-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kort01
aktív tag
válasz
#18193920 #1820 üzenetére
A kérdőjel sajnos lemaradt, természetesen kérdés
Semmiképpen sem szeretnék ebből gondot, ha off, akkor vegyük semmisnek a hozzászólást.
A célom inkább az lett volna, hogy megnézzük a P8 lite helyzetét ebben a mezőnyben. Mi szól mellette és mi ellene és miért választjuk mégis ezt. Nem az összes telefonhoz szeretném hasonlítani, ezért próbálkoztam ebben a fórumban, meg ugye nekem is ilyen telefonom van
Úgy gondoltam a választást, amit meg is tudnánk venni, azaz ki is fizetnénk érte az árát, nem csak szeretnénk megvenni. Egyre jobban kezdjük megismerni a P8 lite előnyeit és hátrányait, maradnánk-e ez mellett vagy mást vennénk?
Természetesen a P8 már nagyon más kategória, de mégis a kistestvére valamelyest.Tehát akkor kérem a hozzászólás semmisnek vételét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged