- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Cunaja #26274 üzenetére
Ezen már csak nevetni tudok.
Most nem azért, de a te módszereid miben mások? Te sem vagy Huawei mérnök, csak egy mezei user, aki ugyanúgy külföldi fórumokról szed össze ezt-azt. Szerinted én nem ezerszer tesztelt 100%-os módszereket osztok meg? Az user error ellen nincs védelem. Meg milyen személyes adatot kért a HiSuite???
Na jól van ez már kabaré. Ja, és a leírásomban szereplő linkek a SAJÁT mediafire accomra vannak feltöltve, szóval abban tuti nincsen semmi vírus meg semmi ilyesmi, amikre célozgattál. A nagy "hekk" egy szimpla konfig fájl és szerver mod. Közel egy éve osztották meg XDA-n, és még senki nem írt ilyen hülyeségeket, hogy vírusos, meg személyes adatokat kér... Mert a Pistike rányom az adatmentés opcióra...
100% ki merem jelenteni, hogy amit én megosztok, az biztonságos, és szarrá van tesztelve mielőtt kiadom a kezeimből. Aki nem ért hozzá alapszinten, az ne romoljon, ennyi. Szerintem nem is nézik milyen romot akarnak felnyomatni, approved vagy nem, full vagy nem, miiindegy, hadd szóljon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged