- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
válasz
Káposztakuki #12219 üzenetére
Nekem most a kijelzőm érdekes dolgot művel. A strandon a nap totálban rásüt és mattá válik az összes szín + mintha több lenne benne a vörös. Csak akkor tér magához, ha letakarom a fény érzékelőt. 2-3 másodperc és minden a régi. Jelenleg Telekom B181 (gyári) ROM fut.
Szenzor vagy inkább szoftverhiba lehet? Tegyem fel 3 gombossal a független B551-t? -
ANDROID???
addikt
válasz
Káposztakuki #9066 üzenetére
Factory reset, utána teszt.
-
Steelers
senior tag
válasz
Káposztakuki #9066 üzenetére
Nekem ez egy újraindítással ez megoldódott.
-
erik365
senior tag
válasz
Káposztakuki #7653 üzenetére
November óta használom, akkor indul maximum újra ha lemerül...
Soha nem fagyott. -
Melack
veterán
válasz
Káposztakuki #7653 üzenetére
Ne keverjünk ide másik rendszert, eltérő felépítéssel és megoldásokkal dolgoznak. Ami itt soft reset az ott HR, de biztos van fordítva is igaz állítás.
-
Teejay83
tag
válasz
Káposztakuki #7449 üzenetére
Igen céges email van beállítva de a rendszergazda én vagyok
valószínűleg egy cert okozta a problémát amit eltávolítottam és most már jó
Viszont nálam sem működik az értesítés a zárképernyőn,az itt ajánlott témákkal kipróbálva sem,ha nincs beállítva minta vagy jelszó akkor a zárképernyő értesítsek kapcsoló aktiv egyébként inaktiv állapotban van de értesítés sehogy sem jelenik meg
-
bubus66
nagyúr
válasz
Káposztakuki #6963 üzenetére
A Facebook alkalmazástól hitványabb dolgot még nem láttam, nálam az a legelső ami a kukába megy a másik ha használni kell böngészőn keresztül használom. A Viber se valami kímélő program..
-
gacsoi
senior tag
válasz
Káposztakuki #6966 üzenetére
Azt próbáld ki, hogy vegyél ki a védett alkalmazások közzűl mindent, ami nem fontos, hogy fusson a háttérben!
Egy napra vedd ki az általad említett programokat is. Nem fogsz értesítéseket kapni, de kíváncsi lennék, hogy akkor milyen üzemidőt produkál. -
gacsoi
senior tag
válasz
Káposztakuki #6963 üzenetére
Hát nem csoda !!!
Sikerűlt begyűjtened leg Akku gyílkosabb alkalmazásokat !! -
ANDROID???
addikt
válasz
Káposztakuki #5499 üzenetére
1. használod, ez van, de lehet valami pörgeti a procit folyamatosan.
2. Tok, megoldás.
5. na látod, ugye, hogy jó ez -
Trooper82
senior tag
válasz
Káposztakuki #5510 üzenetére
Nekem speciel kifejezetten tetszik, hogy azok az alkalmazások futnak kijelző kikapcs után amit beállítok. Más gyártóknáll ez csak roottal lehetséges. Azért ne mond már, hogy ez olyan nehezen megszokható dolog. Megoldódott az exchange probléma?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Káposztakuki #5499 üzenetére
Én is szívtam az exchange email kliensel. De a képernyőzárnál van vmi olyasmi, hogy az értesítések bekapcsolhatják a kijelzőt, az email programot, és az exchange szolgaltatasokat is védetté kell tenni és láss csodát megy a push értesítés.
Fikázás előtt érdemes utanajárni...
Nem tudom mit csinálsz, hogy fél nap alatt lemerülsz, de nekem facebook, fb messenger, viber, céges email, Gmail gps bekapcsolva, elég sok beszelgetéssel is maraad egy kis szufla lefekvéskor is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest