Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
samu2062 #506 üzenetére
Áááá
Én is járók így néha a saját Huawei P30-ammal, amihez aktív flip tokom van. Az a tok ugye olyan, hogy az elején jobboldalt átlátszó rész van. De nem teljesen átlátszó. Hátra hajtva a kamera elé kerül ez az opálos rész és így a kamera képe homályos. Hát volt párszor, hogy néztem, hogy miért ködös a kamera képe
aztán gyorsan rájövök, hogy miért...
-
Exian
addikt
-
Skillet
addikt
válasz
samu2062 #146 üzenetére
Az a baj, hogy a hatalmas méreteit csak akkor nyelném le, ha minden más kritériumnak megfelel. Én pl azt sem tudtam, hogy nincs értesítési led. Mostani telómon van, fontos lenne.
A gorilla hiánya is necces. Értem, hogy valami van helyette, de mi, és mennyire van egálban a gorillával? Asszony Redmi 7-esén is gorilla van, de az előző 30e forintos telóján (Moto E4) is az volt.
Samsung A40 még a kiszemelt, méretei (számomra) nagyon jók, csak az a tököm notch ne lenne.
A mi9t még notch mentes, kisebb is, mint a smart z, de számomra teljesen felejtős. A kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, meg a kaki közelségérzékelő... ilyenekkel én már nem szeretnék bajlódni. Különösen ajánlott... na persze. -
KISDUCK
addikt
válasz
samu2062 #138 üzenetére
Ilyen Volte nem érint, nagyon keveset beszélek és nekem is korlátlan netem van, szóval youtube 9gag meg ilyenek orrvérzésig. A full kijelző nekem nagyon fontos, mert tényleg sokat használom a telefonom sorozat nézésre. Hetente 2x vonatozok 2 órát albi és otthon között plusz naponta melóba is vonatozok 40 percet, szóval fontos a kijelző nekem. Nézegettem videókat hogy milyen noccsoson a videózás, de a megoldások nagyon furcsák nekem. Láttam, hogy van már dual simes a euronicsben is 70k-ért, szerintem behúzom azt. Meg pont ma vettem 200GB-s micro sd-t, nem tudom hogy a sandisc hogy találta ki ezt a kapacitást, de 22 euróért "ajándék" volt. Legalább a sorik elférnek majd rajta 720p-ben.
-
KISDUCK
addikt
válasz
samu2062 #134 üzenetére
és Meggyi001:
tehát akkor nincs probléma a mindennapi használat terén, a kijelző is f@sz@. Jól van ez biztató a másik versenyző a redmi note 8 pro lenne, de a noccsal nehezn tudok megbirkózni és az eddigi telefonhasználatom az nagyrészt sorozat nézés, youtube, 9gag, olvasás meg koca játék volt. A kamera gondolom átlag embernek elég, a mostanival se szoktam nagyon fényképezgetni. A kijelző miatt nagyon húzok erre a telefonra, akkor valószínű hogy ez lesz. Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged