- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #511 üzenetére
Jah, hát akkor menni fog neked is
Hát, ezen én is minden alkalommal tanakodtam, hogy érdemes e... aztán mindig arra jutottam, hogy ennyit még megér, mert ennyi pénzért (~20e Ft alatt) úgy sem kapok épkézláb telefont. Ha meg veszek egy drágábbat, annál is fennáll a veszélye, hogy törés áldozata lesz
Mivel a 4 gyerekemből már 3 használ telefont, meg a feleségem és persze én is, így mindig nem árt egy plusz tartaléktelefon arra az esetre, ha valamelyikü(n)k telefonjával történik valami.
Nem egy acélos hardver van benne persze, picit lassúcska (a P30-amhoz képest mindenképp), de én szeretem, és mivel nagyobb a kijelzője, mint a P30-amé, így otthon pl. ezt használom nyomkodós, olvasgatós telefonnak. Meg mókás a kiugró szerfikamera, bár azt sosem használom
Apropó, G4: azt hiszem az van neked tőlem is egy
-
Exian
addikt
Még annyit, hogy volt, amikor csak simán kijelzőt-üveget rendeltem, keret és fém belső szerkezet nélkül, na azt NEM ajánlom, azt nem tudtam szépen összerakni... nem tudtam szépen beragasztani a kijelzőt a gyári, eredeti keretbe.
Nincs is nagy különbség árban, szerintem nem érdemes vesződni vele.
Azért kérdezz meg egy szervizt, hogy ennél a típusnál vállalnak e esetleg csak üvegcserét (amennyiben tényleg nem sérült a kijelzőpanel), nekem más telefonnál mondták, hogy nem tudják külön cserélni, csak kompletten.
-
Exian
addikt
válasz
SkyLine3000 #508 üzenetére
Nem tudod cserélni külön, legalábbis otthoni körülmények között, főleg hozzáértés nélkül semmiképp. De nekem még szerviz sem vállalta más fajta telefonnál, mert még ők sem tudták megcsinálni. Ugyanis ezek a régeteg össze vannak ragasztva, tehát az üveg az étintőpanellel, aztán a kijelzővel, stb. Hogy miért árulnak külön csak üveget, az jó kérdés, ezt én is megkérdeztem a szerviztől, ők sem nagyon tudták megmondani
Én amúgy már 3-szor cseréltem komplett kijelzőt ebben a készülékben.
Én gyári kijelzőt vettem, ami tartalmazza a KOMPLETT előlapot, keretet, kijelzőt, üveget, csak a belét kell átpakolni. Ha még nem csináltál ilyet, akkor mondjuk nem olyan egyszerű, főleg ennél a telefonnál a kiugró szelfikamera miatt. Ott azért vannak bonyodalmak, lehet legózni vele, hogy a kitoló mechanika ne sérüljön, meg hogy minden a helyén legyen... szeretem nagyon
Én innen szoktam rendelni, legutóbb (kb 1 hónapja) ezt rendeltem.
Ez gyári kijelző. Ez úgy néz ki, ahogy a képen látod, a komplett fém szerkezettel együtt, gyárilag összeszerelve (ragasztva) kapod a kijelzőt rajta, csak a belső panelt és a hátlapot kell átrakni és annyi, na persze ez azért nem ilyen egyszerű, de nekem 3-szor már sikerült
gyerekek használták/használják, ezért volt ennyiszer csere
-
Exian
addikt
válasz
samu2062 #506 üzenetére
Áááá
Én is járók így néha a saját Huawei P30-ammal, amihez aktív flip tokom van. Az a tok ugye olyan, hogy az elején jobboldalt átlátszó rész van. De nem teljesen átlátszó. Hátra hajtva a kamera elé kerül ez az opálos rész és így a kamera képe homályos. Hát volt párszor, hogy néztem, hogy miért ködös a kamera képe
aztán gyorsan rájövök, hogy miért...
-
Exian
addikt
válasz
elfelejtette #503 üzenetére
Aha, nálunk gyerekek használták, kétszer is sikerült rommá törniük a kijelzőt. Most van nekik már másik, Így most megcsináltam tartalék telónak, itthoni nyomkodós telefonnak, hogy ne a rendes telóm merüljön. Nincs semmi baja amúgy.
-
Exian
addikt
Harmadszorra cseréltem kijelzőt ezen a telefonon
érdekes módon most nem azért kellett cserélnem, mert széttörött, hanem mert elromlott a kijelző panel, pedig gyári volt. Kontaktus hibás lett, az alsó részen ha erősen nyomtam a kijelzőt, akkor volt kép, amúgy nem. Így sem jártam még. Most gyári kijelzőt kapott, kerettel együtt.
Használja még valaki ezt a telót?
-
Exian
addikt
Na meg is van a megoldás, ez a cikk segített. Az AppGaleryből fel tudtam rakni. Csak a Play áruházból van "kitiltva".
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Felélesztettem ezt a telefonomat, a lányom használta egy ideje, de összetörte a kijelzőt. Kicseréltem gyári új kijelzővel (11e Ft volt, gondoltam annyit megér, a cserét magam csináltam), működik frankón, gondoltam befogom másodlagos, itthoni nyomkodós telefonnak, mert elég jó ez még, meg nagyobb a kijelzője, mint a P30-amnak.
Néha filmeznék róla, de a HBO Max applikáció nem kompatibilis vele. Miért lehet ez? Van valami trükk, amivel felrakható?
A Netflix és a Disney+ az működik.
-
Exian
addikt
Na, most derült fény minden kétséget kizáróan, hogy miért villódzott a kijelzőm.
A krva Yetteles SIM kártya miatt!
Hallottatok már ilyet?
Namerhogy: a villódzás akkor kezdődött, amikor megjött az EMUI 12. Én azt hittem, hogy az cseszte el.
Ám azt elfelejtettem, hogy az EMUI 12 csak azután jelent meg a telefonon, ahogy beraktam a Yetteles SIM-et. Addig meg sem jelent, amint bekerült, rögtön jött.
Ezután jött a villódzás, én teljesen a frissítésnek tudtam be a dolgot. Már mindent próbáltam, mindenféle beállítást, de semmi, villódzott tovább. Azt teljesen elfelejtettem, hogy bekerült a sim kártya.
Aztán jó pár napja kiszedtem a Yetteles SIM-et, mert csak egy feltöltős kártya volt, lejárt, nem kell tovább.
És láss csodát, most tényleg, végérvényesen eltűnt, napok óta nyúzom a telefont és egyszer sem villódzott!
Hurrá!
-
Exian
addikt
Rájöttem a villódzás okára, bár nem hiszem el. De úgy tűnik, hogy az okosórámhoz van köze! Ha a kezemen van, villódzik a kijelző. Ha nincs a kezemen, nincs vibrálás!
Hihetetlen, de már pár napja tesztelem és ez a helyzet. Vannak még csodák...
Az óra viszont nem ezzel a telefonnal, hanem a P30-ammal van párosítva.
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #487 üzenetére
Igen, és akkor megnyitja a "Hangok és rezgés" menüpontot a Beállításokban.
Ja, fontos! Először csak egy rövidet nyomj a hangerő fel vagy le gombon! Csak akkor jön elő, ha hosszan nyomod, akkor elkezd hangosítani vagy hallkítani, és akkor csak az általad említett vékony csík jön elő.
De ha röviden nyomom, akkor nekem mindig élőjön a rendes hangerő sáv meg a gomb.
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #485 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
sing1ep1ayer #482 üzenetére
Én már megszoktam a P30-on, arra már korábban jött az EMUI 12. Bár néha még mindig nem azt húzom le, amit akarok... szóval még így hónapok után is megzavar néha. Az a fő gond, hogy nem lehet megváltoztatni, pedig csak egy egyszerű gomb kellene hozzá a menüben, nekem pont fordítva lenne kényelmes és jó, hogy jobboldalon lehúzva jönnének az értesítések és baloldalt a beállítások.
-
-
-
Exian
addikt
Egy furcsaság eljőjött, időnként vibrál a kép, vagyis egy pillanatra (másodperc töredéke) elfeketedik a kép, nagyon gyorsan, de látható. Más is tapasztalt ilyet EMUI 12-vel? Mondjuk a kijelző nem az eredeti gyári, már én cseréltem, nemtudom, ehhez lehet e közé. Mindenesetre EMUI 10-zel nem volt ilyen jelenség.
-
Exian
addikt
válasz
oszlopos #470 üzenetére
Nekem sem jött. Beraktam Telekomos kártyát 1-2 napra, de nem jött (mert amúgy én ezt a telót SIM nélkül használom csak netezésre itthon, telefonnak P30 van). De majd belerakok egy Yettelest, azt hosszabb ideig is benne tudom hagyni. De engem is érdekelne, hogy van e valami megoldás a frissítésre, ami nem igényel SIM-et?! Esetleg PC-n HiSuite? Azt még nem próbáltam.
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #464 üzenetére
Neked már jött is az EMUI 12 erre a telóra? Vagy bárkinek?
Akkor is fog jönni vajon nekem, ha nincs SIM kártya a telefonomban? Ugyanis ezt a készüléket én SIM nélkül használom itthon netezésre, nincs benne SIM kártya. Persze ha nagyon kell, tudok bele rakni, de ha nem muszáj, akkor nem.
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Őszintén szólva nem tudom, tavaly októberben tört össze a telefon, azóta fiókban hevert, nem emlékszem
Viszont ez a kijelző teljesen jó, szépek a színei abszolút és minden tekintetben rendben van. Talán picit hidegebb árnyalatú lehet, mint a gyári volt, de mivel nem emlékszem, nem tudom biztosan.
-
Exian
addikt
Igen, onnan rendeltem, szerdán este adtam le a rendelést, pénteken kora délután már benne volt a telefonban
Hát, az alap szerszámok nem ártanak, de nem kell semmi extra ehhez a modellhez. Csak egy pici csavarhúzó a belső műanyag borításhoz, meg egy vékony műanyag lapka (akár egy bankkártya), amivel ki lehet szedni a hátlapot meg a kijelzőt.
Hőlégfúvó nem kell, én most pl hajszárítóval csináltam.
Ezek a szerszámaim vannak nekem, ezeket korábban kijelzőkhöz küldték, régebben cseréltem sok telefonban, tabletben, főleg tablet (iPad) kijelzőhöz küldtek ilyen klafa szerszámokat. Laptop szerelésnél is jól jönnek, amikor pattintgatni a keretet.
Ja, ami kell még: 1mm-es kétoldalú ragasztócsík (azt is rendeltem 50 méteres tekercsben, mert elfogott), meg folyékony ragasztó.
-
Exian
addikt
... szétszedtem, igazából pofon egyszerű volt és meglepően szépen lejött először a hátlap, majd a törött kijelző is szépen kijött a helyéről. Megrendeltem a kijelzőt + ragasztót hozzá. Cseréltem már pár telefonon és tableten törött kijelzőt, voltak sokkal de sokkal macerásabb, nehezebben szétjövő modellek. Remélem összeszerelés után is minden rendben lesz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei első pop-up szelfikamerás mobilja ezt, mármint a kiemelkedő kameraegységet leszámítva nem kifejezetten különleges, de alapvetően egyben van, kimagasló az üzemidő és tényleg gyönyörű színekben érhető el.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest