Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Tippmix Radar appon (tippmix.hu/radar oldalról lehet letölteni) a szelvényt sehogy nem sikerül beolvasni. Ügyfélszolgálaton ezt írták ,,A kameravezérlő szoftver a hibás, nem tud pontosan fókuszálni."
Valaki esetleg tud megoldást erre? Másnál se működik?
A segítséget előre is köszönöm!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Cunaja
Topikgazda
válasz lacus46 #16697 üzenetére
Rossz helyen raktad fel ,a kérdésed!!
[Itt kellene kérdezni]
[Itt meg minden létező rom a Huawei telefonokra]Nézd meg a beállítások résznél nyelv és bevitel, majd kiválasztod az alapértelmezett bill-t és azon belül.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
andrys83
aktív tag
Ugylátom itt a szoftverezésen kívül más kérdésekre nem kapunk választ...
-
lacus46
csendes tag
Sziasztok.
Ezeréve nem jártam itt .
Lehet rossz helyen teszem fel kérdésem .
Huawei G 8 (dual sim) . Van erre valami frissités ? Droid ? Emui ?
Köszi . -
Cunaja
Topikgazda
válasz bollizolee #16695 üzenetére
Te is és mindenki írja le az összes hibát holnap, és akkor szombaton jön a javítás. Utána már nem leszek csak vasárnap, de akkor már pihenek.
Egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy a HiVoice kavar be.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bollizolee
tag
Fenn van a Cunaja V3. Meglátjuk hogy muzsikál. Persze hogy a telepítése most se fél óra volt ahogy számítottam. Mindig valami apróságot elrontok aztán órákig keresem hogy hol a hiba De ez legyen csak az én bajom.
Cunaja: nagyon köszönöm a munkádat
-
andrys83
aktív tag
valaki segítsen már hol lehet a billentyűzet felett a szójavaslatokat eltüntetni??????
-
atomka78
tag
Sziasztok. Légyszives írjátok már le nekem,hogy mire is jó ez a hi voice? És hogy tudom bekapcsolni?annyian írtok róla,hogy már érdekel,de én nem találom. L19 gyári 386van rajta. Köszönőm
-
Cunaja
Topikgazda
válasz dajdaj #16689 üzenetére
A fényképező tuningolása is folyamatban van.
[Ez automatán van kézből és kocsiban ülve. ]
A Raw kép is ott van.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
fecus
őstag
Vettem egy olcsó kínai ablakos, okos tokot. Egész jó, csak azt nem szeretem, hogy becsukva kissé eláll a kijelzőtől és néha be és kikapcsolja a kijelzőt.
A kérdésem, ha valaki használ eredeti Huawei ablakos tokot: az eredetinek van valami mágneses rögzítése? Olyan finom mágnes ami behajtáskor odakapja és ott tartja a tok fedelét.
Az LG tablet tokok voltak ilyenek pár éve.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Cunaja
Topikgazda
válasz dajdaj #16686 üzenetére
A minősége milyen?
Még világos van kint. Nem tudsz egy fényképet kint készíteni. Nagyon kellene a fájl mérete. Természetesen a téma határozza meg valamennyire, de nem teljesen.
[Valaki segítsen már neki ]
Csak ma van időm a Cunaja romot javítani, de ha állandóan privátokra válaszolok, akkor nem haladok![ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz Cunaja #16676 üzenetére
Pro módban toltam 1mp-es nyitást, papír lap lett az eredmény...totál fehér, így nem volt mit mentenie
Amit észrevettem, akármekkora a rekesz érték, a téma részletessége határozza meg a méretet.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
b3Ro
senior tag
Szerintem engem a Huawei utal piszkosul.
Csinalom a Cunaja blogjaban leirt dolgokat. minden megy szepen, es mikor elerek addig a pontig, hogy
"A telefonon a HiCare alkalmazásban a rendszerfrissítés korai próbát kell választani és megjeleníti a C432B360-as számú romot."
Nekem nincs update... es a magazin/tema sem mukodik megint. Ez mar kiviszi a hajam[ Szerkesztve ]
-
kutyesz71
tag
válasz sebijani1982 #16672 üzenetére
Az rendben is van, hiszen kezelte az adb a telefont. A gond az lmg flash el volt mert azt nem csinàlta meg. Illetve megcsinàlta csak ki îrt 1 hiba üzit is. De a lényeg hogy meg van màr.😁
-
-
Cunaja
Topikgazda
Aki gyári romon van, csináljon már egy fényképet nagy rekesznyílással és írja le nekem a mérerét.
A V3-ban otthon tudom megnézni a hibákat, ami kb. 2 óra.
Csinálni fogok egy javító zip-et, és akkor nem kell újra telepíteni a romot.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
sebijani1982
senior tag
válasz kutyesz71 #16671 üzenetére
ADB-hez mindig rendszergazdai jogosultsággal kell indítani a parancssort!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! V3 verzió felrakása a V2 re ugyan úgy működik mint ha 386ra telepítettem a V2-t? Cunaja rom. Köszönöm a helpet!
-
andrys83
aktív tag
ez a p9 mikor van 100%ra töltve?mert ahogy leveszem nem sokkal utána már 99 en van.érdemes még tovább rajta hagyni?amit még tapasztaltam van egy powerbankom...lg esetében feltöltés után lekapcsolt a töltő.p9nél mind1 meddig van rajta tölt egyfolytában..
-
dajdaj
tag
Cunaja rom belakva , a testem lelakva. Kuva álmos vagyok...
-
vzoli1987
aktív tag
Arra nincs vmi gyógyír hogy időnként rádugom a pc-re a telefont hogy szeretnék másolgatni és vagy ledobja vagy abszolút nem akarja látni a meghajtókat, hisuite pedig rakva van, nem rootolt !!! B386, de azelőtt is ua. ezeket játszotta !!! Ja win10 van x64
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
MK VII
veterán
válasz Septum15 #16656 üzenetére
Nekem is.. Most lakom be.
Így elöljáróban.
Gesztusvezérlés nem megy. Sem a képernyőkép sem a rajzolás, sem a duplakoppos ébresztés. Tudom a duplakopp alapból nem mindenkinél működik.
Akku %-os kijelzése sincs, bekapcsolom, de semmi... Egyenlőre ennyi...
Holnap majd még nyomogatom és tesztelem.[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
Felment a V3, eddig szuper. Nagyon köszi Cunaja
-
zizike22
tag
Amugy lehet valami hirt az emui 5.1 rol mikor lessz kint mert elvileg kinaba mar nem soká jon
-
-
Cunaja
Topikgazda
Aki felrakta a V3-at az a beállítások>alkalmazásoknál minden alkalmazást állítson le 1x, kivéve a systemUI és a Google Play szolgáltatások. Ezután Beállítások>Akkumulátor>Bezárás a képernyő zárolása után, a mind bezár opciót kell választani. Ami kell nekünk folyamatosan, azt ezután engedélyezzük.
A megfelelő akkufogyasztás miatt, nem árt naponta 1x legalább újraindítani a telefont. Ilyenkor a beragadó alkalmazások kitörlődnek a háttérből.
Javaslom a Link2SD programot felrakni és azzal meglehet nézni az alkalmazás fájlokat, ami további takarításhoz jól jöhet.
Minden rendszerszintű program eltávolítása előtt legyen mentés.
Ajánlatos elsőnek fagyasztani a dolgokat és utána ha nincs gond, lehet törölni.
Itt hívnám fel mindenki figyelmét a törlés menetére.
1. Link2sd elindít.
2. Felesleges alkalmazáson hosszú klikk és kezelés. Itt kilövés, majd a tárhely résznél adatok és gyorsítótár törlése.
3. Visszalépünk és az alkalmazásra klikk és fájlok. Láthatjuk hol vannak az összetevők, ezeket mindegyiket törölni kell.
Javasolt a több ablakos mód, felül a Link2sd, alul a Total Commander.
Ha készen vagyunk, akkor telefon újraindítás.
Ennyi a rendszer alkalmazások totális eltávolítása.Fastboot Devices parancsra BL-módban írja a telefon sorozatszámát?
Ha nem, akkor a bootloader driver nincs telepítve.
Ha igen, akkor próbáld meg nem átnevezni és úgy felrakni, de a blogomból szedd ki a Nougatra való TWRP-t.
Minden fájlnak az adb mappában kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
szasza669
csendes tag
Sziasztok!
Egy update kérdésem lenne. Olvastam sokat a korábbi postokban, de nagyon pörög a topic
Telenoros L09em van, kb 2hetes.
Gyári Updattel eljutottam a B182-ig, most jönne a B383 (2.28 GB)
Ez az, ami sim hibás v az csak némely készülék esetében volt gond?
Valaki Telenoros sw-vel meg tudná mondani h jön-e a 386 is egyből?
Ha jól láttam azzal nincs már gond, igaz?
Megköszönöm a segítséget, tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
-
zizike22
tag
Sziasztok a v3 mehet a v2 re siman??? Vagy tisztan kel telepiteni?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz kutyesz71 #16627 üzenetére
Ha nem írod le mit ír ki pontosan, akkor nem tudunk segíteni.
BL nyitva, Fr unlocked, az img fájl az adb mappában van, a TWRP biztosan a rendszeredhez való?Nem alszol semmit, mert töltődik a Megara.
Igen, teljesen tisztán. Majd a fényképezőt is használjátok.
Zizike22 Igen, teljesen tiszta rendszer kell hozzá.
Legközelebb 5 percen belül kérlek használd a szerkesztés gombot.
Beírod, hogy Szerk. és akkor tudják a többiek is, hogy szerkesztve lett.[ Szerkesztve ]
-
troger911
tag
válasz Maxxoon #16619 üzenetére
Nekem is csinálta 386-ra ota frissítés után. Gmail konkrétan volt, hogy egész nap nem volt hajlandó frissülni, csak ha rányitottam, viber ugyanígy. Segített, hogy megnyitottam a beállításoknál az értesítési beállításokat és ki be kapcsolgattam. Csakhogy a gmail app ott nem látszik, de az alkalmazásoknál már megtalálható. Ez némileg orvosolta a problémát de a végleges megoldás egy teljes 386-os rom újra felrakása volt rollback után. Azóta hibátlan!
-
Cunaja
Topikgazda
-
kutyesz71
tag
sziasztok
szeretnék feltenni twrp.t, bootloader feloldva, az img filet nem tudja betölteni az adb telepítésnél.
esetleg ötlet? -
Maxxoon
csendes tag
hi,
Érdeklődés. Gmail, viber stb ilyen push alapú app értesítési gond, későn (órák múlva) érkező emailek valakinél? Gmail-en ez sosem volt jó, de fél nap alatt hogy ne csekkolja le a leveleket.. Leginkább mobilhálózaton tapasztalom ezt, wifi-n azonnal jön minden. Cunaja V2 van fent, semmi mókolás. Jelenleg a sony xperia email van fent gmail helyett.. 1-2 napig okés, aztán rátör ez a semmit se jelzek neked hangulat a telóra
-
Tommmysun
senior tag
Üdv.!
Az utóbbi napjaim kicsit sűrűek voltak, így nem tudtam reagálni a múlt heti GPS jel dobálással kapcsolatos tanácsokra, de azóta kipróbáltam mindkét programot, amit itt ajánlottatok (GPS Státusz és GPS Info). Először már majdnem megörültem, hogy működik, de kicsit tovább nyúzva a telefont sajnos ugyanaz a jelenség ... érdekes, hogy néha ha a városban járkálok akár 10 percig sincs semmi baja (bár akkor is pontatlan és késik), de aztán megint előjön a hiba, akkor is ha a fenti programok futnak a háttérben (cserébe viszont brutál felforrósodik a telefon).
-
-
Sungoo
addikt
Egy nagyon amatőr kérdés: mi ez az NFC automatikus bekapcsolás? Ez L19-en is van? Már mint NFC...
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Ma félve egy kicsit, de frissítettem a telefonom. Úgy ahogy itt írva volt a fórumon; 400megás letöröl, 2,2gigás teljes felrak.
Eredmény: SIM kezelés rendben NFC-t sem kapcsolja be magától. Telenoros készülék, nem piszkált semmilyen téren.Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Gondoltam annyit hozzáteszek én is hogy megosztom a tapasztalatom.
-
-
andrys83
aktív tag
hivás inditáskor tárcsáz és megszakitja a hivást a telefon.3x4 is akár..járt már igy valaki?szoftveres gond?bejövő hivásokkal nincs gond.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Cunaja mester V2-es (L09) rendszere dübörög az eszközön, szinte tökéletes!! Köszönöm is a munkáját!! Csak annyi problémát tapasztalok, hogy "gyengébb" lett a wifi! Ez a készülékem hibája, vagy esetleg a rendszeré? Előtte 378-as volt fent, azon ezt nem tapasztaltam!![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Cunaja
Topikgazda
válasz MK VII #16595 üzenetére
Most megyek értekezletre, de remélem nem tart estig, és akkor délután leszek.
Felrakom majd felhőbe és küldöm a linket.
Kíváncsi leszek rá, mi a vélenényed az akkurólA fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest