-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a B632-t, factory reset után újra raktam és az első tapasztalatom, hogy gyorsabban merül a kelleténél.
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
kyru74
aktív tag
válasz bencsyp18 #17219 üzenetére
Szia!
Sajnos még vélemény nem tudok mondani tegnap késő este tettem fel és az asszony telója.
Este mikor haza érek akkor kapok visszajelzést tőle egyáltalán,ha észrevesz valami változást rajta.
Csak később tudok választ adni mikor én is kezembe veszem majd egy kicsit.
Annyit tudok,hogy kétszer kellet csinálnom Factory reset-et mert először a Viber-nél nem volt értesítési hang pedig semmiféle mentést nem állítottam vissza.[ Szerkesztve ]
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Kinek sikerült feltenni már a B594-t?
Miért nem tudom B584-re felrakni?
Több helyről is letöltöttem és FirmwareFinder-ől is leszedtem kicsomagoltam és bemásoltam a Sd kártya gyökerébe dload mappába/update.app-ot és mikor elindítom a frissítést a állandóan sofware install failed ír ki.
kipróbáltam Sd kártya nélkül közvetlen a telefon gyökerébe és úgy sem sikerült mikor próbálom felrakni szerintetek hol hibázok?[ Szerkesztve ]
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Annyit olvasok itt a fórumon az egy éjszakai merülésről ,hogy csak 1-2 % -ot esik a töltöttségi szint akkor a párom P8 lite-ja egy este alatt a 30%-a az sok ?
Szerintetek miket kapcsoljak vagy tiltsak le az alkalmazások között Google Play Szolgáltatások,(Filmek,Játékok... )törlése és tiltása már megvolt ?
A facebook és a viber-t használja de nem este amit gyanítom,hogy sokat zabálhat .[ Szerkesztve ]
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött frissítés a készülékre B200-as volt eredetileg pénteken kapta a párom szülinapjára, felettem a B560 szombaton és ma lefrissítette magát B564 a készülék.
Kíváncsi leszek milyen lesz mert a B560-nak az aksi idő igen gyenge volt reggel 6-tól délután 17-ig 31%-ra csökken úgy,hogy egy hívása volt a páromnak egész nap.[ Szerkesztve ]
-
kyru74
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest