- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz Astrolagoon #999 üzenetére
Szerintem is durva lett, gyakorlatilag bele tudja az ember tolni az optikát abba amit fotóz és még úgy is simán fókuszál
-
Astrolagoon
tag
válasz tibcsi0407 #995 üzenetére
A Huawei experience storban van egydül asszem'
Más megint.Oké,hogy zoom über ,este über de bakker a szipermakró is nagyon brutális cucc!
Minden perccel szerelmesebb leszek a minőség miatt amit ez a készülék képvisel.(Nem csak a kamera részre értve)
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
valaki irna a körpanorámáról? illetve feltöltene egyet.
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
2ofthem
aktív tag
válasz tibcsi0407 #993 üzenetére
Én olyat sehol sem láttam sajna, bár mindegy, én is fekete tokban tartom, így nem is igazán számít.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Astrolagoon #991 üzenetére
Az amber a brutál szép, de Telekomnál nem volt. Meg igazából az összes színárnyalat nagyon szép.
utdetailing.hu
-
Ateszpapa
addikt
Értem, köszi.
-
Astrolagoon
tag
Jobb lenne ha más telefon hozná be a lemaradásait a Huaweihez képest(Irhatnám/Írtam)...Ez rohadtúl nézöpont kérdés.Nem is értem ezt a hszed...Ezen kategórián belül(Premium,csúcsmodell,stb)már tök irrelevens mások szempontjából ,hogy neked mi a fontos funkció.
Ettől függetlenűl mindig öröm a funkció bővülés az meg ,hogy pont olyan ami neked a legfontosabb tök jó(#990) tibcsi0407
Türelmetlen voltam az lett volna .Illetve Napfelkeltére csöpögtem.Dehát türelmetlen voltam hahahahTokba van mondjuk tök mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
Ixion77
addikt
Pedig ha én mondom elhiheted. Az még hagyján hogy benne van, de még működik is! Bizonyíték itt. A következőt kiszámlázom
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Astrolagoon
tag
válasz tibcsi0407 #981 üzenetére
Bakker jégkristály szinben nehéz lesz...
-
tibcsi0407
félisten
-
Astrolagoon
tag
válasz tibcsi0407 #977 üzenetére
Ezt írtam burkoltan kerülve a reklámot
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
Vác közelében van valaki akinek P30 pro van a tulajdonában?
-
sirály69
őstag
válasz Astrolagoon #974 üzenetére
Neten már néztem, csak gondoltam esetleg valaki már Debrecenben talált már...
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
válasz Astrolagoon #972 üzenetére
+1
Gyári flip tokot szeretnék venni rá.
Hol érdemes venni/rendelni? Debrecenben vagyok...Szerver Hosting Debrecenben
-
Astrolagoon
tag
Srácok akik tulajok(Akár szolgáltatói vásárlás is)
A Hicare appon belül minnél elöbb regisztáljátok be a 3 hónap kijelző törés garanciát! -
törölt tag
válasz macika69 #968 üzenetére
P30 Pro vitathatatlan éjszakai érdeme mellett nekem az tűnt fel, hogy a Pixel night módjával valami nagyon nincs rendben. Ennél jóval olcsóbb Gcam portos eszközökkel lényegesen jobb képek születnek kézből.
Egyébként a default módokat sem kellene ennyire erőltetni. Értem mi a célja, de egyiknek sem tesz jót. Ráadásul pont ezért van a night mód.
-
macika69
tag
-
2ofthem
aktív tag
Tegnap próbálgattam egész sokat a kamerát és észre vettem egy érdekes dolgot, kíváncsi vagyok másnak is csinálja-e. Bizonyos helyzetekben, hiába nyomok rá az 5x zoomra, nem vált kamerát hanem a main kamerát használja tovább digitális zoommal. Rossz fényviszonyok között fordul elő, illetve ha nem túl távoli dologra zoomolok.
-
tibcsi0407
félisten
Ki, milyen Qi töltőt használ? Bármilyennel kihasználja a 15W-os gyári töltést, vagy valami speckó csak Huawei Qi tud ekkora tápot adni neki?
utdetailing.hu
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Sikerült valahogy elállítanom az időjárás appot és most nem Celsiusba mutat
Miképpen tudnám visszavarázsolni? -
Astrolagoon
tag
Ez se biztos ...videó összehasonlítót néztem sokat és csak a 4K 60 fps ami többlet némelyeknél.De bakker A huawei sok esetben király torzitatlanil nagyhangerővel is elbír ott ahol mások torzulnak.1080p stabilizálása is javult bőven p20prohoz képest is.Majd pár héten belül lesz példám .
Meg aztán nappal fénynél is a P30 pro a király sok esetben akkuban aztán pláne ,gyorstöltésben ,ujjlenyomat olvasóban,... -
sfdrakex
nagyúr
-
Jakesz
addikt
válasz FіkuszKukіsz #944 üzenetére
A zoomra meg az éjszakai fotókra büszkék lehetnek, mert abban a legjobbak. Másban viszont rosszabbak, különösen, ha a videózást nézzük. De az tény, hogy nincs okuk ennyire verni a mellüket, meg beszólogatni az összes konkurenciának.
-
sfdrakex
nagyúr
Üdv Mindenkinek.
Mai napon beléptem én is a tulajok klubjába. Telenornál vettem, frissítést nem talál. 109 végű szoftver van rajta, ha jól láttam 124 végű a 404 megás ami kijött hozzá. Telenoros készülékre kapott ár valaki frissítést?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni! Sehol nem találom az AOD-ot. Van benne egyáltalán?
Köszönöm! -
feco44
csendes tag
a bal alsó sarokba sok embernél láttam a huawei mate 20/p20/30 pro írást, ezt el lehet tüntetni?
-
bébi67
aktív tag
[link]
Sziasztok!
Ma megjött végre a teló. Ízelítőként egy pár képet felraktam. Sajnos nincs időm most többet foglalkozni vele, de fogok még képeket félteni. Nem voltak igazán jó fényviszonyok, de ami késik az nem múlik. Az óra is csúcsszuper. Minden kételyem eloszlott. ( kijelzőbe integrált hangszóró, ujjlenyomat érzékelő, kijelzőbe felvonása, stb.) Máté 10 pro-t váltott. Nagyon király érzés.[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
Nyomva tartva a be kapcsoló gombot a Google asszisztens jön elő a kikapcsolás / újraindítás funkció helyett. Hogyan tudom vissza állítani?
-
Hikvision
senior tag
Ugyanígy volt nekem is gmail fiókkal, de volt, hogy csak 15-perc múlva jött meg, másnak ez lehet nem probléma, de aki a céges ügyeit e-mailen intézi, annak ez alapfeltétel, és lehet hozzá periszkópos csoda kamera, ha az alapvető funkciók nem működnek normálisan, látszik, hogy nem az üzleti felhasználók a célközönség optimalizáció szempontjából, ment is a levesbe.
20 éve a PH-n.
-
Jakesz
addikt
-
Ixion77
addikt
válasz <Adamsky> #638 üzenetére
Most találtam rá a "bluetooth absoulte volume"-ra amit kerestél. A developer menüben van, be/ki lehet kapcsolni. Ugyanitt vannak a további bluetooth beállítások:
- audio codec
- audio sample rate
- bits per sample
- channel mode
- LDAC playback quality
- HWA playback quality
- HWA latency"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
törölt tag
Gmail push -sal máshol is megy a szenvedés Pite és az új applikáció felület óta. Más márkán is. Random módon, de sokan panaszkodnak.
Azt persze nem mondom, hogy itt más hiba nem állhat fent.
AOD visszajelzésért pedig hálás köszönet. Engem például érdekel ez a téma.
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz Hikvision #924 üzenetére
Tesztelgettem ma a gmail pusht. Időnként megjön azonnal, de van hogy csak 2-3 perccel később. Egy alkalommal 5 perc volt. Utóbbi már messze nem nevezhető azonnalinak. (PC kliensre közben mindig megjött azonnal)
Settings/Apps/Gmail/PowerUsage/AppLaunch-ban átállítottam manualra és mindent engedélyeztem. Van valakinek ötlete hogy hol mit kellene még átállítani hogy valóban mindig azonnali legyen?
Hogy jó hír is legyen: az AOD-n nagyon szépen megjelenik a gmail ikon, duplakattra a lezárt képernyőn megjelenik az üzenet is. Újabb dupla kattal kinyitható, elolvasható, törölhető / archiválható (beállítástól függ). Átállítható, ha valaki mégsem szeretné hogy a záróképernyőn megjelenjen.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Astrolagoon #914 üzenetére
Akkor jól értem, hogy kijelzővédővel próbáltad a képernyő-hangszórót, és tökéletesen működött?
-
hajbel
addikt
válasz Silenzio #915 üzenetére
"Pedig akkor még csak 720p volt."
Már az iPhone 7 is képes volt 4K30 fps videofelvételre.
"egy telefon nem fix fps-sel forgat mozgóképet (ami sajnos igen gyakori, de pl. a Samsungra és az iPhone-ra nem jellemző)"
A mátrixon kívül még valamire való filmet nem forgattak telefonnal. Nem véletlenül. Amint csökken a fény, rögtön esik az FPS, bár lencsékkel nem próbálgattam. Ahogy a netet elnézem, más, nálam sokkal kompetensebb emberek sem. Nyivlán nem véletlenül Az, hogy egy szakma által szponzorációs fesztiválnak ítélt rendezvényen
politikai=multikülső nyomásra kapott valaki érte díjat, pont nem bizonyítja a telefonok filmes képességeit, ahogy a fent általad linkelt "film" sem, sokkal inkább az ellenkezőjét.[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Hikvision
senior tag
válasz N.YCityBoy #923 üzenetére
MIlyen User error-ra gondolsz? Gyári E-mail app, be volt állítva 4db gmail, és 6db céges Imap, amikor konfigurálni kellett a frissítési gyakoriságot, ki lehetett választani, hogy 1-óra,30perc, 15perc, vagy soha. Push lehetőség nem volt, ennek fényében pont így is szinkronizálta le magát 15-percenként, gyári g-mail app szintén.
20 éve a PH-n.
-
veterán
válasz Hikvision #878 üzenetére
Pedig nálad akkor valami user error volt, mert semmi probléma nincs egyik kliensel sem!
Több email klienst használok én is egyszerre+11db email címem van és mindegyiket azonnal szinkronizálja és megkapom az üzeneteket egyből👍 Igaz nekem Mate20Pro van, de nem hinném, hogy itt másként lenne ez🙄 -
Hikvision
senior tag
-
gyurma888
aktív tag
válasz Astrolagoon #914 üzenetére
Szia, én most rendeltem meg a telót, épp tokokat és fóliákat nézegetek. Spigen Liquid Crystal lesz szerintem, vajon ezzel sem lenne kompatibilis a Lito UV?
-
Hikvision
senior tag
Nah sikerült is visszavinni a MediaMarkt-ba, telefonos srác aki visszavette mondta, hogy én voltam ma a sokadik, biztos nem ez lesz a sikerszériája a hüvelynek. Még jó hogy nem reseteltem ki az S9+t.
20 éve a PH-n.
-
Silenzio
addikt
Nem megyek bele egy ilyen hülye vitába. 2010-et írtunk, mikor egy koreai faszi a cannes-i különdíja mellé kapott párezer dollárt. iPhone-okat és előtétlencséket vásárolt belőle, majd leforgatott egy művészhorrort. Pedig akkor még csak 720p volt. Nem mondom, hogy mindenki más hülye. Azt mondom, hogy egy telefon alkalmas arra, hogy filmet forgassunk vele. Te meg azt mondod, hogy nem. Nem tudom, milyen kritériumrendszer mentén minősíted alkalmatlannak, de nincs olyan kritérium, ami kizáró tényező lenne, ebben biztos vagyok. A realista filmiskolák után és legkésőbb Vittorio Storaro óta az optikai szűrőzés határozta meg a filmek látványvilágát. Legkésőbb az 1990-es évek óta a digitális szűrőzés. Az 1991-es T2 nyers muszterei úgy néznek ki, mint a hányinger, pedig 35 mm-es filmre forogtak. Mindent az utómunka határoz meg, és ebben maximum akkor van hendikep, ha egy telefon nem fix fps-sel forgat mozgóképet (ami sajnos igen gyakori, de pl. a Samsungra és az iPhone-ra nem jellemző).
Megfelelő szűrőzéssel, log módokkal és color gradinggel legfeljebb szakavatott szem mondja meg egy mozgóképről, hogy nem profi DSLR-rel készült, hanem mondjuk iPhone-nal. A képminőség is félig-meddig szubjektív dolog. Egyetlenegy tényező van, ami nem az, az pedig a kamera optikai tulajdonságaiból fakadó látószög. De szerencsére már ez sem szempont, egy telefonos zoomlencse ugyanis épp egy portréobinak felel meg, így egy snitt-ansnitt felvételre pl. kiválóan alkalmas lehet.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Astrolagoon
tag
Megjött a drága!
Első percek:Kijelző P20 prohoz képest is egy szint ugrás.
A hangszoro ok mono de...Semmi gond veleSebesség megintcsak szintugrás P20 prohoz képest .Szakít
Tok:Spiegen rugged armore fasza.
Üvegfólia :Lito UV ha tokban használd NE!
Tök jól felmegy de ahogyan tokba rakod nyomja is fel a felső széleket!
Előnye: Müködik az Ujjlenyomat olvasóKépernyő "hangszoró":tökéletes emmi hátránya az eddigi megoldásokhoz képest!
Röviden ennyi majd jövök még
-
Ixion77
addikt
válasz Varszegig #906 üzenetére
Huawei experience store: Nem volt a dobozban semmilyen tok. Külön lehet vásárolni mindenfélét 5-6eFt áron. Én kínából rendeltem ilyet és ilyet a kuponos hétvégén. Meg egy ilyen kijelzővédőt is. Jók a visszajelzések róla, remélem beválik.
Valóban csúszós, főleg ha már izzadt is kicsit. Plusz vékony hosszú, így az egyensúlya sem jó amikor az alján gépel az ember. Én mindenképp rakok rá tokot, addig meg két kézzel használom.
-
hajbel
addikt
válasz Silenzio #905 üzenetére
Ja, azt a díjat biztos szakmai okok miatt osztották ki és még véletlenül sem politikai nyomásra. "Hülyeségeket ne írjunk" témához a fesztivál wikipédia oldaláról egy szösszenet: "Rendszeresen vitatott probléma, hogy a fesztivál a szponzorok bemutatójává vált, ami erős reklámízt kölcsönöz a hangulatnak." Magyarul, ha az iphone reklám azt mondja, hogy lehet filmet forgatni egy telefonnal, akkor lehet, mindenki más hülye?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Astrolagoon
tag
válasz tibcsi0407 #903 üzenetére
Iszonyatosan büntet nagyrészt a P30 pro.Mint tavaly a p20...
[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
válasz Akkorjóvan #908 üzenetére
Lehet kapni gyárit, legalábbis én ma kaptam, ráadásul vidéken, szóval Pesten gondolom már van mindenhol.
Tökéletes minőség a gyári, belül puha anyag, kívül pedig gumis szilikon, jobb mint ami a Samsunghoz volt.
5500 Ft.ui. Ezzel a tokkal nem billeg
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Akkorjóvan #908 üzenetére
Hétfőn még nem volt. Átmentem a First Phone-ba, ugye akik hivatalos Huawei partnerek és ott sem volt, csak kijelzővédő üvegek. (Nyíregyháza.)
Kell rá nagyon, mert iszonyítosan csúszós.utdetailing.hu
-
Akkorjóvan
újonc
-
Varszegig
veterán
Aki már távette, volt szilikon tok a dobozban? Az outboxing videókban volt.
-
Silenzio
addikt
Azért hülyeséget ne mondjunk. Pár éve is Sundance fődíjas nyert egy transzvesztitáról szóló filmdráma. Kizárólag iPhone-nal forgatták. Úgy 7-8 éve nem igaz, hogy a telefon alkalmatlan filmezésre. Csak nehezebb vele bánni, ennyi.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
tibcsi0407
félisten
-
Ateszpapa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest