-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz doriath #10768 üzenetére
Ki is tudod törölni a hiányos névjegyeket, és utána nem szinkronizálni a Címtárat, de elegánsabb, és nálam úgy van, hogy a Menü/Megjelenési beállítások/Egyéni/Google-nél olyat választasz, amiben csak a telefonos névjegyek vannak.
My Contactsba nem tudom, nálad hogy van. Ha nincs ilyen csoportod Google Címtárban, akkor egyszer megcsinálod, és örökre jó lesz minden eszközön.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz doriath #10541 üzenetére
Azért az jó lenne, ha nem vinné túlzásba a régió ROM -osítást a Huawei, mert a végén az lesz, mint az LG -nél. Hanyagolják a magyar ROM -okat egy idő után, aztán lehet vadászgatni a biztonsági frissítések miatt más országban. Mivel nem igazán van bennünk potenciál.
Eddig is voltak külön régiók, de jellemzőbben EU -n kívül. Illetve EU -n belül is spec. esetekben, pl. északi régió.
scabiosa82:
Pl. 3 gombossal, erre is vissza tudsz keresni a hozzászólások között.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz doriath #10541 üzenetére
Köszönjük a megosztott információkat, így hogy a Huawei ezt a választ adta számodra megnyugodhatsz, hogy a garancia él.
Azt is jó ha tudod, hogy a Huaweitől is valaki minden bizonnyal olvas fórumot és elég valószínű, hogy az itt leírtak sem újdonság számukra. Egyébként, hogy a készüléket magyarországi kereskedőtől vetted számlával stb. igazoltan a nem ebbe az országba szánt régiós ROM-al, így természetes, hogy nem fog a Huawei sem saját maga ellen beszélni és elismeri a ROM-ot és a garancia meglétét egyaránt, fontosabb a piaci előrehaladásuk mint a negatív reklám.."Továbbra is várom az anyázást privátban, és nem találtam fel a spanyol viaszt, mindenki eldönti ezek után, hogy mit csinál, nekem teljesen mindegy, a levelezésem itt található. És üzenem minden privátosnak, hogy NEM észt osztani jöttem ide...." az idézett rész teljesen felesleges zavarkeltésnek tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz doriath #10409 üzenetére
Mielőtt azt hinnéd, hogy feltaláltad a spanyolviaszt, elmondom, csak visszaolvasnod kellett volna. Volt már linkelve.
A garin nem érdemes vitatkozni, mert van egyszer a jog, egyszer a hazai szervizgyakorlat. Szerintem sem ugorhatna. Bíróságon tuti nem állna meg, ha nem javítanák, de ki szeret pereskedni. Szóval jó tudni, hogy van kockázata.Valóban gyári ROM, hivatalos, csak lengyel. Egy dologban viszont tévedsz. Egyáltalán nem biztos, hogy a magyar ugyanez lesz sőt. Először kijött a B550 spanyol EU-s open market, a magyar mégis más lett, volt benne vendor mappa, ami a gyakorlatban is funkcionált. Sokszor az tüntette el a balongot build numberből, ha ez mond valamit. És ilyen alapon a lengyelnek is ennek kellett volna lennie, de mégse. Javítottak ezt azt. És ez a Channel-Others nem EU-s open marketnak tűnik.Ráadásul a többi lengyel ROM is általában CEE&Nordic European. Szóval fene tudja, ez milyen, de eléggé sansztalan, hogy a magyar pont ez legyen.
Viszont mindenki azt csinál, amit akar. Én meg is értelek, telekomosra feltettem 6.0-át. Csak ne gondold, hogy mindenki hülye, te meg ráleltél a bölcsek kövére.szaboi6512 pontosan lehet tudni a pár javítást. Ide is leírtam. Elolvashatod
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
viralmind
aktív tag
-
ANDROID???
addikt
válasz doriath #10407 üzenetére
Magadnak rakd fel, ha úgy látod helyesnek, de van akinek nem egyértelmű, hogy nem ebbe a régióba szánt ROM feltelepítése garancia vesztéssel jár (mint előttem is írták, vagy foglalkoznak vele, vagy nem).
A készülék az Edigitől, lehet nem ebbe a régióba szánt készülék, ott lehet más a kérdés, de esetleg garanciáztatásnál, ez vagy probléma lesz vagy nem. Az lett volna a tuti, ha a huawei hungary-nál rákérdezel.
Különben, ha webshopos, mert gyanítom az, 14 napon belül el lehet állni, így visszaküldöd veszel egy másik példányt és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz doriath #10394 üzenetére
Szuper. Azért nem válaszoltunk, mert többeknek nem ment fel a B560 se B200-ra. Amúgy annyit tudnod kell róla, a garihoz vissza kell állnod magyar ROM-ra, és az nem fog könnyen menni. Legalábbis ezt mondja, aki megpróbálta. Fél napjába telt, és nem amatőr, sőt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest