- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DxxD25
tag
válasz ANDROID??? #8399 üzenetére
Bétát se lehet fel tenni, jól gondolom?
-
DxxD25
tag
Telekomos telefonra fel tudom tenni a 6.0-át?
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Olvastam valahol,hogy kell egy zip fájl amit fel kell másolni telefonra és azzal el lehet tüntetni a NavBar-t
Csak nem tudom hol láttam és a letöltést."Hosszú és eredményes életet!"
-
AMD Power
titán
válasz GordonSamway #8389 üzenetére
Nekem elotte Amoled volt. Jobb volt, de ez sem gazos egyaltalan.
-
gianone
őstag
Van olyan, aki nem Béta tesztelő, csak felrakta a B524-et, és megjött neki az B550?
Vagy ha úgy relevánsabb, van olyan, akinek még nem?
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ANDROID???
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz GordonSamway #8389 üzenetére
Nem egy amoled de szerintem oké. Én automatán használom, feles fényerőn, beltérben megfelelő, kinti napsütésben van olvasást segítő mód. Ha felveszem a legnagyobbra a fényerőt teljesen korrekt, nekem még sok is.
MM, Tesco, Auchan, ha ilyen helyeken ki van rakva nézd meg, állítgasd.
MOD
ANDROID???[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.A kijelző fényereje tényleg nagyon gáz???
"Hosszú és eredményes életet!"
-
zojjektum
senior tag
válasz ANDROID??? #8371 üzenetére
Az, hogy ez most hivatalos 6.0, mert nekem a független nem jelez semmit ota-n.
-
kutga
nagyúr
Úgy tudom üveg, kifejezetten kellemes a tapintása.
MOD
Érdekes dolgot művelt ma reggel a telefon. Először nem a megszokott ébresztés hang fogadott reggel hanem valami teljesen más, utána pedig azt vettem észre hogy nem lépett ki magától a 'Ne zavarj' módból.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
TEK
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen anyagbol van a képernyő borítása?
Külfoldi cikkekkel ellentétben itt azt olvastam, hogy nem gorilla.
De attól még valami karcálló üveg, vagy puha plasztik? -
lacibacsi
addikt
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Ma délután hoznak nekem egy patika hófehér P8Lite-ot 47-be. DualSim
Egy Lumia 640Ds-t váltottam erre.Volt már tavaly egy Honor 6-om ,de valószínű,hogy pár kérdéssel foglak titeket zaklatni.Előre is köszönöm.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
gianone
őstag
válasz lacibacsi #8379 üzenetére
1. Telekomos single SIM. Ha dual SIM-esíted, akkor is függő marad.
2. Nekem 6.0 bétám van, atomstabil, pár minimális hibával, funkció, de nem akadás, leállás egyik sem.
3. A legolcsóbb 150 forintos kínai szilikont nem ajánlom (ami itthon azért még több is), most épp egy Nillkin érkezik, nekem itt azt ajánlották.
4. A gyári szerintem bőven jó, amíg bírja. Én nem költenék rá, max. edzett üvegre, ha extrémen strapálod, vagy nagyon félted.
6. Emlékeim szerint simán eltávolítható mind.
7. Igen, HiSuite.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Most állok egy ilyen telefon megvásárlása előtt. Próbáltam visszaolvasni a fórumot, de lássuk be: ennyi hozzászóláson képtelenség végigmenni.
Ezért lenne néhány kérdésem. Kérlek titeket, hogy ne kövezzetek meg, ha némelyik triviálisnak is tűnik.1. T-nél veszem meg a telefont, de azt írják, hogy nem kártyafüggetlen. ezek szerint a második kártya is csak T-s lehet?
2. A most kapható változatok szoftvere rendben van? Én nem szoktam és nem is szándékozom mókolgatni a készüléket. Jó lenne ha a jelenlegi gyári program elég lenne...
3. Mindenképpen tokba szeretném tenni, de semmi flip, csak sima hátra pattintós. vaterán lehet kapni szilikon és fém tokot is. Melyiket ajánljátok inkább?
4. Fóliából ezer féle van. Valami olyan strapabírót mondjatok már, amivel hosszú ideig el lenne teló! A Samsungomon négy (!) évig bírta az anno rátett vastag fólia. Valami hasonló tartósat keresnék most is.
5. A HD videófelvételnek van időkorlátja, vagy a memória erejéig egyben készít felvételt? (Samunál max 10 percet tudtam egy menetben forgatni)
6. A T által ránk erőszakolt programok eltávolításának van valamilyen legális, egyszerű módja?
7. Létezik hozzá windowsos manager program?
Köszönöm a türelmet és köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
tkonya
aktív tag
A B550, egy 291Mb-os frissítés, leginkább a google javításait tartalmazza.
(6.0-hoz).[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
-
AMD Power
titán
Mit vettél észre valtozast?
-
Steelers
senior tag
Sziasztok!
Csak szólok, hogy április elején a Glamour napok keretében, 20°%-os akció lesz az Euronicsban.
Ha minden igaz így 56000-ért lesz elérhető. Én le is csapok rá! -
Rico45
őstag
-
Trooper82
senior tag
Ez már végleges, vagy egy következő béta?
-
zojjektum
senior tag
válasz ANDROID??? #8367 üzenetére
Ez most hogy?
-
Rico45
őstag
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #8367 üzenetére
Szóval neked már megjött az 550. Nekem még nem.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Eldenisa
csendes tag
nekem van, használtam, én azt mondanám inkább nem elég nagy a képernyő felbontása hozzá, hogy tökéletes legyen, mert a fókuszálólencsék nagyítanak és már látod a pixeleket
-
DxxD25
tag
Ezzel a telefonnal használható vr szemüveg? Nincsenek hardveres korlátai?
-
Trooper82
senior tag
válasz snpetit #8359 üzenetére
Hát nem tudom, hogy mi venne rá, higy cm-re váltsak. Atomstabil a szoftver. A Cm-el csak a nyűg lenne. Kamera szinte biztos rosszabb lenne. S4 minin sokáig az volt fent. Mondjuk ott sokkal rosszabb volt a gyári szoftver. Cm12.1-el meg csak a baj volt.
De mondjuk a cwm recovery az jó! 👍
[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
eh de jó lenne, ha beindulna...
[link] -
Gstyler
senior tag
válasz ANDROID??? #8356 üzenetére
Felvetettél valamit, amivel szerintem semmi gond nincs, de mivel kb. egyedül maradtál a gondolatoddal, így én azt gondolom, hogy ezt halkan, egy szó nélkül tudomásul kéne venni.
A kamera volt most a téma, így felkerült pár kép. Ez eddig sem volt gyakorlat és valószínűleg ez után sem lesz. Zárjuk már le ezt a dolgot!
(Egyébként kíváncsiságból rákattintottam a képekre és kinagyítva 200-300 kbytosak lebutítja a rendszer, nyugi)[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Bocs elnézést kérek, hogy meg mertem említeni.
Remélem a mobiladat elhasználódik 1-2 felhasználónál, mert ennyi kép van feltöltve és ha kell ha nem betölt, mert nem csak egy link van beillesztve, vagyis ha akarja rákattinthat és nem ha akarja ha nem akkor is be fog tölteniElkezdek én is alap kérdéseket feltenni folyamatosan feltöltök minden hozzászólásra minden beállításra minden helyzetről képeket feltenni, természetesen a telefonnal fogom készíteni, és ha akarjátok ha nem ott lesz
Semmi gond ezzel, nem azt írtam, hogy ellentmond bárminek is, csak gondoltam máshol ez működik úgy, hogy ha akarod kattintasz rá, ha nem akkor nem látod
Viszont amikor ott van az a kérdés PÉLDÁUL, hogy hogy működik az android (mert most épp ilyen telefonja van ide írja, pedig már az előzőnél is ugyanígy működött) az valahogy nem ide való, pláne, hogy a keresőt tuti ki sem próbálta.
A KÉRDÉS fel volt téve, "vélemények"? Erre mi a válasz?, természetesen kérdések, pl. mi a baj ezzel, miért ne lehetne stb. Kérdésre kérdés, gratula
[ Szerkesztve ]
-
Jumpalaja12
tag
Hogy lehet Mobilhálózaton belül a mobilszolgáltatókat automatikus választásról kézire áttenni? Akárhányszor kikapcsolom az automatikus választást mindig visszakapcsolja magát. Megyek le a határra és telekomot akarom beállítani fix-re.
-
Gigi01
őstag
válasz ANDROID??? #8335 üzenetére
Én sem értem ezt a hozzáállást!Én először a telefon saját topikjában érdeklődnék,pl.,hogy milyen képeket készít,nem abban a topikban,amiket linkelgetsz.
Ott általában úgy is a menőbb gépek vannak,az ilyenek már le vannak nézve. -
snpetit
aktív tag
Korábban írtátok, hogy régebbi szofttal ment a google cardboard. Nem emlékeztek rá, hogy ott giroszkópot volt engedélyezve, vagy csak az iránytűt és a gyorsulás szenzort használta?
-
AMD Power
titán
Végre megjött az óra hozzá. B0. Kiváncsi leszek milyen lesz a telefonnal!
-
pelenka35
őstag
Themest honnan töltötök le?
Csak SD kártyáról lehet aktiválni?Gamertag:Rob3rt75
-
kozmaeva8
újonc
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy mi kehet az oka annak, hogy Huawei P8 Lite esetén, amikor szeretném lementeni a számítógépre az információkat, kábelen keresztül nem látja az összes képet, videót sem számítógép, sem laptop, csak egy részét látja az összes képnek, videónak?
Net kávézóban is voltam, ott kaptam az infót: "Hát ez LG készülékeknél is előfordul.
Milyen megoldások léteznek? SD kátyát kiveszem és úgy olvastatom be, ezt tudom. Valami telefonbeállítással ezt meg lehet oldani?
Elnézést kérek, kevés tudásom van még a telefonokkal kapcsolatban.
Erről a tesztekben sem találtam információt. -
Gstyler
senior tag
Ezt most én sem értem. Ez egy telefon topicja, amiben a telefon egyik fő alkatrészének a kamerának a gyakorlati eredményeit osztjuk meg...
Hol a gond?[ Szerkesztve ]
-
"A webhely nem érhető el
A(z) http DNS address szervere nem található."
Mindkét linken.
-
tkonya
aktív tag
Miért baj hogy egyből lehet látni a képeket?? Lehetőség van a feltöltésre, akkor miért gond ez?
Csak kíváncsi vagyok, nem kötekedés😃Motorola Edge 30 Fusion
-
ANDROID???
addikt
Legyetek kedvesek az alábbi hsz-ben található két linkek egyikére tölteni a képeket és ha megoldható inkább linkelni.
Ellenvetés?
-
-
gacsoi
senior tag
válasz ANDROID??? #8332 üzenetére
Sorry !!!
-
gacsoi
senior tag
-
gacsoi
senior tag
-
kutga
nagyúr
Nincs vele gond, rendszeresen használom így, különös tekintettel mert a hangszóró nem a telefon hátlapján hanem az oldalán van.
MOD
net91
Azután módosíthatod a fókuszt a kép egy másik részére, miután elkészítetted azt.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Salex1
őstag
Most szeretnék ilyen telefont venni, de tudnátok abban segíteni, hogy alkalmas-e kihangosítva a telefonálásra? Azaz pl., ha lerakom az asztalra, akkor hallanak rendesen?
Azt tudom, hogy a hangszórója viszonylag jó és hangos, de milyen a mikrofon érzékenysége!? -
Tityahome
aktív tag
Valaki nem jártas olyan témában hogy ennél a telefonnál megoldható e a vezeték nélküli töltés?
-
gianone
őstag
-
Micholas70
csendes tag
Hátsó: ov13850
első: s5k4e1ga_sunny
Kártyafüggetlenez milyen márka s5k4e1ga_sunny?
Xiaomi redmi note 8 pro, xiaomi stratos
-
kutga
nagyúr
Gyerekek, nekem tetszik ez a telefon. Eddig szinte teljesen kompromisszummentes, minden azonnal történik, nem fagyott, nem indult újra. A gps-t még nem próbáltam.
-
ANDROID???
addikt
-
Tityahome
aktív tag
Én is 6 megapixelen nyomom! Már ha fotózom...elég ritka! Akkor is inkább makro képeket készítek. Egyébként biztos lehetne (meg fogják is) még fokozni a telefonok képességeit ilyen téren de lássuk be hogy nem lehet a végtelenségig húzni (javítani) ezt a dolgot. Nem véletlenül használnak a fotósok hatalmas optikákat. Ha egy ilyen kicsi géppel is profi fotókat lehetne lőni akkor minek költenének a profik több millió forintot cuccokra?
Na nem offolom tovább a topikot!Gstyler: Istenem...az a hambi sör kombó....de jól néz ki!
-
mrgg
tag
válasz Tityahome #8309 üzenetére
Így van, abszolút a helyén van, akármelyik szenzorral van szerelve. És 6 megapixelre leméretezve kevésbé látszódnak a technika gyengeségei...
Néztem tesztet, ahol összehasonlították kamerailag a Galaxy S6-tal. Picivel (természetesen) jobb volt az S6, de nem volt annyival rosszabb a P8 Lite, amennyivel olcsóbb... (Nagyobb különbséghez jópár évnyi szenzortechnológiai különbség, vagy egy nagyságrenddel nagyobb szenzor kellene...) -
Gstyler
senior tag
Nagyon izgalmas a téma, hiszen többször kérdezik az érdeklődök, hogy mit tud a kamera.
Ha jól emlékszem néhány ember mondta itt a fórumon (nem most, még régebben), hogy nem túl jó.
Hát az tény, hogy felső kategóriás telefonnal még nem fotóztam, de szerintem ár/érték arányban ennek a telefonnak igenis jó kamerája van.Teszek be én is pár képet. Szándékosan van közöttük olyan is, amelyik nem nappali fényben készült, pontosan azért, mert meglepően jó ezek minősége is, ha ügyesek vagyunk (mustang). Kicsiben még a harmadik, korom sötétben készült fotó is szép hangulatot kelt.
( a corvetten telefonos effekt van, ha jól emlékszem a "kék" nevezetű)
[ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
válasz AMD Power #8306 üzenetére
Nekem míg az volt addig azt hittem az milyen király telefon. Ettől jobb nem is kell...gondoltam. Aztán lett egy teljesen alap huawei telefonom mert hozzám vágták és csak pislogtam hogy mi a franc? Ez a kis alap telefon szinte haza vágja a márkás sony telefonomat! Na ez után kezdtem el nézegetni hogy milyen huaweit vegyek ami nekem megfelel.
Szóval nem biztos hogy a sony felirat az mindig jót jelent de mindenki döntse el maga![ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
Miért lenne gond?
Nem vagyok egy nagy fotós de akárki akármit mond szerintem brutál jó képeket lehet vele lőni. Pedig az enyém is omnivision. De ha valakinek az számít hogy sony van rá írva és csak az lehet jó akkor igen...lehet pánikba esni! Azt meg csak halkan megsúgom hogy volt sony telefonom de előröl-hátulról kenderbe veri a huawei. Szóval ennyit arról hogy "csak a sony lehet jó!" -
Rico45
őstag
;-)
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
ANDROID???
addikt
Ki mit fényképezett P8 Lite készülékkel topic
(nyugi poénkodok )[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Egyik kép jobb mint a másik!!
ANDROID??? Az összes hsz full on. Szóval semmi probléma ezzel!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest