- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
macilacus #285 üzenetére
Köszi a tippet a naptárhoz!
Sikerült a régi telóról a naptár szinkronizálás; eltart egy darabig, de összejött. Valamiért ki volt kapcsolva. Most lefutott az új telón is, átment minden.Amint megjön az új tok teljes lesz a bódottság.
Ez a mostani olyan, hogy lefelé fordítom a telót és kinyílik.Köszönöm szépen a segítséget!
-
csibe1
addikt
válasz
macilacus #283 üzenetére
Köszi!
Akkor ennek a toknak elég erős a mágnese? Te is ilyet használsz?
Amúgy ez melyik tok, mert van olyan a képeken amin van egy kis levágás a tetején.
A kéket néztem ki magamnak.A naptárat megnéztem, és a google fióknál megadott emailcím van ott a fejlécben, és alul meg google fiók, szóval akkor passz.
A többi dolog nagyjából rendben van ahogy írtam, de ez nem tudom miért nem sikerült. -
-
macilacus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged