Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ORCA58

addikt

Huawei HUN
    Látom olvasgatják a fórumot, így hát itt jelzem az észrevételemet.
    VNS-L21C432B381
    -Mióta kiadták a P9 lite telefont rossz fő (hátoldali) kamera videó hang rögzítése. A bal é jobb hangcsatorna fel van cserélve! Ezt jeleztem a Béta teszteb is, de hiába. Ez nem ici-pici hiba, de mégis kb. 5 perc alatt javíthatná a programozó, ha tényleg "az ügyfél az első", mit ahogy a magyarországi képviselet vezetője mondta egy interjúban (lehet, nem 100%-os pontossággal idéztem). Az minket nem érdekel, hogy a programozó nem volt katona, így nem tudta megtanulni, melyik a bal és jobb oldal. Csak egyszer hallgatna bele a telefon által készített a felvételbe. Roppant hülyén néz ki, hogy a képbe balról bejövő jármű hanga jobbról jön. Más kamera alkalmazással jó, de hát azért vettem Huaweit, mert azt szeretném használni!
    -A telefon az aCalendar programot bezárja, akkor is, ha csak az az egy program van betöltve és tiltva van a bezárás képernyő kikapcsolás után, engedélyezett az optimalizálás mellőzése, és az alkalmazásváltóban le van lakatolva. A memória persze tök üres, a memória hiány nem lehet az oka. Csak akkor marad a memóriában, ha mindezek mellet egy számomra felesleges aCalendar Widget ki van rakva az asztalra.
    -Összességében egyébként a memória kezelése a 6-os óta javult. Korábban a Messenger-t is mint minden appot folyamatosan kilőtte, most viszont, ha leállítom előbb utóbb nálam újra betölti, ha kell, ha nem. :F

Új hozzászólás Aktív témák