- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandesz87
csendes tag
válasz
sumsang #6090 üzenetére
"A hívott szám jelenleg nem kapcsolható. Kérjük ismételje meg hívását később"
Sajnos nem ez volt a probléma.
Viszont a jó hír hogy megoldódott.
Más fórumokon találtam rá, megosztom veletek hátha valakinek segítek.
Más gyártó telefonjainál is van ilyen probléma és mind magentás.
A 4g hálózathoz van köze ami állítólag haldoklik a szolgáltatónál már tavaly óta.
A lényege hogy valami rendszerüzenetet nem küld el/fogad a telefon hogy 4g-ről álljon vissza 3g-re és így elérhetetlen marad.
Letiltottam a mobilhálózati beállításoknál a preferált hálózati módban az "Automatikus 4G/3G/2G"-t és átállítottam "Automatikus 3G/2G"-re. Ezután megszűnt a probléma. Véleményeket észrevételeket azért szívesen várni ebben a témában. Szerintem a 4G-s internetet nem használom ki. -
alberttt
tag
válasz
sumsang #5521 üzenetére
Tény, hogy ahány ember, annyi felhasználási szokás. Mivel itt tapasztalatokat írunk le, szerintem hozzátartozik a negatív is, ugyanúgy, mint a pozitív. Mindenesetre eddig a huaweit elsősorban a biztos rendszer jellemezte számomra, ezért csalódás nekem ez a készülék. A Telekomnál vettem október végén, akkor még mindenhol drága volt.
(A kamera nem a megapixelektől lesz jó vagy rossz. Ha az érzékelő kicsi, még hátrány is a minél nagyobb felbontás. Márpedig egy mobiltelefon kamerájában általában igen kicsi az érzékelő.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest