Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Van megint frissítés 10.0.0.185
-
macilacus
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #294 üzenetére
Az akkumulátor használatnál megkeresed a problémás alkalmazást (ha jól tudom a problémást előre teszi és pirossal írja), ráböksz, hogy megnyissa a kezelő menüjét és ott kikapcsolod az energiafogyasztási figyelmeztetést (nem fog mindig reklamálni), valamint az alkalmazás indítást kézire állítod (nem fogja kilőni a rendszer)
-
macilacus
senior tag
Ez a tok szerintem korrekt és németből hamar itt van.
Ha a naptáradat a googlevel szinkronizálod akkor simán mindent át kell vigyen. Csak akkor szokott vele gond lenni, ha nem a google fiókod az alapértelmezett adattároló a régi telefonodon, hanem a telefon, akkor amit a telefonon tárolsz az nem megy át. -
macilacus
senior tag
-
macilacus
senior tag
válasz
szemesi69 #262 üzenetére
Azért nem mondtam, mert az eddigi telefonjaimon nem volt gond, ha a gyári tárcsázón ütöttem be a kódot, simán működtek a kódok, akkor is ha nem a gyári tárcsázó volt az alapértelmezett. Mondjuk ez az első olyan telefonom ami pirossal ki is írja, hogy nem alapértelmezett a tárcsázó és nem akarom azzá tenni
-
macilacus
senior tag
-
macilacus
senior tag
Valami nagyon nem stimmel a frissítéssel
Total Commandernek hiába adom meg az írásengedélyt az SD kártyára valamiért letilt és nem működikmár töröltem újraraktam de még mindig rossz
-
macilacus
senior tag
Vodafone-nál megjött a frissítés, most frissül
-
macilacus
senior tag
Nekem még mindig semmi, amúgy vodafone
-
macilacus
senior tag
válasz
ThaliLacus54 #223 üzenetére
Remélem hamar megjön nálam is
-
macilacus
senior tag
válasz
ThaliLacus54 #220 üzenetére
De jó egyeseknek
Dark mód van benne? -
macilacus
senior tag
Vettem egy ilyen ClearPlex fóliát mert a gyári nagyon karcolódott a flip tokba, mivel innét és máshonnét is többen ajánlották gondoltam kipróbálom.
2020-02-05-én felrakattam a nem olcsó csodát, (kár volt)
Azt mondták kisebb karcoknál hajszárítós melegítés és eltűnik.
Mára már teli lett apróbb karcokkal amiből a legtöbb csak fénytükröződésnél látszik, viszont egy kettő szemből is, elő a hajszárító melegít, semmi változásTehát a véleményem a ClearPlex-ról, hogy sz*rt sem ér senkinek sem ajánlom
csak kidobott pénz
Más:
Lassan egy hónapja nyüstölöm a telefont, és mindennel elégedett vagyok, a fenti fólia ügyet leszámítvaAz akku egész napi nyüstöléssel sem merül le teljesen. Ennyi pénzért ez a telefon szerintem simán megéri.
-
macilacus
senior tag
A vodafone ma tette aktívvá a volte-t a telefonon
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Tervezgetek és érdekelne, hogy Mi Band 4 okos karkötőt használ valaki vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Milyen autót vegyek?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest