-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
scabiosa82 #18888 üzenetére
Amúgy szar a Viber, már vagy 2 frissítés óta, hol jelez hol nem.
-
ANDROID???
addikt
válasz
scabiosa82 #18735 üzenetére
Ez nem bunkóskodás, ezt nehezményezd a moderátoroknál, hogy nem látszik mobilnézetben az összefoglaló.
Elég baj az, hogy a mobiljáról akar sok ember internetezni, mert azt hiszik csak ott van net? Nem csak a mobil létezik internetezésre és fényképezésre, ezt lehet hogy el kellene fogadni. -
MaciG
addikt
válasz
scabiosa82 #18405 üzenetére
Ez így szép és jó, de a google maps az rendszeralkalmazás, így nem tudom törölni.
-
eladogeppc
veterán
válasz
scabiosa82 #18148 üzenetére
OKé, akkor megy fel az !
-
colonell
senior tag
válasz
scabiosa82 #18103 üzenetére
B59X-en is már ki lehetett kapcsolni a képernyőzárat.
Hát nekem nagyon hamar megy vissza az 596 'asszem -
szemesi69
addikt
válasz
scabiosa82 #17946 üzenetére
Rendszergazda jogosultság be van kapcsolva? Speciális beállítások, biztonság, készülékfelügyeleti eszközök, android eszközkezelő aktív?
-
Csatsa
tag
válasz
scabiosa82 #17943 üzenetére
Ezt még eddig sohasem néztem de nálam is így van, inaktív.
-
eron
csendes tag
válasz
scabiosa82 #17734 üzenetére
Teljesen úgy tudod kikapcsolni, hogy : Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Képernyőzár
Ha csak a Zárat akarod kikapcsolni róla akkor képernyőzár és jelszavak -> jelszó-> nincs
(Ha a nincs-et nem lehet kiválasztani akkor állíts be egy mintát hozzátartozó biztonsági jelszóval, majd rontsd el sokszor, ezután ha a kóddal feloldod automatikusan a "nincs" lesz beállítva) -
válasz
scabiosa82 #17711 üzenetére
-
Trooper82
senior tag
válasz
scabiosa82 #17655 üzenetére
Hard reset volt. De mióta visszatettem az 594-es romot semmi gond.
-
Trooper82
senior tag
válasz
scabiosa82 #17649 üzenetére
Neked akkor még nem jöttek elő a bugok amik soha előtte hírből sem voltak ismertek. Pl eltűnnek az ikonok a kezdőképernyőről. Tegnap 3szor kellett emiatt ujrainditani a telefont. Akkor visszajonnek.Belassulások is vannak pl skype-ra ranyomsz vagy 10 mp mire reagál. Factory reset sem oldotta meg ezeket. Ment vissza 594. Az teljesen stabil!
-
Debilon
addikt
válasz
scabiosa82 #17374 üzenetére
pedig nyugodtan készülhetsz a szervizre
-
ANDROID???
addikt
válasz
scabiosa82 #17372 üzenetére
Postázni lehet a TMX-hez.
-
Truman
senior tag
válasz
scabiosa82 #17254 üzenetére
scabiosa82, colonell
"Nem a routerrel van a baj, mert mindenhol ezt csinálja, ahol eddig tökéletesen működött."
Tehát hogy pontosítsak 3 helyen is ez van. Otthon (Asus RT-N18U), munkahely (TP-Link WR841N), haverom valami T-Home -os HGW (azt hiszen épp Huawei). Szóval bocsássatok meg, de nem hiszem 3 helyen egyszerre romoljon el a router, mert ha igen elkezdek lottózni, hátha az is bejön.
-
bencsyp18
csendes tag
válasz
scabiosa82 #17208 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Meg hogy érdemes e mi az újdonság. -
ANDROID???
addikt
válasz
scabiosa82 #16716 üzenetére
Google segít, ebay olcsóbb..
sleen:
Írd be a keresőbe, wifi és találsz válaszokat. -
ANDROID???
addikt
válasz
scabiosa82 #16711 üzenetére
-
zojjektum
őstag
válasz
scabiosa82 #15622 üzenetére
Én miui betűtípust használok. Találsz a neten emui fonts néven betűtípusokat. Amelyik tetszik az általad használt témába kell másolnod egy font vagy fonts (már nem emlékszem) mappában és alkalmazni ismét a témát.
-
gianone
őstag
válasz
scabiosa82 #14394 üzenetére
Amint láthatod is, az egyik letöltési direktlink a Huawei szervere, de nyilván csak saját felelősségre. Amúgy szerintem a blogéról gyorsabban lejön. És single SIM-es!
-
csaba1203
addikt
válasz
scabiosa82 #14145 üzenetére
Múltkor én is így jártam egy restart megoldotta.
-
gianone
őstag
válasz
scabiosa82 #14145 üzenetére
Nekem szinte mindenből a legújabb van, csak azt nem frissítem, ami nem vált be és amit nem használok, és 8 GB szabad. Nincs egy app sem áthelyezve SD-re. Szóval szerintem ne a droidban keresd alapesetben a hibát.
-
kutga
félisten
válasz
scabiosa82 #10928 üzenetére
Megfelelő beállításokkal nekem is.
-
Trooper82
senior tag
válasz
scabiosa82 #10923 üzenetére
Szia! Mi változott a kamera beállításokban? Az akku idő tényleg jobb. Már-már mint az 5.0-án
-
Piro911
csendes tag
válasz
scabiosa82 #10879 üzenetére
Ma érkezett meg a P8 Lite-on és B200-as rom van rajta, tehát 2SIM-es, de az istenért sem akarja se helyi se háromgombos módszerrel frissíteni.
A Huawei HU suppport oldaláról töltöttem le a Dual-os 6.0, de failed-dal leállítja az elején. Mi lehet a baj?
-
scabiosa82
tag
válasz
scabiosa82 #10717 üzenetére
Az OTA frissítés megoldotta a hangvezérlés hibát fényképezéskor
-
kyru74
aktív tag
válasz
scabiosa82 #10553 üzenetére
.
-
gianone
őstag
válasz
A lengyel Huaweien keresd, a te ROM-od is az.
Igen, B170 után felmegy B550 a tiedre. A helyedben viszont a B560-at tenném fel. Az való rá, és pár javítás is van benne B550-hez képest.És fájlból tiszta telepítés jobb, mint az OTA.
-
Melack
veterán
válasz
Mivel független, így ki fog rá jönni. A készülék lengyel? Ha igen, akkor a lengyel Huawei oldalról szedd le a frissítést.
-
doriath
tag
válasz
scabiosa82 #10546 üzenetére
Vannak itt hozzáértő kollégák, akik megnyugtatóan fognak ebben neked segíteni. Ha visszaolvasol, vannak erről infók.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest