Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
zvolite80 #14092 üzenetére
Hali. Új vagyok! Egy 2 éves használtat vettem 2 hete 70 euróért (Felvidék, azaz szlotákia) piros tokkal és valami mágneses autós tartóval! 10 perc alatt kellett döntenem, rémélem nem volt rossz vásár!
De nekem az aksija kegyetlen gyengének tűnik! Van valami progi, amivel meg tudom nézni, hogy hány %-os az aksi elhasználtsága, mint a laptopkasinál? Sajna nem találtam erre mobilprogramot!
Szerintem csak elhasználta, azaz rosszul használta az előző tulaj, de passz! Tudjam, hogy csere, vagy meg kell békélnem a dologgal?!
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz
zvolite80 #14098 üzenetére
Azért mert az még Antutu 6 volt, te már a hetedik verziót használod. Ha letöltöd valahonnan a régebbit akkor kb. annyit fogsz kapni mint a tesztben.
Mellesleg ez a teszt dolog mai napig semmit sem ér, ugyan annyi pontot kaphat kettő készülék, ebből egyet rémálom használni a másik simán megy. Hardveres nyers erő nagyon kevés helyen számít már, főleg felső-közép kategóriában. -
robi64
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.