- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMiki
tag
Szia!
Beállítások - vezeték nélküli... - mobilhálózatok (8.0). Itt lehet bekapcsolni, de nem hiszem, hogy menne. Kb 1 hónapja próbáltam, telenor hálózaton nem ment. Csak az új, általuk forgalmazott készülékeken megy egyelőre. Voltam egyszer bent megkérdezni, hogy mikor lesz minden, erre alkalmas készüléken elérhető, azt mondták hamarosan (ez kb 2 hónapja volt).
-
Templomegere
senior tag
pénteken mehetek a telóért ma jött az sms , 4 nap alatt ahogyan ígérték . Kíváncsi vagyok javították-e , és ha igen akkor mit kellett .
átvették kérdezés nélkül, garipapir , pár kérdés és már landolt is a szervízben. Átvevő jelezte hogy meg van görbülve a telefon , aztán én jeleztem neki hogy az bizony nincs, mutogatta nekem, de én nem láttam görbületet rajta, így fel sem került a papírra.
-
n2066
tag
Sziasztok!
Nekem már 3 hónapja oreom van. Kövessétek PONTOSAN a link alatti leírást:
https://forum.xda-developers.com/p9-plus/development/rebrand-update-tool-hwota7-p9-plus-vie-t3843930nektek is oreo-tok lesz.most a dec 5-i sec patch van nálam a p9 pluson, és a oreo VIE-AL10c00b537 verzió
Fonros, hogy pontosan a leírás szerint kell csinálni. persze kell a unlock code, a bootloader nyitáshoz.
angol minden, oda kell figyelni.
-
Zeki
nagyúr
Oké, tárgytalan.
Oda jutottam, hogy a teló kiírta nem kompatibilis. Egyikkel sem.
Még ezzel sem. -
Zeki
nagyúr
Ezeket az útmutatókat követtem, de lehet nem teljes az angol tudásom, mert hiába csomagoltam ki a teló SD kártyájára, akkor is azt írta, nem található az update fájl.
Valaki tud segíteni az Oreo felrakásban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged