Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
FuRiONight #1774 üzenetére
GMS, nem GSM.
-
akooos
veterán
De pesten sem kell ám kódot olvasni, metrónál sem.. Kiválasztod az appból, hogy melyik megállónál szállsz fel és megmutatod a jegyellenőrnek.
"A metróállomásokon a kódbeolvasás helyett a „Metróállomások” gombot is használhatja az animáció megjelenítéséhez, amennyiben az Ön által használt applikációban az elérhető."
Buszon kell csak olvasni a kódot felszállásnál, viszont mivel nincs GMS mentes telefonom, így nem tudom neked kipróbálni.
-
-
akooos
veterán
Ha visszaköveted a forrásokig a cikkeket, ilyeneket találsz:
"I placed my phone down on the ground (Concrete floor) in the supplied pohone case, and camera glass broken." MAGÁTÓL összetört a betonra letéve, nahát
Másik: "I managed to crack and damage my camera lens. It wasn't dropped. Something I had in my pocket cracked the lens."
Esélyes, hogy a többi sem ártatlan bárányka, akinek betört.
Ha esetleg elreped az üveg a feszültség miatt, az nem csinál ilyen lyukakat rá.
Másrészt aki Samsungot akart, annak nem feltétlen lesz alternatíva a Huawei.
-
akooos
veterán
válasz
tibcsi0407 #776 üzenetére
Úgy értem, azt értem meg, hogy a GMS hiánya bántja az embereket. Mondjuk ettől függetlenül biztos nem adnék negatív visszajelzést sehol, úgy, hogy a kezembe sem vettem ezt a telefont
Német amazonon most rákerestem, a sima P40 egész jó deal. 800 euró + Watch GT2 + Freebuds 3. Állítólag 315 eurónyi ajándék.
-
akooos
veterán
Ha pártatlanul beleolvasnál ebbe a topikba, nem vérszemmel, akkor látnád, hogy pontosan ugyanez megy itt is
Csak itt nem 100 ember, hanem mondjuk 10 ember harcol, hogy mennyire überfaszakirály a telefon és nincs konkurense a piacon.
"Megjelenik, véleményalkotás, amit acsarkodás és keresztvetés követ, mert olyan nincs, mert meg se jelent és tökéletes mert húdecsúcs."
"hanem egy apróság hiányáról"
Ne haragudj, de ez pont azt erősíti, amit eddig többen is mondtak már. Google nélkül ez egy kiherélt próbálkozás. Nem egy apróság hiányzik belőle, hanem az egész keretrendszer, ami ha hiszed ha nem, az Android gyártójának a saját keretrendszere
Sok sikert a telefonhoz, tényleg, biztos jó lesz 2021-ben böngészőből használni mindent.A moderátorozással meg a helyedben óvatosan bánnék, főleg ismerve, mi történt kb 1 éve..
És ezzel itt is hagyom a topikot, mert eleget szórakoztam
-
akooos
veterán
"Apple is szerintem bőven sunnyog csendben, elvégre ha jól tudom, mindent az iCloudban tárol. Kormány bármikor hozzáférhet csettintésre."
Az egész világ azzal volt tele pár hónapja, hogy az Apple nem hajlandó feloldani az FBI kérésére sem olyan iphonet ami terrorcselekménynek minősülő bűntényben lehet bizonyíték.
Csak mondom.
-
akooos
veterán
válasz
7Heads Drago #180 üzenetére
Botrány amit művelsz
-
akooos
veterán
válasz
7Heads Drago #158 üzenetére
Hány év felett?
29 évesen tökéletesen jól látom a 6,4"-os telefonom kijelzőjén a youtubeot (ja és még stereo hangszóró is van
)
-
akooos
veterán
Ezt támaszd már alá valamivel kérlek:
"A hálózati cucc egy fedősztori. Túl erős lett a Huwi, valami fedősztorival be kellet neki tenni. Csak épp bizonyítékot nem láttunk a mai napig.."
Ne a chemtrail jellegű összeesküvés elméletekkel amivel te és a többi "Huawei vérfan, ki féltékeny a kedvenc márkáját alázó konkurensre" jöttök mindig, a 120 hsz-ből kb 80-ban, hanem BÁRMIVEL, amiben szó van erről.
Tiszta X Akták...
-
akooos
veterán
válasz
pintermiki #8 üzenetére
Köszönöm, made my day
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest