- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
Hali
Nekem 150es T-és van 361el... 367es verziót talált az FF fullota verziót de megvárom hogy frissüljön a cucc rendesen, jöhetne már egy 7.1.1 vagy valami értelmes frissítés.. A huawei annyira nincs ott a szeren a frissitések terén (nem mintha egyébként baj lenne ezzel a rommal) 1600 órája nem volt újra inditva és aktív futás ideje ennyi ami eddig szerintem egyik régebbi telomnál sem volt -
Skimaster
senior tag
Az teljesen jó!Itt az én tesztem:Este 10 óra 100%,töltőről levesz,éjfélig pihen az asztalon,majd repülős módra teszem,de ekkor már 98%.
Reggel kelek 78%Állítólag ez a rom javít az energiafelhasználáson.Vagy csak valami beragadt és szopja az akkut.
Szerintem factory reset lesz!Ma este még egy teszt. -
-
gusthy
veterán
Nem így.
A Huawei support oldalról letöltöd a rollback csomagot, van benne egy leírás, hogy hogy kell telepíteni.
Ezek után kikeresed a legfrissebb C 150-es MM csomagot, némi guglizással meg lehet találni (VIE-L09C150B191 asszem), letöltöd, és pont úgy kell felrakni, mint a rollback csomagot. -
-
Cunaja
addikt
Ezért érdekes, mert valakinek simán megy és valakinek baj keletkezik.
A Full rom visszapakol mindent a helyére. Ha nem, akkor nem marad más hátra mint a szerviz, mert még a product kód sincs meg, hogy a BL kód meglegyen.Az összefoglalóba majd írok pár dolgot holnap ha időm engedi.
Nem szolgáltatói, de működne a telefon. A helyedbe, szervízbe vinném, mert érintettlen és nem volt hozzányúlva.
Ha gondolod ne csinálj semmit, csak a dload mappába ne legyen semmi és egy FR-t nyomjál neki.
-
Cunaja
addikt
Ha esti programot szeretnél nekem, akkor nyugodtan láss neki. Legfeljebb beviszed a Huawei-be és alaplap csere 143K-ért, majd visszahozod és megcsináljuk.
Ha csináltál már ilyet, akkor nincs semmi gond, de ha nem, akkor nem ajánlom, mert kóma lesz egyből ha rosszul csinálod.
-
electro91
tag
Hasonlo cipökbe járunk mi is bnömel wp volt eddig én váltotam most meg ő is elege lett a win10 böl meg a wp böl. Szerencsére nem volt sokáig nála az S7 (amit amugy vissza adtam ez elöbb ki kell várnom a ügyintézési folyamatot h kihozam a p9p-t) ugyhogy nem hiszem h nagy baj lesz belöl csak ugye az ár miat nem szivesen kötnék se én se ő kompomiszumokat. De a Mate 8 ra is azt mondta h szép a kijelzője ugyhogy nem hiném h gond lesz most nézten én is élőbe a p9_-t nemlesz baj.
-
Galahed
senior tag
"+ a fejlesztői lehetőségek között be lehet kapcsolni a "olvashatóság növelése napfényben" opciót."
Ez alapból be van kapcsolva. (legalábbis azokban a ROM-okban ami nálam megfordult (Telekom, Huawei gyári ROM-ok,Custom Rom stb) Csak ez miatt kár előhozni a fejlesztői lehetőségeket.
-
-
Galahed
senior tag
Azért ha a tényeket, adatokat nézzük akkor nem veszi fel a versenyt a S7e -vel (P9 plus 374 nit vs S7e : 560 / 777 nit)
Meg itt van a kezemben mindkettő és szubjektív megitélésem is ez. (nem csak a szinek élénkségéről beszélek)De:
nekem is bőven elég és jó a P9 plus, ezért van az használatban és nem a S7e (ami éppen pihen, sorsára vár az asztalon) Ezzel együtt a kistestvérnek is "szebb" a kijelzője (P9) mint a nagytestvérnek. (na az nincs a kezemben ezért a fórumokból szerzett infóból meg az adatokra alapozva irom ezt (P9 az 684 nit) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hát ezek olyan kérdések, amire majd jövőre tudnék válaszolni, de addigra én már rég eladom/lecserélem ezt is.
Szerintem, túlreagálod ezt az akksi kérdést. Én mindennap rátöltök, kb 80%-ig, azzal estig, ha nem is a fent leírt durva 100%-os használat mellett, de egy olyan 70 körölivel simán elmegy másnap reggelig, persze este 10 körül már 30 körül van, de ilyenkor repülő üzemmódba rakom.
A frissítés más téma, ha a rendszerrel nincs gond, nekem nem hiányzik és eddig jól teszi a dolgát.A következő android verziókat meg fogja kapni a telefon?
Szerintem nem, de ez nincs kőbe vésve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A készülék nagyon frankó, süt róla a prémium érzés, egyszerűen kézbe kell fogni és tapizni, netezni, csesztetni és valakit muszájból felhívni
Ha ezt teszed vele (kis szünetekkel mondjuk), egy reggel levett töltésről, délután már az arcodba vágja, hogy éhes! Délután!A fenti legyen 100%-os használat. Átlagos használat mellett, ki , hogyan mennyire használja, azt döntse el, talán 2 nap is kihozható.
Shure 535-ös fülesen tesztelve a hangzása kissé színezett egy S7-hez, vagy iPhone 6-hoz képest, de elég jól adja magát. Természetesen mobilminőségről beszélünk, mert az igazi audio(hang)minőségtől mindent telefon nagyon messze van.A kijelzője "csak" FHD, de ennek ellenére brutálisan szép, ezért pl a nemrég eladott, note5 és s7 telefonon kijelző felbontását is csak parasztvakításnak tartottam. A rendszer nagyon gyors és sima, szinte minden azonnal történik. Eddig kétszer sikerült kifektetnem, Vagyis kétszer kifagyott, de hogy mitől, arra nem jöttem rá.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Fentebb már írtam, ha durván használva van, már este rakhatod rá.
Átlagos használattal 2 nap biztos.(#148) jacis
Ha te mondod, akkor csak is úgy lehet.
De nem tudom érzed-e a súlyát, hogy miért mentem ebbe bele?
Ugye, tudod milyen készülékeim vannak, köztük flagsip sony is...Hagyjuk már ezt a sztereó fasságot, épp elég, ha gyártóknál működik a parasztvakítás!Hanyagoljatok ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged