Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e_r_i_c

    csendes tag

    válasz peterdeme #2552 üzenetére

    Az összefoglalóért köszönet, tényleg nagyszerű lett. :C

    Mióta a telefonom a tulajdonomban van problémával még nem lett volt gondom.
    Szerintem azt is vedd alapul, hogy milyen applikációkat használsz, illetve azok lassítják-e a telefont. Mivel "olcsóbb" facebook-on írni valakinek, mint sms-t írni, vagy felhívni az illetőt, így én azt használnom, de hogy az mennyire egy moslék, arra szavakat nem találok.
    A gyárival még nem is volt problémám, habár a háttérben mindig feléledt, így akárhányszor képernyőzárat feloldottam mindig megnéztem mik futottak a háttérben, s amit kellett kilőttem, köztük a Facebook-ot is. Azt mai napig nem értem, hogy mi a retkes ***** kell valamit ráerőszakolni a felhasználókra, mert nekem például a messenger rohadtul nem kell, e enélkül már nem tudom megnézni az üzeneteket. Így állandóan azzal sz*rakodok, hogy azt zárogatom be, mert mindig újraindul a háttérben még akkor is, ha nem használom. Szóval ezek után nekem a gyári facebook app kuka lett. Kipróbáltam a Lite verziót... na arra szavakat nem találok. Az még moslék. Na az aztán akadt, mint az állat. Elolvasva jó pár hozzászólást az alkalmazás hibája nem a készüléké.... Lassan én is rá leszek kényszerülve a böngészős facebookozásra, mert ezek az applikációk nekem nagyon nem jönnek be.

    Egyébiránt a készülékem három hónapos, eddig komolyabb lassulást nem tapasztaltam. Nem fagyott, nem akadt, habár tény, hogy én elsősorban a fényképezője miatt vettem meg, így emellett minimális netezés van csak, játék is csak kettő volt eddig. Ellenben zenehallgatás, telefonálás ezerrel. Alkalmazások, amik nem kellettek és lehetett törölni töröltem, a többit tiltottam.
    Nem gyári megjelenést használok, mert az asztalra pakolt összes ikon nekem nem jött be, kellett a menü, így egy launcher van, amit használok. Mindig felhívja a készülék a figyelmemet, hogy nagy fogyasztású, s fut a háttérben, de mindig kilövöm, s ennek ellenére egy napot masszívan kibír a készülék, illetve ugyanolyan gyors, mint amikor megvettem. Bár tény, hogy vigyázok is rá. Szerintem lényegtelen ki milyen készüléket vásárol, ha nem tudja kezelni, s mindenféle szutyok applikációt rátelepít, ami aztán szépen hazavágja a készüléket szoftveresen. Ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák