- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMiki
tag
válasz
bodorobi77 #1687 üzenetére
Szia!
Kicsit olvass vissza: #1667
Két hete megcsináltam. Nem könnyű, de ha a leírást pontosan követed akkor menni fog.
-
LeMiki
tag
válasz
bodorobi77 #1684 üzenetére
Azt nem tudom mi a megoldás a FF hibára, de miért nem teszed fel az Oreo-t?
-
LeMiki
tag
válasz
bodorobi77 #1682 üzenetére
Ment PÜ
-
n2066
tag
válasz
bodorobi77 #1670 üzenetére
Igen magyar minden kínai betűjelek csak igen el-el dugott menüpontokban lelhetőek fel . Nem zavaró. Amúgy igen full magyar.
Teszteltem is. AnTuTu appal 142000 pontot ért el,ami jó sok szerintem. Jól van optimalizálva. -
n2066
tag
válasz
bodorobi77 #1666 üzenetére
szia!
Igazából egy nagyon hosszú részletes leírás van angolul az XDA-n fent be tudom linkelni neked:
https://forum.xda-developers.com/p9-plus/development/rebrand-update-tool-hwota7-p9-plus-vie-t3843930
Én is 3 szor olvastam el, és többszöri nagylevegő után kezdtem el kb 2,5 óráig tartott. nyugi és nagy figyelem kell hozzá, de meg lehet csinálni. Ha tudsz angolul, akkor nem lehet gond.
Nálam fájnul működik minden jól, erre még ad ki a Huawei frissítéseket. van is már újabb, de még nem elfogadott az FF szerint.sok sikert.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
bodorobi77 #1612 üzenetére
Csak akkor jár gari vesztéssel ha olyan romot raksz rá ami nem hivatalosan kiadott Magyarországon. A C420as nem szolgáltató függő, utánna kell járni mi jött ki hivatalosan is OTA és azt felcsapni
-
Rasnac
aktív tag
válasz
bodorobi77 #1610 üzenetére
Hali
Firmware finderrel csapass rá egy frissitest. Illetve kábelen próbáld meg csatlakoztatni a hisuite elvileg találni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest