- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #2575 üzenetére
Aki jelentkezett, biztosan megkapja! Én meg vártam, hogy küldenek majd valami előzetesen kitöltendő papírt (e-mail), ahogy a részvételi szabályokban írták is...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #2572 üzenetére
A 7 naposat kaptam tegnap pontban 11:00-kor, de én jelentkeztem ez előtt már egy másik címen is, amikor a németeknél meghirdették...
(#2573) deminos
xda-n nézz körbe, tuti van rá megoldás! Ha nincsen, irány a szerviz...
-
Black&White
addikt
válasz
rejtettlampa #2336 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Közel sem biztos,hogy egyforma... amit a Nexus 7-hez kaptunk az is valami 5,16V azt hiszem... amit a Logitech Performance egeremhez kaptam az is valami 5,2... a kimenet viszont mindkettőnél USB
-
Akos_h
tag
válasz
Ezt mondom, hogy sokkal gyorsabb
Még otthon is inkább powerbankkal töltöm mint a gyári hálózatival, a powerbank meg jól elvan a töltőn amikor nem vagyok otthon. -
Akos_h
tag
válasz
rejtettlampa #2332 üzenetére
Szerintem ez nem így van.
A gyári töltő nem tudom pontosan hány mA-es de az autós 2A-s és a 2A-s powerbank is sokkal gyorsabban tölti mint a gyári.
Azt nem mondanám, hogy fele annyi idő, de pl a Powerbank játék közben is percenként kb 1%-ot tölt.
Az biztos hogy a több amper nem gond, csak a feszültség ne legyen magasabb mint az előírt. -
Promi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #2330 üzenetére
Szoftveresen szabályozza magának az áramot. Én is töltöm 2A -es toltővel is, de leszabályozza 6-900 miliamperre.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #1982 üzenetére
4 hsz- al elobb irta le...
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #1020 üzenetére
Mindegy, átraktam a képeket a teló által kreált mappába, azóta oda menti őket, nem csinál új mappát.
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #1018 üzenetére
Ez így van beállítva. Megnéztem, sd kártyára ment de egy külön mappát csinált. Csak azt nem tudom miért.
-
alexander12
aktív tag
válasz
rejtettlampa #1007 üzenetére
Bocsi, félreolvastam valamit, a memória kártya bentléte számít
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
rejtettlampa #1005 üzenetére
Köszönöm!
-
alexander12
aktív tag
válasz
rejtettlampa #996 üzenetére
Azért próbálj meg csinálni egy tesztet kártya nélkül
Lehet csodálkozni fogsz
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #996 üzenetére
Letöltöm újra az Antutu-t aztán megnézem újra. Ha 35 000 körül lesz intelligensben földhözba@om!
Kétszer!Csak viccelek! Egyáltalán nem érdekelnek a benchmark eredmények. Teszi a dolgát rendesen, nem érzem lassúnak.
Eddig nagyon tetszik. Mikor frissítettem B170-re nem akarta a fotókat forgatni, meg úgy semmitsem. Gondolom valamelyik szenzor. Menüben forgatás kikapcs-bekapcs, újraindít és azóta megintcsak hibátlan.
-
Cassio1987
tag
válasz
rejtettlampa #991 üzenetére
Csak megerősíteni tudom a mérésed eredményét. Nekem is ekkora különbség van a két mód között t-s telónál
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #991 üzenetére
Érdekes, hogy nálam ekkora a különbség. Szintén B170 ROM, Telekom készülék, telekom kártyával.
-
Newlachka
őstag
válasz
rejtettlampa #946 üzenetére
p7-re csak béta van..
ne közölj fals infókat.
amúgy jönni fog valószínűleg. de ha nagyon tudni akarjátok mikor akkor kérdezzétek meg a huaweitől. -
theo_76
aktív tag
válasz
rejtettlampa #941 üzenetére
sajnos arról még semmi hír nincs... de már én is várom, mert ugye az 5.1.1 is elég rég kijött már... sőt már a 6.0 is jön... a nexusra októberre írják, és utána a többi gyártó... az is lehet, hogy arra várnak.
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #935 üzenetére
Bizony halk.
Mit használsz gyári helyet?
-
theo_76
aktív tag
válasz
rejtettlampa #935 üzenetére
az 5.0-nál elcseszték a memória kezelést, amit az 5.1-el kijavítottak... szóval igen... érdemes.
-
Newlachka
őstag
válasz
rejtettlampa #853 üzenetére
pfűű piszok jó....
így legalább biztos vagyok,hogy jövőre P7-ekről P8-akra váltunk -
Sh4rk
aktív tag
válasz
Remek... 😊
-
djbelo
senior tag
válasz
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
rejtettlampa #850 üzenetére
Ennek úgy lett volna értelme, ha fel is töltöd, hogy mi is halljuk.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
rejtettlampa #794 üzenetére
Ok, köszi. Akkor nem tudom mi van. Valami ötlet?
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #694 üzenetére
nano, NFC-s
Kártyafüggetlen. -
törölt tag
válasz
rejtettlampa #677 üzenetére
Elviekben csütörtökön vehetem át, kiváncsi leszek a sim-re
Ezzel a SIM-el jön a visszaigazolás szerint.
SIM 4FF DINAMIKUS 64K 3G HLR30Az a 3G ott engem kicsit aggaszt...
-
Cassio1987
tag
válasz
Érdekes. Nekem a jbl fejes a telefon meg a sim egybe volt csomagolva egy nagy csomagba. T-nél vettem át és mondtam, hogy kérek simet erre mondták hogy benne van a csomagban ls úgy is volt
-
Newlachka
őstag
válasz
hát reméljük,hogy ezek után minden probléma elkerül... nálam is szokott ilyen lenni... valamivel sz*pok az elején az utána full hibamentes szokott lenni
-
Cassio1987
tag
válasz
rejtettlampa #669 üzenetére
Nem kell aggódni küldenek vele nano simet. Én is kaptam hozzá. Ráadásul még független is a telefon pedig t-mobile webshopos
-
pászka
tag
válasz
rejtettlampa #667 üzenetére
Na ezt meg én nem tudtam.
Mondjuk én mindegyiket vágattam, de lehet kapni átalakítót is ami nanoból csinál microt, vagy normált, vagy összevissza ahogy akarod. Viszont akkor is csinálnak ingyen egyet ha elveszted a telefont, legalábbis azt mondod, nekem épp nemrég volt ilyen. Szerencsére csak egy 4000ft-os nokiát hagytam csak el.
-
pászka
tag
válasz
rejtettlampa #658 üzenetére
Ha nem kapsz nano sim-et akkor se aggódj mert a sarki mobiltelefonárushoz odamész és vág egyet az eredeti simből, sorban állás nélkül, nem kell hozzá a t-be rohangálni.
-
törölt tag
válasz
rejtettlampa #656 üzenetére
Péntek óta nem tudom megrendelni online, mindig kidob a jóváhagyásnál...
Sem otthonról, sem a munkahelyi gépemről nem megy...
-
Newlachka
őstag
válasz
rejtettlampa #656 üzenetére
kicserélik elv azonnal sőt elvileg a csomagba lenni-e kell egy másik sim-nek ami a mostani telefonszámodra van írva, ah beaktiválod akkor nano sim lesz.
Vagyis nekem volt a csomagban egy új kisebb méretű.
A boltba azonnal cserélik,és azonnal érvényes is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest