Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
zvolite80 #14092 üzenetére
Hali. Új vagyok! Egy 2 éves használtat vettem 2 hete 70 euróért (Felvidék, azaz szlotákia) piros tokkal és valami mágneses autós tartóval! 10 perc alatt kellett döntenem, rémélem nem volt rossz vásár!
De nekem az aksija kegyetlen gyengének tűnik! Van valami progi, amivel meg tudom nézni, hogy hány %-os az aksi elhasználtsága, mint a laptopkasinál? Sajna nem találtam erre mobilprogramot!
Szerintem csak elhasználta, azaz rosszul használta az előző tulaj, de passz! Tudjam, hogy csere, vagy meg kell békélnem a dologgal?!
-
Balathruin
veterán
válasz
zvolite80 #14098 üzenetére
Azért mert az még Antutu 6 volt, te már a hetedik verziót használod. Ha letöltöd valahonnan a régebbit akkor kb. annyit fogsz kapni mint a tesztben.
Mellesleg ez a teszt dolog mai napig semmit sem ér, ugyan annyi pontot kaphat kettő készülék, ebből egyet rémálom használni a másik simán megy. Hardveres nyers erő nagyon kevés helyen számít már, főleg felső-közép kategóriában. -
robi64
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest