Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #511 üzenetére
Jah, hát akkor menni fog neked is
Hát, ezen én is minden alkalommal tanakodtam, hogy érdemes e... aztán mindig arra jutottam, hogy ennyit még megér, mert ennyi pénzért (~20e Ft alatt) úgy sem kapok épkézláb telefont. Ha meg veszek egy drágábbat, annál is fennáll a veszélye, hogy törés áldozata lesz
Mivel a 4 gyerekemből már 3 használ telefont, meg a feleségem és persze én is, így mindig nem árt egy plusz tartaléktelefon arra az esetre, ha valamelyikü(n)k telefonjával történik valami.
Nem egy acélos hardver van benne persze, picit lassúcska (a P30-amhoz képest mindenképp), de én szeretem, és mivel nagyobb a kijelzője, mint a P30-amé, így otthon pl. ezt használom nyomkodós, olvasgatós telefonnak. Meg mókás a kiugró szerfikamera, bár azt sosem használom
Apropó, G4: azt hiszem az van neked tőlem is egy
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #508 üzenetére
Nem tudod cserélni külön, legalábbis otthoni körülmények között, főleg hozzáértés nélkül semmiképp. De nekem még szerviz sem vállalta más fajta telefonnál, mert még ők sem tudták megcsinálni. Ugyanis ezek a régeteg össze vannak ragasztva, tehát az üveg az étintőpanellel, aztán a kijelzővel, stb. Hogy miért árulnak külön csak üveget, az jó kérdés, ezt én is megkérdeztem a szerviztől, ők sem nagyon tudták megmondani
Én amúgy már 3-szor cseréltem komplett kijelzőt ebben a készülékben.
Én gyári kijelzőt vettem, ami tartalmazza a KOMPLETT előlapot, keretet, kijelzőt, üveget, csak a belét kell átpakolni. Ha még nem csináltál ilyet, akkor mondjuk nem olyan egyszerű, főleg ennél a telefonnál a kiugró szelfikamera miatt. Ott azért vannak bonyodalmak, lehet legózni vele, hogy a kitoló mechanika ne sérüljön, meg hogy minden a helyén legyen... szeretem nagyon
Én innen szoktam rendelni, legutóbb (kb 1 hónapja) ezt rendeltem.
Ez gyári kijelző. Ez úgy néz ki, ahogy a képen látod, a komplett fém szerkezettel együtt, gyárilag összeszerelve (ragasztva) kapod a kijelzőt rajta, csak a belső panelt és a hátlapot kell átrakni és annyi, na persze ez azért nem ilyen egyszerű, de nekem 3-szor már sikerült
gyerekek használták/használják, ezért volt ennyiszer csere
Új hozzászólás Aktív témák
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged