- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Látom írni se tudok már. Legjobb a kozkázat volt. Valaki még azt hiszi így írom.
A lényegre térve. Nem sokat nyernél vele, csak a romommal. Az megy rendesen.
Ez egy kompakt telefon. Nem nagy, nem kicsi, a kamerája szuper ( Cunaja rom tuningolt az is), az akku nálam is még 89%-os. Van Anyókámnak Nova 5T, Mi 10T Pro és még mindig a P9-el csinál mindent. Már a kártyát kivettem belőle, de akkor sem teszi le.Azt mondja, sose lesz még egy ilyen telefonja. Soha nem fagyott még, nem akadt meg neki. No persze, nem 8K videókat néz rajta és nem a legmodernebb játékokat nyomja. Nem is játszik. Azok már megfektetnék a telót.
Használd egészséggel amíg tudod. Szerintem azért még bírni fogja legalább 1-évig az akkumulátor. -
Cunaja
addikt
Azért az nem sima ftissítés lenne. Régiót kellene váltani és ahhoz pedig a BL-t nyitni. Ha nem értesz hozzá nagyon, akkor meghalaszthatod véglegesen is.
Azon se jön frissítés már. A régió váltásnál a másik nagy probléma, hogy visszakell térned az alap romra, ami már nem biztos, hogy rendelkezésre áll. Keresni lehet, de nem tudom, mert nem néztem mostanában, hogy megvannak-e. Az asszony, mai napig nyomjodja napi szinten a P9-et, mert annyira tetszik neki. Igaz ezen Cunaja rom van és még sürög - forog.
Egyszóval, ha mégis úgy döntesz, hogy régiót váltasz, akkor olvasd el az összefoglaló ide vonatkozó részét. A BL nyitás kötelező, de lehet ma már csak a fizetős megoldásokkal lehet. Ezt sem néztem mostanában, ezért nem tudok neked biztosat írni.
Neked kell eldönteni, mit szeretnél. Kozkázat nagy, de rengeteg ( több százezer ) emberkének sikerült világszerte. Persze volt olyan is, aki majdnem, hogy könyörgött privátban, hogy élesszem újra a telefonját a Csipkerózsika álmából. 140K-ért akartak alaplapot cserélni, de nem kellett neki valójában. Megcsináltuk. Erre viszont már nincs időm, mert hosszú folyamat.
Ezt is tartsd szem előtt. -
-
zsolti72837
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest