- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGa
tag
válasz
Tommmysun #17309 üzenetére
Tegnap este tettem fel a Telekomos frissítő csomagot (teljeset nem tudtam letölteni).
A C150B367 verzió mai használatban reggeli töltéssel mostanra -20%-ot fogyasztott, 1 óra 7 perc képernyő idővel. Ha ezt tartja jó lesz.
A GPS-el nekem eddig sem volt gondom waze használat mellett és most is pillanatok alatt fog jelet. -
Balzak83
senior tag
válasz
Tommmysun #16955 üzenetére
Eleve bizonyos szélvédők bevonata árnyékokja a jelet. Ehhez hozzájárulhat további akadályozó körülmény. Nekem is voltak kapcsolat vesztések szélvédő mögött, nyilt terepen is. Konkrétan a kapunyitóm csak pár méterről érzékel, oldalablakon keresztül meg 50-60 méterről.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Tommmysun #16747 üzenetére
A GPS mizériámmal kapcsolatos újabb fejlemény
....:
Úgy látszik akaratomon kívül van egy iPhone-om.... vagyis inkább egy olyan telefonom, amit úgy kell használni
! Mivel úgy látszik nem a telefon a rossz, hanem én tartom rosszul, mint ahogy az a hírhedt iPhone antenna hibánál volt annak idején
.
Szóval az a lényeg, hogy az autómban van egy telefontartó, amibe fektetve lehet belerakni a telefont, ez nem az ablakban van, hanem a szellőzők, meg a rádió alatti részen. Eddig három telefonnak semmi baja nem volt ezzel a hellyel, de a P9 csak akkor működik ha szigorúan úgy fektetem, hogy a töltő nyílása a vezető irányába áll, ha ugyanúgy fektetve rakom be de 180 fokot forgatok rajta és a töltő nyílás a másik irányba áll, akkor nem működik
. Ha felrakom az ablakba, akkor kb minden irányba forgatva működik.... szóval úgy néz ki, hogy valami leárnyékolja abban a pozícióban a vevőt, ami vagy azért van mert az enyémben gyengébb a vevő mint más P9-ben, vagy ez ilyen konstrukciós dolog
. Még autópályán nem teszteltem (ott volt a legrosszabb), de városban úgy néz ki, hogy bár nem túl pontos, legalább nem veszíti el a jelet.
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
Tommmysun #16727 üzenetére
Szia!
A VIP garanciáról itt találsz infót: http://bit.ly/2hzSVoa
A regisztráció aktiválásához nyisd meg a készülékeden előre telepített HiCare alkalmazást. Amikor az alkalmazás kéri, jelentkezz be HUAWEI ID fiókodba. A regisztráció aktiválásához már rendelkezned kell saját HUAWEI ID azonosítóval.Amikor a HiCare alkalmazásból bejelentkezel a saját HUAWEI ID fiókodba, akkor ezzel automatikusan aktiválod az Arany Szintű VIP Szolgáltatásban történt regisztrációdat.
Ekkor egy felugró ablaknak kell megjelennie, amely megerősíti a tagságod aktiválását.Az alkalmazás először a plusz 1 évet veszi figyelembe, amelynek végeztétől indul a 2 éves gyártói garancia.Szervizeléskor a készüléken kívül be kell küldeni a tartozékokat, és mellékelned kell a garancialevelet vagy a számla/ a vásárlást igazoló dokumentum másolatát.
Komfort Szervizünkről itt olvashatsz: http://bit.ly/2juGcm4Személyesen a Huawei Customer Service Centerbe ( 1085 Budapest, József krt. 17, H-P: 10:00-20:00) tudod bevinni a telefont, cserekészülékre garanciális készülékek esetén van lehetőség,
amennyiben személyesen adod le a telefont, és amennyiben van elérhető készülék a készleten.A javított telefon akár 5 munkanap alatt visszakerülhet hozzád.
Üdv!
-
Balzak83
senior tag
válasz
Tommmysun #16729 üzenetére
Az tűnik valószínűnek, amit leírsz. Nekem nincs emlékem, hogy bármilyen nyugtaszámot bárhol meg kellett, hogy adjak. Ha biztosra akarsz menni hívd fel őket, hogy mit kérnek pontosan. Ha beviszed, és 1 hónapon belül vagy még, akár ott is tudsz helyben módosítani a HiCareben. Én személyesen vinném be a helyedben.
-
atomka78
aktív tag
válasz
Tommmysun #16711 üzenetére
Elősször is szia! Én nem mondtam egy rossz szót sem Cunaja dolgárol és hogy mi a fontosabb. Tiszteletben tartóm,hogy mit csinál. Szerintem ő jól értette amit írtam ellentétben veled. Köszi hogy irtál,de nem segítettél csak probálsz magyarázni. Nem hülye vagyok köszi. És nem az első kérdés sem nekem sem másoknak,hogy senki sem válaszol rá. Gondolom ezt nem csak én veszem észre. És azóta én is kaptam választ és az is aki tegnap szintén nem. Eredményes volt megjegyezni szerintem. Köszönőm,hogy te inkább kritikusan álsz hozzá.szép napot.
-
Cunaja
addikt
válasz
Tommmysun #16208 üzenetére
Mivel rólam kérdeztél, ezért válaszolok. Cunaja romon minden jó, ha ez nem így lenne, nem lenne rom.
Egyszer sem dobálja a jelet!
Minden nap navigálok több fajta appot használok, aminek ez a feladata és mindegyiken stabil a jel!
Végül is csak egy tudatlan felhasználó lettem már, hogy megjelent a Huawei nick. -
MK VII
veterán
válasz
Tommmysun #16212 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam, hogy jelenleg a Samsung zászlóshajói verhetetlenek GPS téren, viszont ott meg az AMOLED panelek beégési problémái jönnek elő viszonylag hamar...
Szóval ja.. Nem gyártották még le a minden téren megfelelő telefont és nem is akarják.. Nem érdek.. Az érdek az, hogy évente cserélj vagy félévente, mert valami kiakasztó dolog mindegyikben van... -
MK VII
veterán
válasz
Tommmysun #16208 üzenetére
Ha ez megnyugtat (bár nem hiszem) akkor nekem is gondom volt mindig a GPS-el.. Vagy nagyon lassan talált jelet vagy egyáltalán nem, sokszor eldobálta a jelet. Állandóan túlmentem utcákon, mert egyszer csak abbahagyta a navigálást.. Bármilyen navigációt használtam mindegyiknél megvolt ez a hiba.
Huawei ilyen téren nem alakított nagyot... Aki navigálni vesz telefont az ne huawei-t vegyen szerintem... Mondjuk én ritkán használom a navigációt, de a ritka alkalmakkor is mérgelődnöm kell, mert kb használhatatlan.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest