- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Viszont ha szereted a dupla kopp kinyitást akkor a B196-ra NE frissítsd mert nincs benn!
Üdv Mindenkinek!
1,5 hete vagyok P8 tulaj, telekomos függő (mármint a SIM...
)
Bocs, hogy ilyen régi hsz-ra reagálok, de most olvasom végig a topikot:
szóval nekem is nemrég frissített B196-ra az EMUI, és működik a kopp-kopp (csak be kellett állítanom).Bocs, ha már megválaszolták.
Más.
Az SD-kártya sebességproblémája (rendszer is rögtön jelezte a class10 igényét) kicsit idegesít. HTC-mből tettem át egy class6-os Samut, s gyanítom, hogy ez lehet az oka annak, hogy a 9 kezdőképernyőm koppintás utáni első gurításainál tetü lassan húzódik át akövetkezőre, és csak aztán kezdi rendesen pörgetni. (Nem akartam kivenni a kártyát, hogy ellenőrizzem, mert a "gyári" tokba bele van gyógyulva a fón, s nagyon nehéz kibabrálni belőle, bele is tört már a tok egyik sarka, s ez a műanyag tok szépen lefedi a kártyahelyeket.) Amúgy még gyanakszom az Elixir widget oldalamra (a 9-ből az utolsó) is, amelyre írd és mondd 55(!) db ikont tettem ki:Kártya sebességtesztje:
Ez valóban kevés a napi működéshez???
Sorozatot is simán lőttem rá a P8 kamerával. Úgyhogy sztem ez inkább a fogyi társadalom reklámfogása csak...
Szerintetek? -
Promi
aktív tag
Ezt én is megtaláltam, én a beszélgetések felvételére lennék kíváncsi. Mint pld. a Telefonhívás rögzítő - ACR amit eddig használtam, de ezen a telón nem működik.
-
zzola
titán
Ha a vendor-t kihagyja, lehetnek hálózati problémák...
P7 topic gazdát idézem:
"vendort főleg szolgáltatói telefonokra érdemes feltenni, kisebb-nagyobb hibákat okozhat a hiánya."Bár a HUN Official Huawei linkről letöltött B170-ben is 2 file van, az összes többi régióban pedig egy fileosok a romok....
-
zzola
titán
Értem. Ezt jól megmondtad: "nincs elég fény" és "profi (még egyszer mondom profi) kamerák"...ez ám a hozzáértés! Mennyi az a kevés fény és kinek mi a profi kamera?
Azért annyi fény van, hogy ugyanezen viszonyok között egy Lumia 640XL tudott fókuszálni (ez a készülék fele annyiba sem kerül, mint a P8)....Egyébként a gyári alap beállításokkal van a gond, nem fókuszál és 720P-re van állítva a minőség. A beállításokban ezeket lehet orvosolni...
-
ataman
aktív tag
Tudom, hogy ez nem az eredeti Huawei, de első ránézésre tökéletes szoftveres képernyőzár.
-
mikesa
tag
Customból az update.app-ot nem rakta fel. Mindaddig nem lesz t-s bootanimáció,amíg fel nem teszi. Ha nagyon zavar a t-s be-kijelentkező animáció és van Root, akkor a következőket kell kitörölni és visszaáll az eredeti:
cust/dt/hu - bootanimation.zip, shutdownanimation.zip.
Audio mappában pedig az ugyanilyen nevű ogg-ket. -
törölt tag
32GB Class10 Samsung EVO. Itt vettem. Szerintem kurvajó áron volt. Délelőtt megrendeletem, másnap reggel a kezemben volt. Mondjuk akkor volt nekik raktáron.
Azt, hogy kelle-e a 64GB azt csak te tudhatod. Jelenleg simán elférek 32GB-on, ha nem majd veszek 64-est vagy törlök.
-
theo_76
aktív tag
A P8 romját én se cserélném le. Nagyon jó. A root csak a fölös programok eltávolítása miatt kellene majd, illetve vannak programok, amik roottal működnek megfelelően. Bár ennél a telefonnál nem kapkodok annyira vele, mint az előzőeknél. :-) Nincs rá égetően szükség. Így várok a tapasztalatokra.
-
pepetech
őstag
Hát nekem csak azok vannak kint amiket használok. Pl a sok google+ marhaság elfér a menüben is. Ami meg kell azt rögtön elérem 1 kattintásból mert még mappát sem kell használnom.
Illetve zen ui segítségével még az újjammal sem kell csimpaszkodni hogy lehúzzam az értesitési sávot mert a kijelzö közepén is elég egy lefele mozdulatot tennem és történik a csoda
-
V.Stryker
nagyúr
Azé sokat nem agyaltam rajta.
-
theo_76
aktív tag
A fóliák annó azért kellettek, hogy ne karcolódjon az üveg... Mivel ezen a telőn már Gorilla 3-as üveg van ennek elég kevés az esélye.
(Van egy Huawei Ascend Y300-a a feleségemnek, nekem meg Samsung ACE 3 volt eddig soha nem használtam fóliát, és azokon is 1 vagy 2 kisebb karc van.)
Viszont az érdekelne, hogy touchplus fóliát lehet valahol venni? Ha igen mennyiért? Eddig csak német oldalakon láttam...
-
pepetech
őstag
Mondjuk igen emui az elsők között volt hogy leváltsam
. Most a zenfonok launchere van rajta az original asus féle apk
. Hiba mentesen fut sőtt több gyári asus appot is beszereztem nagy nehezen
. Már csak a billentyűzete kellene de sajna amit eddig szereztem az nem futott
-
V.Stryker
nagyúr
HÁt nem tudom, nem nyivog semmiért, csak a Facebook chat-ért, hogy sokat fogyaszt. Mindegy. Az a baj, hogy i6-hoz hasonlítom... az meg bitangul bírta. Ezt leveszem a töltőről reggel, a rötyin nyomkodom 5 percet és már 98%-on van.
A másik ami kicsit zavar, hogy a zsebemben van...csörög...kiveszem és tök sötét a kijelző, kell pár másodperc,hogy felvilágosodjon a fényerő és lássam ki hív és mit hová kell húznom,hogy felvegyem.
-
V.Stryker
nagyúr
Levelezőben mit használsz?
- A gyári gmail app nem ébreszti fel a kijelzőt
- az emui sajátja idegel azzal,hgoy ha több fiók van, akkor állandóan vissza kell állítanom,hogy mindkettőt mutassa, mert ha egyet megnyitok, akkor átáll annak a nézetére.
- A k-9 kéne ébressze a kijelzőt, de mégse, led se villog, nem is jelenik meg a zárolt képernyőn. -
törölt tag
-
Aryon87
félisten
Jó topikban vagyok. Nem is azt kértem hogy ajánljátok a G4-et. Arra vagyok kíváncsi hogy mi a különbség a P8 és a G4 közt. Vagyis olyan érveket kéne írjatok, hogy miért érné meg inkább a P8-at megvennem.
Ha előzőleg rosszul fogalmaztam, elnézést.(#416) Famalac Számít az ár, de mindenképp szolgáltatónál venném ha másképp nem megy, lehet addigra a P8 is bekerül (Mate 7 is így volt tudtommal)
Kp-ra nem tudom azonnal megvenni, sajnos lófing fizetésem van. -
törölt tag
P6 -nál rengeteg nem hivatalos, még félhivatalos ROM volt. Ráadásul gyáriban is vannak hibák. Az telefon hardverben sem volt az igazi, de szoftveresen nem hogy segítettek volna rajta, hanem....
Azóta sem volt ilyen elcs...tt készülék márkán belül. Legalábbis középső kategóriától felfelé. Talán a G620s -t említeném, aminél van egy-két gond, amit nem tudnak javítani.
A huaweiblog.de megbízható oldal, nekem onnan sok ROM volt már fent. Amúgy én sem javasolnék mást általánosságban, mint hogy érdemes megvárni, hogy felajánlja. Viszont a general telepítés erősen ajánlott OTA helyett.
Én nagyon sok mindent ki szoktam próbálni, még kínai ROM -okat is. DE nem mindenkinek ajánlom, hogy kövesse a példám.
-
törölt tag
-
s3nsitivity
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
Semmi sem kizárt, meg azért ennél a cégnél nem ritka a Ctrl+c, Ctrl+v. Gondolom ez a specifikáció is az, mivel oda van írva az aljára, hogy tájékoztató jellegű.
Huawei 2 tálcával oldja meg az egészet, tehát technikailag ugyanúgy néz ki, csak a single SIM -nél nem tud SIM -et kezelni a második foglalat, csak SD -t. Dual -nál vagy egyiket, vagy másikat kezeli a második foglalat.
-
törölt tag
Természetesen mindezt jószándékból írom. Huawei -nél nagyon nem mindegy honnan van a készülék, bármit is mond a bolt. Egyrészt régión és országon kívül esők (pl. az említett Anglia) esetében eltréhet a szoftver és a verzió is. Másrészt pedig, hogy ennél a márkánál nem mindegy milyen disztibútortól származik a készülék. Csak abban az esetben látja el a TeleMax a szervizelést, ha magyar disztributortól van.
A "majd mi intézzük a garanciát, csak így működik" módszernél nagy a valószínűsége, hogy nem az. Használt készülékből eredő letiltás miatt sem, amit persze megoldanak, de nem hivatalosan.
Ráadásul úgy tudom, hogy dual SIM Magyarországon (SEM) lesz hivatalosan, ami a garanciát és a telefon értékét is élből máshova pozícionálja.
Persze a te dolgod, meg nem akarom az ördögöt sem a falra festeni. Segítség gyanánt írom.
-
törölt tag
Dual SIM? Mert akkor sanszos, hogy nem EU -s a készülék.
Szerk.:
Kérdezz rá. Meg arra is, hogy mi a típus száma (több is van), abból már minden kiderül. Azt sem árt megtudni, hogy milyen FW van rajta, illeve van -e benne magyar nyelv. Magyar nyelv hiánya pl. UK verzióknál előfordul Huawei -nél, de kínai verziókban általában szokott lenni.Garancia persze egy másik kérdés.
-
törölt tag
Ez már közelít a "jó" árhoz, főleg ha hivatalos forrásból és nem szürkeimportból van. Az én elképzelésem valahol 130-150 közé esik, de 100 alá max. 1 év múlva fog menni, mikor már kifutó lesz. (Talán még akkor sem) A P7-et árulja a Telekom jelenleg 101 000.-Ft-ért előfizu nélkül, kártyafüggetlenül.
Remélem a P8 is kártyafüggetlen lesz!
-
törölt tag
Attól függ mikor érkezik meg, de több mint valószínű. Szolgáltatónak nem érdeke olcsón adni teljes áron, mert leginkább a "kedvezményes" vásárlásból jár jól.
Telenornál nem ritka, hogy magasabb a készülék teljes ára.
Szerk.:
Vodánál feltöltősen 159.990,- , listaáron 173.990,- lesz. Ehhez lehet viszonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest