- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
válasz
Devil Smile #1738 üzenetére
Szia. Mizu a telefonnal? Jó lett? Szerintem az egyik legjobb Huawei telefon. Ma is masszív nincs lag, jól optimalizált
-
n2066
tag
válasz
Devil Smile #1736 üzenetére
Igen, mert az enyémen a rebrandolt kínai szoftver van (VIE-AL10c00) leírás rebrandoláshoz 1-2 hsz-el korábban. Amúgy full jól működik. Hi Suite-tal telepítettem az updatet.
Európait 2017- vagy 2018-ban frissítették utoljára. -
n2066
tag
válasz
Devil Smile #1675 üzenetére
Szia!
szerintem megér egy próbát még garis. számla, garipapír kell hozzá, és ird le nekik részletesen mi a baja. Lényeg, hogy ne legyen mókolt, re vagy de branded a szoftvere, hanem stock.gyári firmware. bootloader zárva legyen. stb. Van nyomtatvány le lehet tölteni a Huawei honlapjáról.
lehet cserélnek benne alaplapot is, meg akksit, esélyes. de ments le róla mindent. csinálj egy factory resetet is, vedd ki a simet és sd-t is. elvileg 1 hét kb. Postán ingyen fel tudod adni,.
Én is pont 2 éve vettem online shopban függetlenül, de eddig a 2 év alatt semmi baja nem volt a telefonnak. Se beégés, se vételi jel gyengeség, wifi is stabil; minden jól működik a mai napig. Akksija 2-3 napot bír moderált használat mellet, persze ha nyúzom, akkor 1,5 nap csak.és kéri a töltőt.
Igaz én már Oreót futtatok rajta rebrandoltam kinai verzióra, mivel úgy még kap frissítéseket, de így is jól mükszik.szép estét, remélem kicsit segítettem.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Devil Smile #1592 üzenetére
Hali
Firmware finderrel elméletileg 375s végű amit enged feltenni amiben októberi a biztonsági frissítés, nekem jeleneleg egy 369es végű van fent, de mivel nincs vele bajom így marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged