- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R0GERIUS
tag
válasz
F e Z o #6146 üzenetére
Néhány régebbi hsz-ben javasolták a 4G kikapcsolását, mert néhány embernél ez is megoldotta a gondot. Esetleg érdemes megpróbálni, ha nem fontos annyira a mobilnet sebessége.
(Nekem csak 2G-n van a telefon, mert minimális mobilnetem van (40 MB felett 32kbps). Lehet, hogy nálam ezért nem is áll fenn ez a probléma.) -
Trooper82
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz
F e Z o #5114 üzenetére
Nekem az óra jól jött, pláne ingyen. Tetszik, hogy jelez ha hívnak. Volt már rá példa, hogy le volt némítva a telefon és az órán vettem észre, hogy hívnak. Ha hangos környezetben vagyok (pl. tömegközlekedés) akkor is gond nélkül észreveszem, hogy hívásom van.
Az, hogy sok mindent nem tud, egyetértek. Idegesít, hogy push értesítések nem mindig jelennek meg rajta. Venni nem vettem volna magamnak, ajándékként teljesen jól jött. -
AdCox
újonc
válasz
F e Z o #5087 üzenetére
Most kiderül, mert visszaviszem a T-Mobile üzletbe, gondolom ott van WIFI. De van a családban több telefon is és mindenkinek egyből csatlakozik, a routerrel soha nem volt gond, úgyhogy sanszos, hogy a telefon wifi antennája a gyenge láncszem. Beütöttem a google keresőbe a gondom és jópár külföldi oldalon találtam hasonló problémát a készülékkel kapcsolatban. Ott hardveres gondokról írnak ebben az esetben.
Remélem cserélik a készüléket ha ott sem tud csatlakozni, még nincs egy napos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged