki venni egy másik telót, aszongya jó ez neki, nem kell másik... -
Exian
addikt
válasz
samu2062 #506 üzenetére
Áááá
Én is járók így néha a saját Huawei P30-ammal, amihez aktív flip tokom van. Az a tok ugye olyan, hogy az elején jobboldalt átlátszó rész van. De nem teljesen átlátszó. Hátra hajtva a kamera elé kerül ez az opálos rész és így a kamera képe homályos. Hát volt párszor, hogy néztem, hogy miért ködös a kamera képe
aztán gyorsan rájövök, hogy miért...
-
samu2062
senior tag
Az enyém, egyik haverom anyjánál működik szépen, azóta is. Kb. 3 éve adtam el neki. Bár múltkor áthívott, hogy nézzem meg, mert nem működik a kamera. Amikor elindítja, csak sötétség van a kijelzőn. Na én átmentem. Kezébe vette a telefont, az oldalra nyíló flip tokot szépen kihajtotta a hátuljára, és mutatta, hogy látod, sötét a kijelző. Majdnem kifeküdtem a röhögéstől.
-
Exian
addikt
válasz
elfelejtette #503 üzenetére
Aha, nálunk gyerekek használták, kétszer is sikerült rommá törniük a kijelzőt. Most van nekik már másik, Így most megcsináltam tartalék telónak, itthoni nyomkodós telefonnak, hogy ne a rendes telóm merüljön. Nincs semmi baja amúgy.
-
Exian
addikt
Harmadszorra cseréltem kijelzőt ezen a telefonon
érdekes módon most nem azért kellett cserélnem, mert széttörött, hanem mert elromlott a kijelző panel, pedig gyári volt. Kontaktus hibás lett, az alsó részen ha erősen nyomtam a kijelzőt, akkor volt kép, amúgy nem. Így sem jártam még. Most gyári kijelzőt kapott, kerettel együtt.
Használja még valaki ezt a telót?
-
olli
tag
Eltűnt a hívásfogadás gomb.
-
Exian
addikt
Na meg is van a megoldás, ez a cikk segített. Az AppGaleryből fel tudtam rakni. Csak a Play áruházból van "kitiltva".
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Felélesztettem ezt a telefonomat, a lányom használta egy ideje, de összetörte a kijelzőt. Kicseréltem gyári új kijelzővel (11e Ft volt, gondoltam annyit megér, a cserét magam csináltam), működik frankón, gondoltam befogom másodlagos, itthoni nyomkodós telefonnak, mert elég jó ez még, meg nagyobb a kijelzője, mint a P30-amnak.
Néha filmeznék róla, de a HBO Max applikáció nem kompatibilis vele. Miért lehet ez? Van valami trükk, amivel felrakható?
A Netflix és a Disney+ az működik.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #497 üzenetére
Végül megunva a kínlódást, mivel már úgyis be volt lassulva a telefon, ezért le lett cserélve egy Moto G54 12/256GB-os változatra. A P Smart Z marad itthoni nyomkodós telefon, a Szókereső játék miatt...
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Párom Honor Band 6-ja mostanában néha nem csatlakozik rendesen a P Smart Z-hez, a hiba jellege az, hogy nem mutatja a hívásokat, és a messenger üzeneteket, de az email-eket meg igen...
Az eszköz törlése és újra csatlakoztatása után talán egy napig jó, de néha nem is javul meg ettől sem. -
SkyLine3000
addikt
Megoldódott. Tele volt a tárhely és azért nem lehetett telepíteni. Semmit.
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Ha még jár erre valaki...
Lányomnak ilyen telója van. Most megy középiskolába és fel kéne rakni a telójára az otp bank hu alkalmazást, de nem lehet telepíteni. Sem playből, sem böngészőből letöltött apk-s sem lehet. Próbáltam vagy 6-7 féle verziót, de nem telepíti.
Playen letölti a teló, látszólag elkezdi telepíteni, majd ugrik egyet és olyan, mintha nem történt volna semmi.
12-es emui van rajta 10-es android alapon. Az alkalmazásnak 7-es droid kell. Az én LG telómra, amin a legkorábbi, 9-es droid van, simán felment.
Valakinek esetleg tapasztalata? -
Exian
addikt
Na, most derült fény minden kétséget kizáróan, hogy miért villódzott a kijelzőm.
A krva Yetteles SIM kártya miatt!
Hallottatok már ilyet?
Namerhogy: a villódzás akkor kezdődött, amikor megjött az EMUI 12. Én azt hittem, hogy az cseszte el.
Ám azt elfelejtettem, hogy az EMUI 12 csak azután jelent meg a telefonon, ahogy beraktam a Yetteles SIM-et. Addig meg sem jelent, amint bekerült, rögtön jött.
Ezután jött a villódzás, én teljesen a frissítésnek tudtam be a dolgot. Már mindent próbáltam, mindenféle beállítást, de semmi, villódzott tovább. Azt teljesen elfelejtettem, hogy bekerült a sim kártya.
Aztán jó pár napja kiszedtem a Yetteles SIM-et, mert csak egy feltöltős kártya volt, lejárt, nem kell tovább.
És láss csodát, most tényleg, végérvényesen eltűnt, napok óta nyúzom a telefont és egyszer sem villódzott!
Hurrá!
-
Exian
addikt
Rájöttem a villódzás okára, bár nem hiszem el. De úgy tűnik, hogy az okosórámhoz van köze! Ha a kezemen van, villódzik a kijelző. Ha nincs a kezemen, nincs vibrálás!
Hihetetlen, de már pár napja tesztelem és ez a helyzet. Vannak még csodák...
Az óra viszont nem ezzel a telefonnal, hanem a P30-ammal van párosítva.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #484 üzenetére
Na az asszony telefonjára is megjött...
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #487 üzenetére
Igen, és akkor megnyitja a "Hangok és rezgés" menüpontot a Beállításokban.
Ja, fontos! Először csak egy rövidet nyomj a hangerő fel vagy le gombon! Csak akkor jön elő, ha hosszan nyomod, akkor elkezd hangosítani vagy hallkítani, és akkor csak az általad említett vékony csík jön elő.
De ha röviden nyomom, akkor nekem mindig élőjön a rendes hangerő sáv meg a gomb.
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #485 üzenetére
-
sing1ep1ayer
őstag
A másik bugyuta feature a hangerő slider. Ha eddig megnyomtam a fizikai hangerő fel-, vagy le gombot, akkor előugrott a slider, aminek az alján koppinthattam a beállítások megnyitásához és bármelyik hangerőt módosíthattam. Most csak egy vékony csík jön ki aminek nincs az alján settings gomb - bár valahogy néha sok kínlódással elő lehet csalni a régit, de percekbe telik. És ha sikerül is bemenni a sound settingsbe, ott csak két hangerőcsúszka látszik, a többi rejtve van - ezekhez újabb kattintással lehet csak hozzáférni.
-
elfelejtette
veterán
válasz
sing1ep1ayer #482 üzenetére
Nálam a Redmi Note 9 Pro-ban a Miuiban szerencsére kikapcsolható volt...
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #482 üzenetére
Én már megszoktam a P30-on, arra már korábban jött az EMUI 12. Bár néha még mindig nem azt húzom le, amit akarok... szóval még így hónapok után is megzavar néha. Az a fő gond, hogy nem lehet megváltoztatni, pedig csak egy egyszerű gomb kellene hozzá a menüben, nekem pont fordítva lenne kényelmes és jó, hogy jobboldalon lehúzva jönnének az értesítések és baloldalt a beállítások.
-
sing1ep1ayer
őstag
Megjavították, ami működött.: szörnyű, hogy az értesítések külön lettek bontva a kapcsolóktól a fenti menüben. Aki ezt kitalálta, azonnal kirúgnám. Nagyon remélem hogy gyorsan kigyomlálják ezt a felesleges újítást a rendszerből.
-
oszlopos
tag
Villódzás sincs
-
oszlopos
tag
Végül csak megjött, ma hajnalban feldobta voda alatt is a frissítést.
Tökéletesen működik, nem látok semmi anomáliát. -
ThaliLacus54
csendes tag
Nekem kettő SIM van egy Vodafonos és egy Telekomos. Hiába kerestem eddig a frissítést nem dobott fel semmit. Kivettem a vodás sim-et, és azonnal feldobta a frissítést. Telepítetta annak rendje-módja szerint. A biztonsági szint 2022. május 1.
-
oszlopos
tag
Az enyém vodás volt anno, és nagy reményekkel kipróbáltam hogy az egyik fiam yetteles kártyáját beletettem, de sajna azzal sem történt változás.
Próbáltam gépen keresztül us, ott sem dobott fel frissítést. -
-
oszlopos
tag
Nem tudom, nekem továbbra sem jön az emui12.
Valami ötlet, hogy letölteni nem lehet valahonnan? -
-
Exian
addikt
Egy furcsaság eljőjött, időnként vibrál a kép, vagyis egy pillanatra (másodperc töredéke) elfeketedik a kép, nagyon gyorsan, de látható. Más is tapasztalt ilyet EMUI 12-vel? Mondjuk a kijelző nem az eredeti gyári, már én cseréltem, nemtudom, ehhez lehet e közé. Mindenesetre EMUI 10-zel nem volt ilyen jelenség.
-
Exian
addikt
válasz
oszlopos #470 üzenetére
Nekem sem jött. Beraktam Telekomos kártyát 1-2 napra, de nem jött (mert amúgy én ezt a telót SIM nélkül használom csak netezésre itthon, telefonnak P30 van). De majd belerakok egy Yettelest, azt hosszabb ideig is benne tudom hagyni. De engem is érdekelne, hogy van e valami megoldás a frissítésre, ami nem igényel SIM-et?! Esetleg PC-n HiSuite? Azt még nem próbáltam.
-
oszlopos
tag
Sziasztok!
Nekem vodás van, de nem akar megjönni rá!
Van valami megoldás rá, vagy valahonnan letökthető? -
Exian
addikt
válasz
janeszgol #464 üzenetére
Neked már jött is az EMUI 12 erre a telóra? Vagy bárkinek?
Akkor is fog jönni vajon nekem, ha nincs SIM kártya a telefonomban? Ugyanis ezt a készüléket én SIM nélkül használom itthon netezésre, nincs benne SIM kártya. Persze ha nagyon kell, tudok bele rakni, de ha nem muszáj, akkor nem.
-
szemesi69
addikt
Emui 12 érkezik [link]
-
samu2062
senior tag
Ahogy a másik topikban is írtam, nekem nincs már meg ez a telóm. (Haveromhoz került), így nem vagyok képben vele pontosan, de szinte biztos vagyok benne, hogy semmit nem fog már kapni.
3 éve jelent meg. A Huawei nem támogatja ennél tovább és amíg támogatta, akkor is csak hellyel-közzel. -
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Őszintén szólva nem tudom, tavaly októberben tört össze a telefon, azóta fiókban hevert, nem emlékszem
Viszont ez a kijelző teljesen jó, szépek a színei abszolút és minden tekintetben rendben van. Talán picit hidegebb árnyalatú lehet, mint a gyári volt, de mivel nem emlékszem, nem tudom biztosan.
-
Exian
addikt
Igen, onnan rendeltem, szerdán este adtam le a rendelést, pénteken kora délután már benne volt a telefonban
Hát, az alap szerszámok nem ártanak, de nem kell semmi extra ehhez a modellhez. Csak egy pici csavarhúzó a belső műanyag borításhoz, meg egy vékony műanyag lapka (akár egy bankkártya), amivel ki lehet szedni a hátlapot meg a kijelzőt.
Hőlégfúvó nem kell, én most pl hajszárítóval csináltam.
Ezek a szerszámaim vannak nekem, ezeket korábban kijelzőkhöz küldték, régebben cseréltem sok telefonban, tabletben, főleg tablet (iPad) kijelzőhöz küldtek ilyen klafa szerszámokat. Laptop szerelésnél is jól jönnek, amikor pattintgatni a keretet.
Ja, ami kell még: 1mm-es kétoldalú ragasztócsík (azt is rendeltem 50 méteres tekercsben, mert elfogott), meg folyékony ragasztó.
-
Exian
addikt
... szétszedtem, igazából pofon egyszerű volt és meglepően szépen lejött először a hátlap, majd a törött kijelző is szépen kijött a helyéről. Megrendeltem a kijelzőt + ragasztót hozzá. Cseréltem már pár telefonon és tableten törött kijelzőt, voltak sokkal de sokkal macerásabb, nehezebben szétjövő modellek. Remélem összeszerelés után is minden rendben lesz...
-
-
samu2062
senior tag
Szerény véleményem szerint, egy P Smart Z esetében, ez gazdasági totálkár. Hivatalos Huawei szervizben, túl drága, ahogy írod is.
Máshol meg semmi garancia nincs arra, hogy eredeti gyári kijelzőt tesznek bele és arra sem, hogy ezt a megfelelő minőségben teszik. Én ezt nem kockáztatnám meg, hiába olcsóbb. Vagy vennék egy ugyanilyet használtan, vagy már egy újabbra ruháznék be. -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Cseréltetett már valaki törött kijelzőt?
A huawei honlapja egészen pontosan 59529.2 Ft-ra írja az előlapcserét, amit egyszerűen nem akarok elhinni.
Még a P10-emhez is csak 18 ezer lenne.
Valakinek van ezzel tapasztalata? Vagy hova érdemes vinni ilyen esetben?
Köszi előre is! -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #447 üzenetére
Na, ma reggel dobta fel az asszony telefonja, hogy letölthető a 255-ös verzió.
-
elfelejtette
veterán
válasz
ThaliLacus54 #446 üzenetére
Asszony telefonja még a 253-as verziónál jár.
-
ThaliLacus54
csendes tag
Ma reggel nekem is megjött a 255 végü.
-
holderes
tag
válasz
ThaliLacus54 #443 üzenetére
[link] itt szerepel még a telónk
-
ThaliLacus54
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek kapunk még valamilyen frissítést? 2021 májusi az utolsó biztonsági frissítés. Nagy a csend!
-
student
őstag
ti kaptatok rá új frissítést? nekem 2021 májusi az utsó security
-
snooze
veterán
válasz
sing1ep1ayer #439 üzenetére
azota már vannak ujabbak..😀😀👍👍👍
-
snooze
veterán
kijött a 228 végü frissités..
-
ThaliLacus54
csendes tag
Nekem sem írt infot, csak a telepítés után a telefon névjegyénél láttam, hogy decemberi a frissítés.
-
holderes
tag
válasz
elfelejtette #430 üzenetére
225-s végű decemberi secu up 94 mb települt
-
-Faceless-
őstag
Biztosan nem fürdetném meg homokban, és én kb. 2 havonta egyszer használom a szelfi kamerát, de több mint 1 év után még hangja sincs.
Szállóportól, és ilyesmitől nem féleném, de ez se nem víz, se por álló ezzel jobb tisztában lenni konkrétan belátsz a készülékházba. Ha meló nem követeli meg a kamerát, én vennék hozzá valamilyen ütésálló tokot ami takarja a kamerát is. -
Z()L3
tag
Sziasztok!
Készülékváltás előtt állok és 1 dolog érdekelne a telefonnal kapcsolatban(nem ez a mobil de rokon gyártó modellje, de az a topic kvázi halott): a popup kamera mennyire van haverságban a porral? Be tud ott jutni a készülékbe, később ott galibát okozva? Nagyon poros/koszos a meló, A5 2017 elvileg porálló, de édesapám J5-je nem és egyiknek sincs semmi baja - nincs is ilyen "érzékeny szerkezet" egyik sem mint itt a selfie kamera. -
janeszgol
félisten
O az fene egye meg, elszurtam a linket. Roviden leirom a tartalmat:
Kereso mezobe bejrta, hogy bluetooth scanning. A talalaton keresztul kikapcsolta. De neked ez mar megvan.Akkor csak a szokasos Huawei filozofia, ami miatt a P20-ra visszaraktam az EMUI 8.1-et.
"Majd mi jobban tudjuk."
Ergo nincs kontroll felh. reszrol. -
csibe1
addikt
válasz
-Faceless- #423 üzenetére
A headset csatlakoztatva volt amikor az A10-es csatlakozni akart.
"Ha úgy érted, hogy be van kapcsolva a bluetooth, és úgy találnak meg miközben megy a headset, akkor az így van. Nem tudsz vele mit csinálni, ha be van kapcsolva keresni is fog."
Az szuper, nem tudom miért nem lehet jobban kontrollálni a dolgot, hogy csak bizonyos eszközök csatlakozhassanak, és csak azoknak legyen látható, meg ne keressen ha nem muszáj.janeszgol
Köszi, de megtaláltam már a fejlesztői menüt, de úgy emlékszem ilyesmi nem volt benne.
(vagy nem tudtam mit is kellene néznem a Bluetooth beállításoknál)
Az első link a mobilarénára mutat.
A második linken lévő beállításokat (Bluetooth és Wi-fi scanning-keresés)
a Helyhozzáférés, Speciális beállítások alatt találtam meg, de mindegyik ki volt kapcsolva.Köszi mindkettőtöknek
, akkor ezek szerint ezzel nem igazán lehet mit kezdeni.
Közben azért sikerült megtalálni, és kikapcsolni a Huawei helyalapú reklámokat. -
janeszgol
félisten
Sajna nncs nálam a készülék, de a hálózati beállításokban kell lennie (more options, Advanced options). De adok két linket:
Amúgy több helyen is lehet, pl Samsungnál több helyen is be lehet állítani ezt-azt. A BT beállításit tudod konkretizálni a Developer menuben is (build számra 7 tap).
-
-Faceless-
őstag
Még csak nem is hallottam ilyenről. Szoftveres baki?
Megpróbáltam most két telefonról is csatlakozni rá, de semmi. Simán ki van kapcsolva, és nem is látszik senkinek.Edit: Ha úgy érted, hogy be van kapcsolva a bluetooth, és úgy találnak meg miközben megy a headset, akkor az így van. Nem tudsz vele mit csinálni, ha be van kapcsolva keresni is fog.
-
csibe1
addikt
Tudja valaki, hogy le lehet-e kapcsolni az állandó Bluetooth keresést?
Miután csatlakoztattam a headsetet is tovább keres. Ma tök véletlenül vettem észre, hogy egy Galaxy A10-es akart csatlakozni a telefonra, feldobta a csatlakozási kérelmet.
Néztem is, hogy most mi a fene van. Valaki ráérős volt éppen a közelben? -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Redmi 5 utódját keresem.
Milyen a rezgés erőssége?
Mennyire látható a kijelző nyáron erős napfényben?köszi a választ!
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Szeretnék holnap egy ilyen telót venni,ezért kérdeznélek titeket,hogy a képernyőtükrözés működik rajta dadogásmentesen,nem szakad meg egy hosszabb film alatt sem?
-
snooze
veterán
válasz
-Faceless- #414 üzenetére
köszi..telenorosra azota már kettö jött,15 a vége..
-
snooze
veterán
válasz
-Faceless- #412 üzenetére
nálad mikori és milyen számu a frissités?köszi.
-
snooze
veterán
sziasztok!
van itt valakinek telekomnál vásárolt készülék? -
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy tudom kikapcsolni a nem fogadott hívás utáni kis dallamot? Valahogy nem látom értelmét! Meg esetleg van benne két koppos zárás, vagy ébresztés? Vagy csak nem találtam meg.
-
snooze
veterán
kijött a 312 végü frissités..👌
-
ThaliLacus54
csendes tag
Nekem ma reggel jött a 208 végü frissítés, 2020 augusztusi biztonsági javítással.
-
holderes
tag
Asszonynak este jött 208-s végű up,108mb.
Az enyémre pc-n a Hisuite se dobta fel.Másnál..? -
snooze
veterán
hali.nálatok is halk a viber és a messenger hang?ugyanaz a hangerö mint a hiváscsengésnél,az meg ordit..
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Valaki cserélt már benne kijelzőt?
A huawei szervíznek írtam, és nem tudtak árat mondani... Ár nélkül meg nem fogom elküldeni, hogy aztán annyi legyen mint amennyit fizettem érte.#Gali199qd Nope, és ilyen problémám sose volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest