- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMiki
tag
válasz
energiezolee #1744 üzenetére
Eredetit már sztem itthon se lehet venni. Több mint két éve cseréltem akkor egy gyárira (előtte még egy skandináv gyártó akksiját is 2x áron), ami nem vált be) az is bírta 2 évet kb, majd idén aliról egy gyárinak mondottat, ami szar volt, majd egy OEM-nek mondott se bírta(lehet, hogy azok voltak, csak régi gyártásúak már, nemtom) . Ez volt a gond a további életben tartással
-
n2066
tag
válasz
energiezolee #1733 üzenetére
Amúgy igazad van. Nálunk is gyerek használja, mindegy mi van rajta, őt nem érdekli...
-
n2066
tag
válasz
energiezolee #1730 üzenetére
Sikerült feltenni? mizu?
-
n2066
tag
válasz
energiezolee #1730 üzenetére
Szia!
nekem a 537-es volt fent és jött rá sima OTA frissítésként a rendszerfrissítések között (c550), nem külön szedtem le a FW-t., 2,2 GB volt a mérete. letöltötte és települt normál módon.... most TWRP van nekem, de ha lesz 550-es normál huawei stock recovery image, akkor majd flashelem később, hogy hátha még jön rá vmikor újabb frissítés a huaweitől hivatalosan. de sztem ez a leírás is jó az 550-hez, ha van hozzá már letölthető zip firmware valahol. (én nem kerestem, mert OTA-án jött...
-
n2066
tag
válasz
energiezolee #1726 üzenetére
Szia.
Itt egy link, ha tudsz angolul akkor mehet is...
https://forum.xda-developers.com/p9-plus/development/rebrand-update-tool-hwota7-p9-plus-vie-t3843930vagy fordítóval:
Nem hivatalos módszer a Huawei P9 Plus VIE európai modelljeinek az Android 8 Oreo hivatalos verziójára történő frissítéséhez
- a VIE-L09 és a VIE-L29 esetében
Eredetileg a P9 Plus VIE és a P9 EVA összes modelljének meg kell kapnia az Android Oreo frissítést. Sajnos a Huawei úgy döntött, hogy a kínai modelleket csak az Android 8-mal szállítja.
Ezért nem hivatalos módon frissíthető a hivatalos Oreo → készülékre az európai modellek márkanevével a VIE-AL10-re.
Megjegyzés: Ez az útmutató a P9 Plus VIE készülékhez készült (P9-EVA HWOTA7 az Oreo frissítési útmutatójával, itt található: https://forum.xda-developers.com/p9/...9-eva-t3820849)
Az Oreo zökkenőmentesen és jól működik a P9 Plus rendszeren, az akkumulátor hosszabb ideig tart, és az Android 8 operációs rendszerrel elérhető a Treble támogatás.
Mivel a P9 Plus frissíthető Oreo-ra - a Huawei P9 VIE-t az OpenKirin csapata hivatalosan támogatja: https: //forum.xda-developers.com/p9/...ction-t3828806
Lásd az OpenKirin által támogatott eszközöket: https://openkirin.net/devices/
Itt található egy kis útmutató, hogyan térhetünk vissza az OpenKirin ROM-ról az EMUI-ra: https://forum.xda-developers.com/sho...&postcount=833
Az Oreo frissítésének előkészítése:
Ha bármilyen Custom Rom-on van - menjen vissza az Stock firmware-hez - mielőtt egy másik helyre nevezze át!
A készüléken a legfrissebb jóváhagyott firmware-n kell lennie - ha még nem rendelkezik a legújabb jóváhagyott firmware-rel, használja a HWOTA7 eszközt a firmware frissítéséhez.
Minden esetben készítsen biztonsági másolatot (TitaniumBackup / Huawei Backup - System-Apps / Settings nélkül). A TWRP biztonsági mentése nem érzékeltet, mert az Oreo-on nem állíthatja vissza! Győződjön meg arról, hogy az Update-Firmware a C: \ HWOTA7 \ update mappába másolódik, és két ZIP-fájl RENAMED-e, az OP szerint - → olvassa el az OP 1. számát. Frissítse a firmware-t a szkript használatával (HWOTA7 Terminal: 2. A parancsfájl használata + 1. Change firmware)
Útmutatások az Oreo-ra való frissítéshez a telefon újracserélésével a VIE-AL10-re:
követelmények:
A) HWOTA7 eszköz
B) A Bootloader Unlock Code eszközéhez
C) Micro SD kártya → exFAT formátumban formázva
D) A VIE-L09 vagy VIE-L29-ről a → VIE-AL10-re történő márkanév letöltéséhez a következő 2 firmware-t kell letöltenie:A) VIE-AL10c00b399SP20 / Android 7 (erre a firmware-re szükség van az Oreo frissítéséhez):
B) VIE-AL10C00B537 (8.0.0.537) OREO
→ nevezze át az egyes firmware-eket két ZIP-fájlnak, az OP leírásának megfelelően (1. bejegyzés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest