Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Dhampir #7466 üzenetére
laci laci Vivo és társai ismeretlen számomra, nem merem bevállalni.
Dhampir: 2 ismerősöm elégedett vele, nem írnak hibákat róla, nem panaszkodnak melegedésre. Ennyit számít hogy Snapdragon vagy Exyfos.. Nekem nemrég egy A72-vel volt szerencsém pár napig, mielőtt anyámnak elpostáztam, meggyőzőtt. (snapdragonnal szerelt az is). Nem vagyok Samufan, de ez a 20FE mondhatni megvett.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Dhampir #5713 üzenetére
Igen, az nagyon tetszett benne, hogy ebben hasonló az asztali verzióhoz. Illetve a chrome-ból is azt másolta le, ami pont kényelmessé tette. Viszont akárhonnan telepítettem, lényegesen lassabban reagált, mint a chrome, vagy akár a gyári böngésző. Itt a prohardveren is ha olvasgattam és ugráltam a topikok közt, volt vagy 3-4 másodperc mire átugrott. A gyári böngészőben ez egy másodperc sincs. Pedig állítgattam a biztonságos böngészést, illetve ki is kapcsoltam ezt-azt, de akkor sem volt gyorsabb. Olyan, mintha valami belső dns-szervert használna, amit nem lehet kikapcsolni benne. Reklámok nekem a gyári böngészőben sincsennek. [kép]
Vagy van másik is: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dhampir #2213 üzenetére
Nyugi nekem is van nokia n-gage-m, 3510i-m, 6230i-m is.
Mondjuk idén már 2év után a p20 pro-ról váltani akartam, első kisérlet S20 volt ami nagyon nagyon kapufa volt, utána a p40 pro amivel igazából megvagyok elégedve, csak jó lenne a gms-t letudni és minden bug nélkül használni a dolgaimat. a note 20 ultra meg ismételten kapufa volt. (pedig a samu felület szolgáltatások messze jobbak, csak kamera és optimalizálás nem. Dex messze sőt mérföldekkel jobban müködik mint az emui desktop) -
törölt tag
válasz
Dhampir #1741 üzenetére
Nezd meg magad: [link]
Velemenyem szerint nem eri meg a P40 Pro az arat meg. Ha most akarsz venni akkor egyerteluen P30 Pro a nyero, viszont ha tudsz varni, november-decemberben talan esik az ara. Akkor esett sokat a 30 Pro-e is, bar Huawei nagyon makacs most az arvagas teren. -
Aryon87
félisten
válasz
Dhampir #1741 üzenetére
Minőségben nincs érdemi ugrás, inkább szoftveresen fejlődött, és van hogy túl okosnak hiszi magát, gondolok itt a HDR utólagos használatára, mert van hogy olyan témára is ráteszi, amire nem kell, és nem tudod "visszaszaszívni". Van egy taktikája, de nem mindig jön össze a dolog.
Az optikai kamera látványosabban fejlődött (8mpx-ről 12mpx-re nőtt), 90%-ban már csak azzal fotózok.
90Hz képfrissítés jó dolog, de P30Pro után érzem is a kevesebb naftát, igaz ehhez még hozzájárul a 2 sim és a Watch GT 2-vel való nonstop kapcsolatot. (elődnél csak 1 sim volt és óra nem volt) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dhampir #1741 üzenetére
Szerintem akkora ugrás nincs 1 gen-nél.
Testvéremnek van p30 pro-ja néha szoktam ugyan arról a témáról löni egyszerre a 2 telefonnal, másabb úgy mondanám. Van amit az ad vissza inkább jobban, van amit meg túl szaturál a p30 pro, teljesen téma függő.
Csak kamera miatt nem váltanék p30 pro-ról, soc + 90hz már más kérdés, illetve hogy mennyiért tudsz váltani.
Én p20 pro-ról váltottam úgy kijöttem +175e ráfizetéssel, igaz annak már a garija is lejárt. Ahhoz képest viszont nagyon jó lett, ott még a videó borzalmas kategória volt sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest