Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Biztosan nem fürdetném meg homokban, és én kb. 2 havonta egyszer használom a szelfi kamerát, de több mint 1 év után még hangja sincs.
Szállóportól, és ilyesmitől nem féleném, de ez se nem víz, se por álló ezzel jobb tisztában lenni konkrétan belátsz a készülékházba. Ha meló nem követeli meg a kamerát, én vennék hozzá valamilyen ütésálló tokot ami takarja a kamerát is. -
-Faceless-
őstag
Még csak nem is hallottam ilyenről. Szoftveres baki?
Megpróbáltam most két telefonról is csatlakozni rá, de semmi. Simán ki van kapcsolva, és nem is látszik senkinek.Edit: Ha úgy érted, hogy be van kapcsolva a bluetooth, és úgy találnak meg miközben megy a headset, akkor az így van. Nem tudsz vele mit csinálni, ha be van kapcsolva keresni is fog.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Valaki cserélt már benne kijelzőt?
A huawei szervíznek írtam, és nem tudtak árat mondani... Ár nélkül meg nem fogom elküldeni, hogy aztán annyi legyen mint amennyit fizettem érte.#Gali199qd Nope, és ilyen problémám sose volt.
-
-Faceless-
őstag
válasz
janeszgol #356 üzenetére
Más a bontott, és a kiállított darab. A kiállítottat "bemutató darab" címkével árulják, de abból is egyetlen egyel találkoztam az elmúlt pár évben.
Te biztosan visszavett terméket vettél, mert tudnád ha az kiállított lenne. Még a termék fotóját is nagy piros körvonallal kiemelték.Telekomnál nem is találkoztam bemutatóval csak hallottam róla, de az se telefon volt hanem valami kiegészítő.
A Media Markt a legmocskodabb ebben ott tényleg át akarnak cseszni.
-
-Faceless-
őstag
válasz
janeszgol #354 üzenetére
Úgy nagy általánosságban nem is lehet. Nincs tudomásom mindenkiről, de a pirosaknál, rózsaszínnél, edigitalban kiállított, vagy visszavitt terméket csak az ott dolgozók között értékesítenek. Nem kerülhetnek ki, nagyon nagyon ritkán van csak ezalól kivétel, és akkor is egyértelműen jelölik.
Ellentétben Media Markt-al ahol annyit írnak mellé, hogy utolsó darab, és jó esetben engednek 5000 shillinget a 200-300k-s alapárból...
Arról nem is beszélve, hogy ott ezek 90%-nál hiányos a csomagolás, kábel hiányzik, töltő, stb. de még olyan monitorral is találkoztam amiből büszkén 7k-t engedtek, de karcos volt, nem volt meg a doboza, a talpa, és hiányzott a HDMI kábel. -
-Faceless-
őstag
Én azért gondoltam kiállítási darabra, mert ott sokszor gyárilag le vannak tiltva az OTA frissítések (ezt azért, hogy ne a pulton frissítgessen, esetleg belenyúlkáláskor le legyen brick-elve a telefon).
Csak hát kiállított darabban az is benne van, hogy az aksi folyamatosan nyírva van, sokszor hónapokig. -
-Faceless-
őstag
Részben kíváncsiság, részben panaszkodás segítése. Töltsd le az AccuBattery alkalmazást, indítsd el amikor a telefon le van merülve 1-5%-ra, majd töltsd fel. Ez kalibralja az appot, majd nézd meg az aksi állapotát.
Szerintem újra csomagolt kiállítási modellt kaptál, és az a gyanúm hogy az aksi már meg lett benne nyújtva egyszer.
Mindenesetre tuti használt szóval mindenhogy visszavinném aksitól függetlenül.
-
-Faceless-
őstag
Megjönni megjött, de nem olyan mintha laggolna a telefon?
Már újraindítottam, de az alkalmazás váltó felhozásakor, értesítési sáv lehúzásakor, meg beállításokban olyan mintha szaggatna...
-
-Faceless-
őstag
Akinek lejött az megtudná mondani, hogy a gesztusvezérlést javították-e. Nekem még nem dobta fel, de kicsit kezd kiidegelni, hogy teljesen random egyszer vissza, egyszer oldalró behúzásnak érzékeli.
-
-Faceless-
őstag
Telekomos telón még nincs kint, pc-sen sem. De ez várható egyébként.
-
-Faceless-
őstag
Android 10 van valakinek?
Még tavaly volt November környékén hír róla, de azóta semmi -
-Faceless-
őstag
Hát egy kicsi belakás után van pár problémám.
-1: Direkt megnéztem Médiában és sárgásabbnak érződik a kijelzőm, full világos kékre húzva használom, hogy ne legyen olyan mintha olvasó mód lenne
A többi nem a telefon baja csak megjegyzem:
-2: A gyári Huawei tok röhejesen eláll, nyeklik nyaklik a hátlapon, a flipről nem tudok, de a simát senki ne vegyen
-3: A gyári kijelző védő fólia is borzalmas figyelek rá, de annyira könnyen és feltűnően karcolódikHátha valakinek hasznos így, hogy le van akciózva sok helyen
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Én is beugrottam a sorba, van esetleg valakinek valamilyen "rugged" tokja a telefonhoz?
Sehol nem találtam csak a gyári vékony tokot, és flip-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest