- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Nálam valamiért a lányom ragaszkodik hozzá. Van még egy, csak annak van vmi baja, mert ha van benne kártya, sokszor nem elérhető. Lehet, megcsináltatom neki, mert hiába mondjuk, hogy veszünk vmi újat, nem kell neki. Most is a töröttet nyomkodja.
Igen, emlékszem a G4-re.
Utána még vettem egyet, full dobozosat, hibátlan állapotút. Kapott egy Quick Circle nfc tokot hozzá. Ha kellene, bármikor tudnám használni. -
SkyLine3000
addikt
Van némi tapasztalatom szerelésben (notebook, teló)
Xiaomi Mi A1 töltőaljzat, LG G4 alaplap, kijelző, P Smart Z aksi. Amit tudok, megcsinálok otthon. Azt tudom, hogy a mai telóknál szinte minden ragasztva van. Vannak szerszámaim telókhoz és speckó ragasztó is, de most valahogy nincs kedvem vele szórakozni. Komplett kijelzőt nyilván egyszerűbb cserélni. Lehet az lesz a végén.
LG G4-nél kb 8-10 perc alatt cseréltem alaplapot.
Az a gond, hogy nem vagyok benne biztos, hogy érdemes erre a telóra ennyit költeni...
Közben már írtam egy szerviznek. Várom a válaszuk. De gyanítom, nem túl gazdaságos már a teló javítása. -
Exian
addikt
Még annyit, hogy volt, amikor csak simán kijelzőt-üveget rendeltem, keret és fém belső szerkezet nélkül, na azt NEM ajánlom, azt nem tudtam szépen összerakni... nem tudtam szépen beragasztani a kijelzőt a gyári, eredeti keretbe.
Nincs is nagy különbség árban, szerintem nem érdemes vesződni vele.
Azért kérdezz meg egy szervizt, hogy ennél a típusnál vállalnak e esetleg csak üvegcserét (amennyiben tényleg nem sérült a kijelzőpanel), nekem más telefonnál mondták, hogy nem tudják külön cserélni, csak kompletten.
-
samu2062
senior tag
Az enyém, egyik haverom anyjánál működik szépen, azóta is. Kb. 3 éve adtam el neki. Bár múltkor áthívott, hogy nézzem meg, mert nem működik a kamera. Amikor elindítja, csak sötétség van a kijelzőn. Na én átmentem. Kezébe vette a telefont, az oldalra nyíló flip tokot szépen kihajtotta a hátuljára, és mutatta, hogy látod, sötét a kijelző. Majdnem kifeküdtem a röhögéstől.
-
Exian
addikt
Na meg is van a megoldás, ez a cikk segített. Az AppGaleryből fel tudtam rakni. Csak a Play áruházból van "kitiltva".
-
Exian
addikt
Na, most derült fény minden kétséget kizáróan, hogy miért villódzott a kijelzőm.
A krva Yetteles SIM kártya miatt!
Hallottatok már ilyet?
Namerhogy: a villódzás akkor kezdődött, amikor megjött az EMUI 12. Én azt hittem, hogy az cseszte el.
Ám azt elfelejtettem, hogy az EMUI 12 csak azután jelent meg a telefonon, ahogy beraktam a Yetteles SIM-et. Addig meg sem jelent, amint bekerült, rögtön jött.
Ezután jött a villódzás, én teljesen a frissítésnek tudtam be a dolgot. Már mindent próbáltam, mindenféle beállítást, de semmi, villódzott tovább. Azt teljesen elfelejtettem, hogy bekerült a sim kártya.
Aztán jó pár napja kiszedtem a Yetteles SIM-et, mert csak egy feltöltős kártya volt, lejárt, nem kell tovább.
És láss csodát, most tényleg, végérvényesen eltűnt, napok óta nyúzom a telefont és egyszer sem villódzott!
Hurrá!
-
Exian
addikt
Rájöttem a villódzás okára, bár nem hiszem el. De úgy tűnik, hogy az okosórámhoz van köze! Ha a kezemen van, villódzik a kijelző. Ha nincs a kezemen, nincs vibrálás!
Hihetetlen, de már pár napja tesztelem és ez a helyzet. Vannak még csodák...
Az óra viszont nem ezzel a telefonnal, hanem a P30-ammal van párosítva.
-
-
Exian
addikt
Egy furcsaság eljőjött, időnként vibrál a kép, vagyis egy pillanatra (másodperc töredéke) elfeketedik a kép, nagyon gyorsan, de látható. Más is tapasztalt ilyet EMUI 12-vel? Mondjuk a kijelző nem az eredeti gyári, már én cseréltem, nemtudom, ehhez lehet e közé. Mindenesetre EMUI 10-zel nem volt ilyen jelenség.
-
samu2062
senior tag
Ahogy a másik topikban is írtam, nekem nincs már meg ez a telóm. (Haveromhoz került), így nem vagyok képben vele pontosan, de szinte biztos vagyok benne, hogy semmit nem fog már kapni.
3 éve jelent meg. A Huawei nem támogatja ennél tovább és amíg támogatta, akkor is csak hellyel-közzel. -
Exian
addikt
... szétszedtem, igazából pofon egyszerű volt és meglepően szépen lejött először a hátlap, majd a törött kijelző is szépen kijött a helyéről. Megrendeltem a kijelzőt + ragasztót hozzá. Cseréltem már pár telefonon és tableten törött kijelzőt, voltak sokkal de sokkal macerásabb, nehezebben szétjövő modellek. Remélem összeszerelés után is minden rendben lesz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged