- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
Szia!
Nálunk is ez van, NFC állandóan aktív. nem lehet kilőni menüből sem. nekem a 552 verzió alapból és először feltelepült. Nálam alapból hagyott mindent update- után, még kínai billentyűzetet sem láttam. Mi is a swiftkeyt nyúzzuk. Csak a patcheket kellett visszarakni a végén. Nálam stock recovery van, ha kell majd akkor rakom fel a TWRP-t ismét.
Nem rootolt a teló, de fajnul működik a kicsike. A fiam használja, ő meg pont leszar...a, hogy mi van rajta, csak menjen a youtube és társai.... más nem érdekli, hogy milyen szoftver stb... mint a tinédzserek ma.
az enyém 4 év 2 hónapos már, de olyan, mintha új lenne, semmi lag, semmi lassulás, antutban is 147 000 pont-ot teljesít... bár az nem mérvadó..
-
Zeki
nagyúr
Köszönöm!
Ezt megtaláltam én is a Honor 8-as topikból. Minden szép és minden jó.... de.
De közben valami nem okés.
Megtaláltam a 363-as rá való firmwaret a Firmware Finderrel, a leírt trükkel megy is szépen a telepítés, nyomok neki hogy akkor töröljön mindent, lefut, teló újraindul, szűzen ahogy kell, megnézem milyen romot ír ki, és még mindig a 361-est.
Amúgy semmilyen mást sem hajlandó ez a genya Telekomos elfogadni.
Azt hiszem maradok ennél és ennyi. Sem időm, sem energiám bonyolultabb (fél/egész napos) megoldásokba belekezdeni.
Talán kijön rá valami Oreo update OTA. -
Arlekim
aktív tag
Megpróbáltam a az sw frissítést, a bt-re nem volt hatással.
Külön külön mind két cucc jó, de együtt valahogy nem működnek jól, szal ez van.
De ami lett:Frissítettem, azóta minden újraindításnál visszaáll a képernyő alján a navigációs gomb, amit eltűntettem, mert képernyőszegély művelettel szeretném vezérelni.
Ráadásul "honor" logó van a közepén, pedig ez nem is honor.
Kép újraindítás után, láthatóak a virtuális gombok, és hogy a beállítás látszólag aktív.
Ezen a képen pedig ugyanez, csak ki, majd bekapcsolva a beállítást újra aktív.
Érdekes kiegészítés, hogy a képernyőperem műveletek aktívak maradnak, csak a gombok jönnek vissza.A frissítést a Hi suite programmal csináltam.
-
imiadmin
őstag
Szia,
köszi az infót... a szétszedéssel nem lesz gond... túl vagyok egy pár cserén (Sony, Samsung, huawei, ájfón)de eddig nem találkoztam olyannak, hogy tele van a piac olyan kijelzőkkel, amiknél jelen van a feature elvesztés...
mindenesetre lelevelezem a kiszemelt eladóval, hogy az ővé tudja-e ezeket...
Majd írok két-három hét múlva, ha megjött, hogy mi lett az eredmény!ui.: az lcd persze amoled...
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
Köszi... Akkor nem egyforma...
Az FF szerint a B386-os kint van már, de még nem engedélyezett... Szóval várni kell.A problémám az, hogy bármelyiket próbálom felrakni (B383, B384, B385), mindegyikre ez az ellenőrző hiba jön... Pedig a B382-öt is FF-el, a proxy-s megoldással raktam fel...
Azért mennék előre, mert mióta fent van, pontatlan a gps...Valaki találkozott már ilyennel?
-
imiadmin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged