- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mongoose66 #324 üzenetére
Jól muzsikál, több app sem okoz neki gondot. Pár játékteszt : [link]
-
válasz
sing1ep1ayer #292 üzenetére
-
válasz
-Faceless- #279 üzenetére
Nekem zsír szerencsére.
-
Na, megjött végre a frissítés a telekomhoz.
-
Igen, ha nincs hetente kéthetente újraindítva, sokszor érdekes anomáliák léphetnek fel.
-
Huawei Health.
-
Vajon mennyire egyformák belül a p smart és a p smart z? Vajon megenné e a p smart z a p smart twrp recovery-jét?
-
Valaki ezt írta a huawei topicban az bootloder megszűnésére
"
Bye-bye Huawei mobile, Huawei networking and Huawei computing.
Hi Google pixel and other open.
Benefit for business Sadness for customers.
Lock your brainloader.
" -
-
válasz
-Faceless- #162 üzenetére
Én ilyet vettem Alin, 885-ért, csak még nem ért ide. Mindegyik telómhoz kintről vettem. [link]
-
válasz
elfelejtette #160 üzenetére
Köszi neked is a megerősítést.
-
Vettem egy ilyen "okoskarkötőt", kemény 1460 ft-ért. Mondom melóba jó lesz. De sajnos se a telefon bluetooth-a, se amit ajánlanak hozzá progi, (Lefun Health), se a hasonszőrű progik nem látják (Yoho Sport). Kiviszem a szomszéd csajhoz, akinek valami 4-5 éves bizbasz@ van, hát nem egyből rá tudott csatlakozni? Mi a baj a miénkkel? Az új droid? Vagy a modernebb bluetooth verzió?
-
-
válasz
Markizmark #125 üzenetére
Tesztelgess, ha valmelyik, várjuk az eredményeket: [link]
-
-
Jól tudom, ugye...nem tudja a telónk a wireless töltést? Nfc-t fizetésre próbáltátok már? Ezt a telót még nem próbáltam én. Akarok valami okos karkötőt nfc-set, fizetni vele.
-
Ez mivel van ott felragasztva? Mutassad csak nekünk...
(#110) elfelejtette:
Teljesen korrekt. -
Engem például a lyukas kijelzőjű telefon is zavar. Huawei p20 pro-nál meglehet oldani szoftveresen, hogy eltűnjön a Notch, úgy tök jól néz ki, barátnőm úgy használja. Gondolom sok telefon van még így, ahol szoftveresen el lehet tüntetni a notcht.
-
Elhiszem, hogy a nagyvárosokban van egyből kéznél is a boltokban..... Pécs, Pest, Szeged,,stb, De a kisebbekben csak a populáris telefonokhoz vannak kiegészítők. Szekszárdon sincs , csak rendelésre hoznak, úgy meg lényegében ugyanaz mintha a postával kérném egy webáruházból. Az ára plusz 1000+1500 posta.
-
Üdv mindkettőtöknek.
Szilion tok, van még sok magyar boltban. Vagy Kína, ahol nincs postai díj, de 3 hét mire ideér.
-
Basszus...ez a harmadik telefonom, ami nincs szét rootolva, twrp, stb. Most már ez mindig így lesz? Két éve nem rootoltam
. Pl hiányzik a vissza gomb hosszú nyomásával az aktuális app bezárása.
Nem rootolt utolsó telóim:
1: S7 Edge - túl drága volt, féltem b@szt@tni
2: Redmi note 5 - mire megjött a bootloader nyitása, 2 hét, már jól belaktam a telót
3: és most ez -
válasz
szemesi69 #82 üzenetére
Az jó, ha azért van kevés.
Hát úgy voltam vele, hogy 4000 mah alatti telóm többet nem lesz. Redmi note 5 után megtanultam.
Vetem ilyen fekete tokot meg t glasst, a munkám miatt kellett ez a vastagabb tok. Ti milyen tokot vettetek?
(#83) kiskakas
Még nem volt időm kipróbálni nappali fénynél. Csak nem rossz ennyire.... nem vagy nagyon szigorú ? -
Szevasztok, beköszönnék én is egy ilyen kékkel. Ez az egy topicja van a telónak? Elég kevés az írás...vagy nem nagyon népszerű a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged