- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Piro911 #13299 üzenetére
Csak azért kérdeztem, hogy valami utólag mókolt és/vagy használt cuccról van -e szó. Aminél gond lehet az IMEI -vel, így viszont ez nem téma. Nekem már lejárt a BL limitem, de írj rá bubusra, hátha tud segíteni. Elképzelhető, hogy tényleg a böngészővel van a gond, vagy valamilyen karaker hiba.
Nem tudod megpróbálni más számítógépen? Telefonról ez amúgy nem tuti.
idg104:
Milyen ROM -ot tettél rá? OTA frissítés volt vagy nagy méretű ROM? Wipe volt? Vendor mappár is feltetted az esetleges custok miatt (ha volt a tömörített fájlban)?SMS fizetés alatt arra gondoltam, hogy Play -en be lehet állítani mobilfizetést, nem csak bankkártyásat. Ilyenkor pl. német szolgáltatós kártya univerzális keretére terheli az összeget és a google is euro -s lesz. HA be van állítva valamilyen fizetéses mód, akkor az bekavarhat.
-
kutga
félisten
válasz
Piro911 #12148 üzenetére
Igen, tehettem volna rá, de valahogy egyik telefonnál sem visz rá a lélek hogy bármit rátegyek. Mindegy, majd eladás előtt kicseréltetem. Nem mintha el akarnám adni, látszik hogy használom.
MOD
athomi
Még én se nagyon néztem körül, úgysem a hátát nézem a telefonnak.MOD
szemy94
Majd eladás előtt, még nem zavar annyira, csak megemlítettem hogy megérzi a telefon a használatot.MOD
VGYke
Nálam egyik lehetőség sem aktív, talán jobban jársz ha az IGO topikban érdeklődsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest