- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Van megint frissítés 10.0.0.185
-
macilacus
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #294 üzenetére
Az akkumulátor használatnál megkeresed a problémás alkalmazást (ha jól tudom a problémást előre teszi és pirossal írja), ráböksz, hogy megnyissa a kezelő menüjét és ott kikapcsolod az energiafogyasztási figyelmeztetést (nem fog mindig reklamálni), valamint az alkalmazás indítást kézire állítod (nem fogja kilőni a rendszer)
-
macilacus
senior tag
Ez a tok szerintem korrekt és németből hamar itt van.
Ha a naptáradat a googlevel szinkronizálod akkor simán mindent át kell vigyen. Csak akkor szokott vele gond lenni, ha nem a google fiókod az alapértelmezett adattároló a régi telefonodon, hanem a telefon, akkor amit a telefonon tárolsz az nem megy át. -
macilacus
senior tag
-
macilacus
senior tag
válasz
szemesi69 #262 üzenetére
Azért nem mondtam, mert az eddigi telefonjaimon nem volt gond, ha a gyári tárcsázón ütöttem be a kódot, simán működtek a kódok, akkor is ha nem a gyári tárcsázó volt az alapértelmezett. Mondjuk ez az első olyan telefonom ami pirossal ki is írja, hogy nem alapértelmezett a tárcsázó és nem akarom azzá tenni
-
macilacus
senior tag
-
macilacus
senior tag
Valami nagyon nem stimmel a frissítéssel
Total Commandernek hiába adom meg az írásengedélyt az SD kártyára valamiért letilt és nem működikmár töröltem újraraktam de még mindig rossz
-
macilacus
senior tag
Vodafone-nál megjött a frissítés, most frissül
-
macilacus
senior tag
Nekem még mindig semmi, amúgy vodafone
-
macilacus
senior tag
válasz
ThaliLacus54 #223 üzenetére
Remélem hamar megjön nálam is
-
macilacus
senior tag
válasz
ThaliLacus54 #220 üzenetére
De jó egyeseknek
Dark mód van benne? -
macilacus
senior tag
Vettem egy ilyen ClearPlex fóliát mert a gyári nagyon karcolódott a flip tokba, mivel innét és máshonnét is többen ajánlották gondoltam kipróbálom.
2020-02-05-én felrakattam a nem olcsó csodát, (kár volt)
Azt mondták kisebb karcoknál hajszárítós melegítés és eltűnik.
Mára már teli lett apróbb karcokkal amiből a legtöbb csak fénytükröződésnél látszik, viszont egy kettő szemből is, elő a hajszárító melegít, semmi változásTehát a véleményem a ClearPlex-ról, hogy sz*rt sem ér senkinek sem ajánlom
csak kidobott pénz
Más:
Lassan egy hónapja nyüstölöm a telefont, és mindennel elégedett vagyok, a fenti fólia ügyet leszámítvaAz akku egész napi nyüstöléssel sem merül le teljesen. Ennyi pénzért ez a telefon szerintem simán megéri.
-
macilacus
senior tag
A vodafone ma tette aktívvá a volte-t a telefonon
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Tervezgetek és érdekelne, hogy Mi Band 4 okos karkötőt használ valaki vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest