- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #487 üzenetére
Igen, és akkor megnyitja a "Hangok és rezgés" menüpontot a Beállításokban.
Ja, fontos! Először csak egy rövidet nyomj a hangerő fel vagy le gombon! Csak akkor jön elő, ha hosszan nyomod, akkor elkezd hangosítani vagy hallkítani, és akkor csak az általad említett vékony csík jön elő.
De ha röviden nyomom, akkor nekem mindig élőjön a rendes hangerő sáv meg a gomb.
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #485 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
sing1ep1ayer #482 üzenetére
Nálam a Redmi Note 9 Pro-ban a Miuiban szerencsére kikapcsolható volt...
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #482 üzenetére
Én már megszoktam a P30-on, arra már korábban jött az EMUI 12. Bár néha még mindig nem azt húzom le, amit akarok... szóval még így hónapok után is megzavar néha. Az a fő gond, hogy nem lehet megváltoztatni, pedig csak egy egyszerű gomb kellene hozzá a menüben, nekem pont fordítva lenne kényelmes és jó, hogy jobboldalon lehúzva jönnének az értesítések és baloldalt a beállítások.
-
snooze
veterán
válasz
sing1ep1ayer #439 üzenetére
azota már vannak ujabbak..😀😀👍👍👍
-
macilacus
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #294 üzenetére
Az akkumulátor használatnál megkeresed a problémás alkalmazást (ha jól tudom a problémást előre teszi és pirossal írja), ráböksz, hogy megnyissa a kezelő menüjét és ott kikapcsolod az energiafogyasztási figyelmeztetést (nem fog mindig reklamálni), valamint az alkalmazás indítást kézire állítod (nem fogja kilőni a rendszer)
-
válasz
sing1ep1ayer #292 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
sing1ep1ayer #276 üzenetére
A telekom csak független készülékeket árul, de az fel is van tüntetve mindegyiknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest