Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz SkyLine3000 #511 üzenetére

Jah, hát akkor menni fog neked is :)

Hát, ezen én is minden alkalommal tanakodtam, hogy érdemes e... aztán mindig arra jutottam, hogy ennyit még megér, mert ennyi pénzért (~20e Ft alatt) úgy sem kapok épkézláb telefont. Ha meg veszek egy drágábbat, annál is fennáll a veszélye, hogy törés áldozata lesz :)

Mivel a 4 gyerekemből már 3 használ telefont, meg a feleségem és persze én is, így mindig nem árt egy plusz tartaléktelefon arra az esetre, ha valamelyikü(n)k telefonjával történik valami.

Nem egy acélos hardver van benne persze, picit lassúcska (a P30-amhoz képest mindenképp), de én szeretem, és mivel nagyobb a kijelzője, mint a P30-amé, így otthon pl. ezt használom nyomkodós, olvasgatós telefonnak. Meg mókás a kiugró szerfikamera, bár azt sosem használom :)

Apropó, G4: azt hiszem az van neked tőlem is egy :DDD

• Exian

addikt

válasz SkyLine3000 #508 üzenetére

Nem tudod cserélni külön, legalábbis otthoni körülmények között, főleg hozzáértés nélkül semmiképp. De nekem még szerviz sem vállalta más fajta telefonnál, mert még ők sem tudták megcsinálni. Ugyanis ezek a régeteg össze vannak ragasztva, tehát az üveg az étintőpanellel, aztán a kijelzővel, stb. Hogy miért árulnak külön csak üveget, az jó kérdés, ezt én is megkérdeztem a szerviztől, ők sem nagyon tudták megmondani :)

Én amúgy már 3-szor cseréltem komplett kijelzőt ebben a készülékben.

Én gyári kijelzőt vettem, ami tartalmazza a KOMPLETT előlapot, keretet, kijelzőt, üveget, csak a belét kell átpakolni. Ha még nem csináltál ilyet, akkor mondjuk nem olyan egyszerű, főleg ennél a telefonnál a kiugró szelfikamera miatt. Ott azért vannak bonyodalmak, lehet legózni vele, hogy a kitoló mechanika ne sérüljön, meg hogy minden a helyén legyen... szeretem nagyon :DDD

Én innen szoktam rendelni, legutóbb (kb 1 hónapja) ezt rendeltem.

Ez gyári kijelző. Ez úgy néz ki, ahogy a képen látod, a komplett fém szerkezettel együtt, gyárilag összeszerelve (ragasztva) kapod a kijelzőt rajta, csak a belső panelt és a hátlapot kell átrakni és annyi, na persze ez azért nem ilyen egyszerű, de nekem 3-szor már sikerült :) gyerekek használták/használják, ezért volt ennyiszer csere :DDD

Új hozzászólás Aktív témák