- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #8559 üzenetére
Légy szíves írd bele a blogodba, mert a friss húsok, akik később csatlakoznak (mint ahogy én is), azok ne járjanak még véletlenül se pórul. Köszi.
De egyébként nem ma kezdtem, már i9000-et is szénné romoltam, mikor itt a topicban sokan még azt se tudták, hogy mi lóg a nadrágjukban... Úgyhogy köszi, nem kérek a kioktatásodból.
Visszatérve a témához, ha van egy fasza leírás, akkor miért is kellene kérdeznem? Nem azért csináltad, hogy mivel ez egy alapvető dolog, ne fárasszanak a userek ezekkel a kérdésekkel?
Ha gondolod privátban beszéljük meg...ne flameljük szét a topic-ot. -
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #8517 üzenetére
Tudtam, hogy nincs betéve semmi sem a dload-ba.
Valahogy ki akartam jönni ebből a befagyott állapotból.
Ez szerencsére valamilyen ok folytán sikerült.
Szerintem mivel kiadtam az adb-ben az utasítást folyton a twrp recovery-jébe akart belépni. (Hiába indítottam újra a kikapcsoló gombbal a telefont, folyton befagyott.) De ugye ez valamiért korábban sem sikerült.
Ezzel a háromgombos próbálkozással sikerült kimozdítani ebből az állapotból.
Próbáltam azt is, hogy visszaraktam az eredeti recovery-t, bekapcsoltam a telefont, újra feltettem a twrp-t (a legfrissebbet), de ugyanúgy nem ment. A háromgombossal újra sikerült ebből a befagyott állapotból kimozdítani.
Egyébként olvastam és olvasom is a blogodat, nem találomra próbálkozok... Számomra drága telefon ahhoz, hogy téglává tegyem... -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #8015 üzenetére
A gond akkor memóriámmal van, és csak a 7-esben van.
A Weather & Clock tényleg nagyon tetszetős testre szabható. A régabbi EMUI-n a nem áttetsző időjárás nagyon nem tetszett, akkor azt használtam.jatszo
Az eddigi tapasztalatom, amihez kell a helymeghatározás, az nem eszi, zabálja az aksit Nugat alatt. Sőt akkor is, ha egy app sem igényli, de be van kapcsolva.KVZacc
Azzal én is kísérleteztem, de semmi eredménye nem volt. Bár azóta megint naponta sokszor kilövi az aCalendart, pedig már volt 1-2 nap, hogy nem tette. Az is lehet semmi köze hozzá, csak stratégiát váltott az EMUI5, és még jobban bosszantani akar, mert kritizálomHiába a gépeknek lelke van!
-
Mindy-Lee
tag
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #7791 üzenetére
Ha nincs benne, akkor is gáz van, mert akkor a gyanútlan user felmegy az oldalra, kiválasztja a telefonját, és letölti ezt, és utána nézhet. Ahogy elsőre én is jártam. Kell szólni Huaweinek, hogy rossz helyen van ez a rollback. Csináljanak fület a L01-nek.Na látod, mondtam.
Nagyon nem volt mit belakni, ugyanaz a ROM, mint P8 Lite-on. Témát, csengőhangot, átraktam, ikonelrendezést, Telefonkezelő beállítását áthoztam Huawei Backuppal. Az appokat meg egy óra alatt megcsináltam.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #7789 üzenetére
Bubus, akkor harmadszor is leírom, de légyszí, próbáld ki, mielőtt válaszolsz. Felmész a Huawei hivatalos magyar oldalára, katt a Támogatásra, kiválasztod az Okostelefont, majd a L21 Single SIM-et (L01-et nem is lehet). És ezt dobja. Tehát valami gáz van. Vagy így, vagy úgy.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #7595 üzenetére
Úgy néz ki ez így nem teljesen igaz. Tény korábbi állításaimat is cáfolom, de velem most bizony, foglalkoznak.
Levelet írtam a Béta memóriakezelés gyógyításának reményében, és mindegyikre válaszoltak, sőt további infókat kértek.
FUT-on küldözgetem a hibajelentéseket, és már volt is, hogy visszakérdeztek. Ezek szerint úgy néz ki, komolyan veszik a beérkezett jelentéseket. Tény telefonon nehézkes kitöltögetni a számomra mini és halvány betűkkel, de ezt áthidaltam. A gépen megírom, átteszem a txt fájlt a telóra, és bevágom a szöveget az app-ba.
Sajnálom, hogy más nem tudja használni ,mert biztos van olyan szituáció, nem is kevés, amit nem fogok kipróbálni, mivel más a felhasználó szokásom, nem ismerek, nem használok minden appot stb. stb.Ez a linked nálam. about:blank
Turbado
És mi van, ha Google a ludas, és nem is hiba? Vagy az kizárható? nem olyan régen én is szívtam velük, a bankkártya regisztráció miatt. Újat fel tudtam vinni, de törölni nem. Állítólag semmi baj nem volt vele csak nekem nem ment. Végül valamit csináltak sok levelezés után, és sikerrel jártam. -
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #7413 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/android-7-emui-5-0-vns-l31-l21-l23-t3513816
Nézzétek meg ezt a linket! A srác egy spanyol oldalra mutató link alapján azt írja, hogy TWRP nélkül vissza tudott állni 6.0-ra. De biztos vannak akiknek jobban megy az angol. Nem is értek hozzá, teljesen véletlen akdtam ma rá.
-
Matyi222
senior tag
válasz
bubus66 #7413 üzenetére
Nem volt egyértelmű úgy látom amit írtam.
Ha az orosz custom béta akkor visszaállhatsz és nem TWRP-vel, ha gyári béta akkor nincs egyenlőre visszaút.
zolka1977 Miért is próbáltad felrakni TWRP vel amit linkeltem? Odavan írva, hogy egyből a gyári recovery és a dload mappa a háromgombossal. Csak is akkor ha a Custom bétával próbálkoztál. Még egyszer leírom ha a gyári béta akkor egyenlőre nem tudsz visszaállni...
Fentebb is azt írtam:
Ha a TWRP vel a nem hivatalos verziót tetted fel akkor -
Mindy-Lee
tag
-
Mindy-Lee
tag
-
Toby0501
csendes tag
válasz
bubus66 #7168 üzenetére
Olvastam és értem is. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ha mondjuk Vér István rányom a frissítésre, nem garantált, hogy ezt az irományt vagy hasonlót ő is olvasni fog (egyébként is láttuk facebookon, hogy milyen "hozzáértők" igyekeztek bekerülni a tesztbe), ergo nem fogja elkövetni a factory resetet sem, s ezt egy mobilgyártó/szoftverfejlesztő nem is várhatja el a felhasználótól, vagy ha elvárja, arról még a frissítés előtt értesítse. Remélem, érted ezen megközelítését a dolognak, s nem próbálsz meg ismételten kioktatni, ahogy azt az imént tetted.
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged