-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ordog86
csendes tag
válasz
Fuvaros #18019 üzenetére
Nekem is service fogyasztotta magasan a legtöbbet, mire több hét próbálkozás után rájöttem mi a hiba oka. Leszedtem a Play services info nevű appot playről, amiben a telefonodhoz való google service programot le tudod tölteni (apk mirror-ról) és frissíteni. Nekem most a 10.2.98 (446-146496160) verziószámú van, azóta 1% alatt az app aksi fogyasztása.
-
szemesi69
addikt
válasz
Fuvaros #16508 üzenetére
Nem törvénytelen, a jog is tágan fogalmaz, nem egyszerű bizonyítani.
A Ptk. szerint a kijavítást vagy kicserélést – a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A Ptk. mellett a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet 5. §-a kimondja, hogy a vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Azt, hogy mi minősül a Ptk. szerint megfelelő határidőn belül elvégzett kijavításnak, a jogalkotó nem határozza meg. Az adott ügy körülményeinek ismeretére van szükség tehát annak megítéléséhez, hogy az eladó a javítást megfelelő határidőn belül végezte-e el. A kijavítás lehetséges idejét ugyanis nagyban befolyásolhatják olyan körülmények, amelyekre az eladónak nincs ráhatása. Ezek a körülmények adódhatnak a termék adottságaiból vagy a hiba jellegéből kifolyólag, de előfordulhat az is például, hogy a termék kijavításához olyan alkatrész beszerzésére van szükség, amelyet a gyártó csak késedelemmel tud leszállítani
Van fóruma is [link]
-
SeLe
tag
válasz
Fuvaros #16508 üzenetére
Én épp ma adtam le egy készüléket a postán (Huawei átvevő pont) garanciális javításra, ugyancsak akkumulátor problémával. Előzőleg azt mondták, hogy a feladástól számítva egy nap míg odaér 4-5 nap a bevizsgálás/javítás és egy nap vissza. Elvileg jövő hét péntekre meg kell, hogy kapjam
-
TheHeR94
újonc
válasz
Fuvaros #16439 üzenetére
A gyári zenelejátszon is van olyan húzogatható hangerő szabályzó, mikor halgatod a zenét és megjelenik borítókép zelelejátszóbál, márt mint az a kis minta kép amikor megy a zene, na felül húz egy kicsit és előjön a hangerő szabályzó
én is eleinte azt hittem hogy nincs benne
de van csak nagyon elduktál.
-
gianone
őstag
válasz
Fuvaros #16367 üzenetére
A legkevésbé sem izgulok, a te telefonod. Az, hogy megvan, még nem jelenti azt, hogy optimálisan. Könnyen lehet, hamar megtanulod, droidon nem csak úgy van, hogy frissítek, és ha sikeres, akkor jó is lesz. Persze nem is kizárt.
Ha elolvastad volna már akkor, nem kérdezel hülyeséget. -
szaboi6512
őstag
-
gianone
őstag
válasz
Fuvaros #16359 üzenetére
ALE-L21C432B588 a legújabb hivatalos gyári ROM, de a B584 az, ami utoljára itthon is érkezett OTA-n, tedd fel azt, a legeslegjobb ROM P8 Lite-ra. Simán frissítéssel fel kell mennie.
Huawei Firmware Finderrel megszerezheted a hivatalos Huawei-szerver linkjét, a full, azaz teljes ROM-ot kell vele letölteni.
Ha nem megy, valaki biztos belinkeli, én nem szoktam.Gyári Huawei Backuppal mindent lementhetsz, szépen dolgozik. Bár én nem tanácsolom, a tiszta rendszer a legstabilabb. Max. üzeneteket, névjegyeket és esetleg a legmacerásabban beállítható appokat. Ami szinkronizál alapból, azt nem érdemes.
Visszaállás, azaz rollback fent van Huawei magyar oldalán, lehetséges. A leírásokat keresd itt felül a téma-összefoglalóban.
-
gianone
őstag
válasz
Fuvaros #16352 üzenetére
Ezt nem igazán értem. A jogos garanciád ettől simán megmarad. Jól belakod a telót, aztán váltasz verziót, ami után factory reset ajánlott, és lakhatod be újra. Persze a te telód, csak minden bántás nélkül, semmi valóságtartalma nincs annak, amit mondasz. Egyébként háromnegyed éves a 6.0 (a béta pont egyéves) P8 Lite-on, nem valami újdonságról beszélünk. Persze azóta egy-két havonta frissítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest