- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
Értem én és el is fogadnám , hogy nincs frissítés mert én nem a frissítésre izgulok,de ha már a frissítésekkel jöhetnének olyan finomságok mint pl.a Cunaja által említett arcfelismerés akkor viszont nagyon bosszantó,hogy mi miért nem kapjuk meg ezeket. Miért kapják meg a kínaiak? Csak ez bosszant. Amúgy a P9 volt az eddigi legjobb telóm.
-
-
-
-
k-adi
nagyúr
Én vásárlás után 6ról felmentem rögtön 7.0-ra még belakás előtt. Ez már 1 hónapja lassan, a sim gyilkos rom van rajta most, semmi gondom nincs. Nem merül gyanúsan se, nincs akadás se, a wifi és gps jel mindig van és jó, stb... jó mondjuk nem vagyok valami power user, de alapvetően semmi gondom nincs a telóval. Működik és kész.
-
btomp
csendes tag
Próbáltam másik kábellel is, siker nèlkül. Kipróbáltam otg kábellel ès elkezdte tölteni a power bankom, csak az a baj, hogy átkapcsolni sem engedi a töltèsi módot.
Kikapcsolva viszont tudtam tölteni.
Majd próbálok egy visszaállítást, aztán ügyfèlszolgálatot hívni, ès ha nincs más akkor marad a szervíz.
De köszi a hozzászólást! -
Maxxoon
csendes tag
-
-
k-adi
nagyúr
Leírnád a konkrét lépéseket milyen gombokra nyomsz rá slow mo video mentés esetén? Milyen app-ot használsz lejátszásra?
Most csináltam egy gyors teszt videót és az alap gyári lejátszóval nem lehet semmit csinálni, a 3pötty menüben csak egy "átnevezés" van, a "szerkesztés" gomb alatt pedig egy sima videóvágó van, ami egy duplikált video fájlt csinál (ami egy hosszabb videó esetén marhára nem jó dolog amúgy...)
A képekkel nincs baj, azokat jól menti. Panorámát is jól összefésüli, le a kalappal előtte.
-
k-adi
nagyúr
Net nélkül nem megy a Maps.
Persze itthon előre megcsinálhatom ezt ahol van net, de a helyszínen ott, ha másfelé akarok menni, stb már nem.
Jó ez a Maps de offline szempontjából kevésbé már.Nem lehet valahol letölteni valami full ország térképet a Mapshoz vagy ilyesmi? WP-n a Here maps tökéletes volt ilyen célra, csak ugye az BING mapot használt és jobb lenne a google maps, jobban is szeretem azt
-
Cunaja
addikt
Természetes, annak idején linkeltük is itt az oldalt a megfelelő akku töltésről.
Viszont most nem igazán érek rá!
Off topikba nem szabad benézni, mert lebukok.Engem nem szokott érdekelni. Éjjel felrakom és reggel leveszem. Viszont 15%-alá csak akkor engedem, ha tesztelem az akkut.
A P7 is így volt töltve mindig és most is jó az akku nála, 2 és fél év után. -
norba69
senior tag
Tegnap frissítettem.
Este 11-kor vettem le töltőről 100%-on.
Éjszakára wifi, mobiladat, bluetooth, hely kikapcsolva.
Reggel 9-kor 99%-al kezdtem a napot.
Most (17:24-kor) 1/2 óra sot-tal 81 %-on áll.
Face, messenger nincs.
Kb 1 óra zenehallgatás volt bluetooth fülesen.
1/2 óra firefox, mobilnettel. -
Maxxoon
csendes tag
Az auto frissítést alapban tiltom én is, de a gmail nincsen Cunaja romjában alapban, így ami a playen elérhető legutolsó az van. De mivel 4 app csinálja ugyanazt, így nem app hibára tippelek, hanem inkább valami kapcsolati hibára. Persze nem tudni melyik app milyen frissítési időközöket használ, ettől független durva, hogy előző nap esti üzenetet (PC-s böngészőben látva) reggel 8kor sem tudja a mobil app lehozni. Ugyanazok az appok vannak évek óta ugyanazokkal a hibákkal...
-
wdx
őstag
Megkérnék egy kedves moderátort, legyen szíves kiszedni a képet, vagy kitakarni az imei számot, ez így "korán reggel" kimaradt
köszönöm!
The pimp: úgy, hogy rollback, b182, feldobta a b378-at, kinyomtam, utána 2 percre rá jött a b210, ott kiválasztottam, hogy a legfrissebb teljes csomagot töltse le.
-
Balzak83
senior tag
Foglalkoznak, mert plusz egy akta a 30 másik telefonlopás mellé, ami előző nap keletkezett. Tettes ismeretlennel lezárják 30 nap múlva. El se jut odáig, hogy a helyszini jegyzőkönyvet átolvassa.
Egykicsit OFF kérdés, de őszintén érdekelne Cunaja a véleményed: Irtad hogy a bootloaderbe irtál scriptet, ezt pl. alkalmazás is képes beírni? Gondolom root jogosultság, és nyitott bootloader előfeltétel hozzá. A másik, hogy egy ilyen script gyakorlatilag bármit képes csinálni a háttérben? Fényképez, helyzetet küld, amit nem szégyel, azt csinál?
-
bollizolee
tag
Itt egy videó róla Annyi a különbség hogy nekünk a gyári kamerában van benn.
-
bollizolee
tag
Nálam is ilyen katasztrófális a fogyasztás de. Pénteken letöröltem titanium backup-al a google szolgáltatásokat mert az folyamatosan ébresztette a telót. Aztán itt találtam egy apk miror-os linket ahol a legfrissebb google szolgáltatás apk vannak, onnan leszedtem a legújjabb 11.0.45 verzió számú appot . Ezzel teljesen sikerült megoldani a problémát én úgy vettem észre. Eddig a két óra kijelzőidő is soknak számított tegnap meg simán tolta 3.5 órát. Ami nálam nagyon jónak mondható. El se tudom képzelni a ti általatok írt 5-6 órákat az én telóm hogyan produkálná.
Cunaja: Már alig várom az új romodat, de nem sürgetlek tudom rengeteg a melód, nagyon türelmes vagyok.
-
gretzky77
veterán
Szia nekem igaz P9 plus telóm van viszont a nugáttal nincs különösebb problémám,viszont sajnos a képernyőtükrözés hibába belefutottam én is! A Tv alsó fele szép rózsaszín csíkokban pompázik,sajnos nem jöttem rá mi lehet a gond! Ezt leszámítva minden ok!
Cunaja, sztem ez a duplakoppos dolog tényleg hardver korlát lehet nekem a gyári C432B370-en ( Ugye P9 plus) a rajzolgatás is csak akkor működik ha felélesztem a kijelzőt ( le van zárva de vilagit )mint Balzak kolléga is írta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest