- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Moleman #7249 üzenetére
A Megoldás mindenre van, minek kell backup, főleg úgy, hogy ha kapsz egy új rendszer mondjuk a 6.0-ra nem nagyon ajánlott az 5.0.1 backup-ot visszatenni. Én soha nem használok backupot kivétel persze névjegyzék, stb.
A BOOTLOOP-ból ki lehet venni de akkor dolgozni kell vele elég rendesen. Nekem múltkor kb 3,5 órámba tellett még sikerült elindítható állapotba hozni (szerviz box-al) csak.. Ha meg ráereszted a TWRP-re vagy ROOT-ra a OTA-t akkor édes mindegy van-e backup mer a TWRP nem fog jelentkezni és talán egy kis szerencsével, vissza lehet tenni a custom recoveryt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Moleman #7244 üzenetére
Az összefoglalóban volt, hogy 6.0 után 170-re áll vissza. De azóta láttam, hogy nem, hanem arra, amit te raksz fel az átmeneti rom után. De gondolom ehhez is a 046b kell először, hogy utána felmenjen a dual simes 170. Bár ebből logikusan következik, hogy az 524 és a 300 is dualos, tehát az se menne fel.
Ennek semmiköze a ROOT-hoz és a vodás romhoz
A B300 visszaállásra szolgál mint ahogy a Címében is benne van 6.0-ról -5.0.1-re.
Én a 6.0 (a B524) vagyok és semmi féle átmenti ROM nincsen nekem...
Amit meg te akarsz oda a 170-es ROM-nak semmi köze nincs a 171-est felehet tenni de aki a ROOT-ra ráereszti az OTA-t az kap egy BOOTLOOP-ot tehát erre érdemes oda figyelni...
A 181-ről simán vissza lehet menni a 171-re Sőt a 140-re is
-
bubus66
nagyúr
válasz
Moleman #7178 üzenetére
(#7178) Moleman
Gondolom azért nincs a Téma Összefoglalóba 5.1.1-ről ROOT mert nem lehet ROOT-olni. Úgy, hogy az 5.0.1 stock ROM-ra való visszatéréskor is lehet gubanc (megfeküdt már egy két telefon) szerviz szintig..
És a ROOT TWRP párosításra semmilyen OTA-t nem lehet rá engedni...
Viszont, ha nem Q betűvel kezdődik a S/N akkor elég sokat kell várni a BL kód le kérésének sikerességére.
(#7180) egabi71
Holnap meg csinálom amit kértél, hogy Honnan lehet letölteni az OTA frissítés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Moleman #7174 üzenetére
A szolgáltatós csak nyitott BL lehet ROOT-olni a 181-es pedig 5.1.1 amire nem tudok root.. A Téma Összefoglaló elolvasása ajánlott.
(#7176) egabi71
Ja nem is tudom minek lett a Téma Összefoglaló.
Na akkor meg vagyok a 2 telefonal 2-ből 2 sikeres használatra átadva.
Igaz az egyik egy kicsit nehezebb volt a másik az bak fitty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- E-roller topik
- LEGO klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest