Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Huawei HUN
Látom olvasgatják a fórumot, így hát itt jelzem az észrevételemet.
VNS-L21C432B381
-Mióta kiadták a P9 lite telefont rossz fő (hátoldali) kamera videó hang rögzítése. A bal é jobb hangcsatorna fel van cserélve! Ezt jeleztem a Béta teszteb is, de hiába. Ez nem ici-pici hiba, de mégis kb. 5 perc alatt javíthatná a programozó, ha tényleg "az ügyfél az első", mit ahogy a magyarországi képviselet vezetője mondta egy interjúban (lehet, nem 100%-os pontossággal idéztem). Az minket nem érdekel, hogy a programozó nem volt katona, így nem tudta megtanulni, melyik a bal és jobb oldal. Csak egyszer hallgatna bele a telefon által készített a felvételbe. Roppant hülyén néz ki, hogy a képbe balról bejövő jármű hanga jobbról jön. Más kamera alkalmazással jó, de hát azért vettem Huaweit, mert azt szeretném használni!
-A telefon az aCalendar programot bezárja, akkor is, ha csak az az egy program van betöltve és tiltva van a bezárás képernyő kikapcsolás után, engedélyezett az optimalizálás mellőzése, és az alkalmazásváltóban le van lakatolva. A memória persze tök üres, a memória hiány nem lehet az oka. Csak akkor marad a memóriában, ha mindezek mellet egy számomra felesleges aCalendar Widget ki van rakva az asztalra.
-Összességében egyébként a memória kezelése a 6-os óta javult. Korábban a Messenger-t is mint minden appot folyamatosan kilőtte, most viszont, ha leállítom előbb utóbb nálam újra betölti, ha kell, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest