- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #511 üzenetére
Jah, hát akkor menni fog neked is
Hát, ezen én is minden alkalommal tanakodtam, hogy érdemes e... aztán mindig arra jutottam, hogy ennyit még megér, mert ennyi pénzért (~20e Ft alatt) úgy sem kapok épkézláb telefont. Ha meg veszek egy drágábbat, annál is fennáll a veszélye, hogy törés áldozata lesz
Mivel a 4 gyerekemből már 3 használ telefont, meg a feleségem és persze én is, így mindig nem árt egy plusz tartaléktelefon arra az esetre, ha valamelyikü(n)k telefonjával történik valami.
Nem egy acélos hardver van benne persze, picit lassúcska (a P30-amhoz képest mindenképp), de én szeretem, és mivel nagyobb a kijelzője, mint a P30-amé, így otthon pl. ezt használom nyomkodós, olvasgatós telefonnak. Meg mókás a kiugró szerfikamera, bár azt sosem használom
Apropó, G4: azt hiszem az van neked tőlem is egy
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #508 üzenetére
Nem tudod cserélni külön, legalábbis otthoni körülmények között, főleg hozzáértés nélkül semmiképp. De nekem még szerviz sem vállalta más fajta telefonnál, mert még ők sem tudták megcsinálni. Ugyanis ezek a régeteg össze vannak ragasztva, tehát az üveg az étintőpanellel, aztán a kijelzővel, stb. Hogy miért árulnak külön csak üveget, az jó kérdés, ezt én is megkérdeztem a szerviztől, ők sem nagyon tudták megmondani
Én amúgy már 3-szor cseréltem komplett kijelzőt ebben a készülékben.
Én gyári kijelzőt vettem, ami tartalmazza a KOMPLETT előlapot, keretet, kijelzőt, üveget, csak a belét kell átpakolni. Ha még nem csináltál ilyet, akkor mondjuk nem olyan egyszerű, főleg ennél a telefonnál a kiugró szelfikamera miatt. Ott azért vannak bonyodalmak, lehet legózni vele, hogy a kitoló mechanika ne sérüljön, meg hogy minden a helyén legyen... szeretem nagyon
Én innen szoktam rendelni, legutóbb (kb 1 hónapja) ezt rendeltem.
Ez gyári kijelző. Ez úgy néz ki, ahogy a képen látod, a komplett fém szerkezettel együtt, gyárilag összeszerelve (ragasztva) kapod a kijelzőt rajta, csak a belső panelt és a hátlapot kell átrakni és annyi, na persze ez azért nem ilyen egyszerű, de nekem 3-szor már sikerült
gyerekek használták/használják, ezért volt ennyiszer csere
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest