Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Igen, elég furcsa darab. Most, hogy így eszembe jutott, ki is próbáltam a SuperMacro módot:
Olyan, mint az Apple Wireless Earbuds. Nagy Apple-fanok dolgozhatnak a Huaweinél...
-
2ofthem
aktív tag
Füles nektek is ala natur, mindenféle gumi nélkül rajta? Simán kiesik a fülemből

-
sirály69
őstag
válasz
Astrolagoon
üzenetére

-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez egy jó kamera. Videóra is. Sokan a 60 fps-t látják a ricegős mozgás ellenszerének, de azt úgyis vágóprogram küszöböli ki általában, ahogy a rolling shutter problémát is. 60 fps-t a filmiparban alig használnak. Action camnél ideális, játékoknál nagyon hasznos, de a filmesek alapjáraton még mindig a 24p-t preferálják. És joggal. 60-nál a mozgás amúgy is irreálisnak tűnik. Szóval én is azt mondom, hogy a 60 fps elvárható lenne egy csúcsmodelltől, de szvsz nem akkora probléma, hogy dealbreaker legyen.
-
tibcsi0407
félisten
Működő Gcam: [link]
Nem volt még időm komolyabban összehasonlítani.
-
Ixion77
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Jogos, köszi! Így tehát simán kikapcsolható éjszakára lefordítással. Ez jó, mert ahogy néztem tegnap éjjel egyrészt elég világos (miért nem állítható?!), másrészt bele is harap az akkuidőbe rendesen (kb. -10% egy éjszaka)
-
Ixion77
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Most próbáltam, kikapcsolt kijelzőnél nem működik a push. Mindjárt beállítom hogy legyen szíves nem lelőni az EMUI a gmailt, és kipróbálom hogy úgy működik-e.
(#884) tibcsi0407: A "Turn Off Screen" meg egy gyári bloatware. Ha már kötelezően adják, csak kéne működnie...
-
Ixion77
addikt
Úgy látom, hogy a két koppintásos kijelző kikapcsolás nem működik az EMUI launcherrel.
Van egy "Turn off screen" nevű alkalmazás helyette, amit viszont ha elindítok, Adminisztrátori jogot kér. Ha megadom neki, és rákattintok, úgy kikapcsolja a képernyőt, hogy utána nem elég az ujjlenyomat, a pin kódot is meg kell adni hogy visszakapcsoljon.
Tudja valaki hogy lehet ezt normálisan használni? -
tibcsi0407
félisten
válasz
petya2012
üzenetére
Töltöttem, de inkább csak kézmeleg volt, szerintem ez egyáltalán nem gond.
Külön szerintem nem kapcsolható, de ha egy bármilyen töltőre dugod, ami nem a gyári, akkor lassú töltést fogsz kapni.
Venni akarok Qi töltős asztali tartót, meg egyet az ágy mellé is estére, így szerintem én a gyári gyorstöltést egyébként sem fogom sűrűn alkalmazni.(#876) Ixion77
Azért, hogy a zsebedben ne merítse a telefont, hiszen ott úgy sem látod. -
-
petya2012
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
hali
te már töltötted a telót?
neked is meleg volt a töltés elején a hátulja meg a kijelző is??
ezt a szupergyorstöltést ki lehet valahol kapcsolni?nem árt ez neki?
köszi -
tibcsi0407
félisten
válasz
Varszegig
üzenetére
Nehéz rá fóliát tenni, hiszen íves. Egyet próbáltam mikor még megvettem. Felraktam és tiszta levegős volt. Akkor még nem volt benne a SIM, így nem tudtam kipróbálni a hívást.
Most úton van néhány fólia Aliról, köztük van pár UV ragasztós is, hátha az beválik.(#873) Silenzio
Ez teljesen jó minőség szvsz.
-
Silenzio
addikt
Köszönöm! Ezek szerint szinte mindent tud, amit az S10.
3 különbséget találtam: 40K60 fps, AE Reticle Sampling, OIS. Utóbbit nemigen értem, hiszen mindkét főkamerában van. Cinematographer Kitnél az S10 is csak 4K 30 fps-t tud, ha meg látószögeket is szeretnél váltogatni, a hajadra is kenheted a 60-at, mert a széles látó csak 30-at tud.
Merthogy egy nagy különbség még, hogy S10-nél támogatja a széles látószögű kamerát. Gondolom, P30 Próhoz frissítéssel érkezik. Várom a Filmic Próval Youtube-ra feltöltött filmecskéket. Ez az egyik első ilyen. Ígéretes. -
2ofthem
aktív tag
Szia! A hangszóró így elsőre elég érdekes. Sokkal jobban szól mondjuk mint az S8, kisebb hangerőn megvan ugyanaz a hangzás, viszont nagyon érdekes, én érzem a fülemmel ahogy rezeg a képernyő
Szerintem szokni kell, de a hangzás az tiszta és a hangerő bőven elég úgy gondolom.A többieknek szerintem érkezett válasz, ha van még kérdés most már én is meg próbálok válaszolni, illetve nemsokára teszek fel én is képsorozatot, de most gyors el szaladok egy tokot venni valahol mert a hideg ráz hogy most fogom össze törni

-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Spamgyujtonek freemailem is van vagy 20 éve, az oldalakon altalaban azzal reggelek
meg valahogy jobban bejon a sima kliens, mint a gmail
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jelen
Nekem nincs fontos céges benne, manualisan frissitem csak amikor erdekel
-
hito
nagyúr
Ennek a valóságban a fele sem lesz igaz. De ha mégis, kérdés, hogy mennyire fér hozzá a kamera driveréhez és tudja felülírni a gyári retek értékeket. Gyanítom, hogy a zajszűréssel és élesítéssel nem fog tudni mihez kezdeni => ugyanolyan rongy lesz a képminőség, mint a stock kameránál.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ez egy 2016-os cikk... Akkoriban még lehet melegedtek a készülékek gyorstöltés alatt, de hidd el nekem, amit az imént írtam, a mostani technológiával éppen csak langyos a mate 10 pro-m
Más gyártóknál mi van azt nem tudom, az elmúlt 1.5 évben ezt a telót használtam, azóta sokat fejlődött ez is. -
-
Hikvision
senior tag
Tehát, Beszéltem a "hüvely" ügyfélszolgálattal, ahol közölték, hogy teljesen rendben van a 15-perces e-mail szinkronizáció, nem tud "push" szolgáltatást kezelni a telefon, de kézzel bármikor frissíthetem, kérdeztem, hogy mennyire életszerű, hogy egész nap húzogatom a telefont mind a 6 céges e-mail fióknál? erre az volt a válasz, hogy még csak most jött ki a telefon, lehet majd később változni fog a dolog.
Az, hogy a messenger, illetve a viber is miért működik hektikusan szintén az volt a válasz, hogy majd frissítik a szoftvert, addig jól van ez így

Ennyit a hüvelyes pályafutásomról, pedig ezeket leszámítva egész jó telefon, megy vissza a mediamarktba, szenvedjen vele más.
Ameddig az alapvető minimális elvárásokat nem tudja teljesíteni egy telefon addig tőlem lehet benne 40x-es periszkópos kamera, nem ér egy forintot se.
és igen, az akkumulátor menüpontnál, be van állítva, hogy fussanak az appok a háttérben, ez ennyit tud.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Astrolagoon
üzenetére
Sajnos tudom hogy elég gyenge alapból üzemidőben, rosszul fogalmaztam, sokat romlott az üzemidő újkora óta. Nem tudom hogy a gyorstöltésnek van-e köze hozzá vagy sem, csak azt tudom hogy máshogy nem töltöttem soha, és egyre rosszabb sajnos.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
Astrolagoon
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ez ne haragudj de az xD kategória.És akkor ,hogy lehet ,hogy ugyanezen emberek a követkkező frissítésnél meg arról számolnak be ,hogy nőtt a SOT éppen ezért ne telepítsük mondjujk ezt vagy azt a verziószámú frissítést mert battery drain nevü jelenség van..Aminek köze nincs a gyorstöltéshez hanem mondjuk beragadt egy google folyamt (jellemzően)
Tapasztalat szerzés frissítés után javúló /csökkenö SOT tekintetében ajánlott olvasnivaló az XDA fórum..... -
petya2012
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
Parallaxis
addikt
Hát igen, szoktam mosolyogni, mikor ha a gyorstöltésről van szó, akkor sokan beírják, hogy semmi gond vele, náluk ugyanolyan az aksi, mint új korában, aztán ugyanezek az emberek panaszkodják tele az adott topicot, hogy milyen szar a legutóbbi frissítés mert csökkent a SOT. Pedig a frissítéssel semmi gond, csak éppen szépen lassan kicsinálják az aksijukat.
-
Astrolagoon
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Jópár akksicsere gyorstöltés miatt??Szervizes vagy?Mesélj már linkelj már be név nélkül szerviz lapokat Én az elmult 20 év alatt jó ha 2x cseréltem akksit azt se elhasználódás miatt...
"(#844) 2ofthem "
S8 sajnos alapból nem akku bajnok a gyorstöltésnek ennek emmi köze hozzá. -
2ofthem
aktív tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Én a Huawei megoldását nem ismerem - de ki fogom próbálni -, mindenesetre az S8-am új kora óta gyorstöltést kap mindig, és az én üzemidőm a béka segge alatt van sajnos.
-
Parallaxis
addikt
Linket arról, hogy magasabb hőmérsékleten hamarabb öregszik.
És arról, hogy ez hogy függ össze konkrétan, és hogy a plusz 20 watt veszteségi hője hogy viszonyul ahhoz, mintha egy melegebb környéken használnánk a telefont sima töltővel.
Ha az aksi melegszik, akkor tök mindegy. Ezért is nem célszerű navigációnál a tűző napon aszalódó készüléket tölteni, mert nagyon nem tesz jót neki. De átlagos körülmények között a normál töltés nem jár számottevő hőterheléssel, szemben a gyorstöltéssel (főleg a vezeték nélküli gyorstöltés ami gyilkos lehet, nem véletlenül van a minőségibb cuccokon aktív hűtés is). A gyártók a töltésvezérléssel sok hátulütőjét ki tudják küszöbölni a dolognak, de a melegedést nem.
Ezek ilyen fórumos anekdoták.
Hosszú ideig én is így gondoltam és nem is érdekelt a dolog, de jó pár aksicsere után már tudom, hogy ez tévedés volt.
-
sirály69
őstag
Az ajándék órám megérkezett a boltba(Debrecen, edigital), telefon még nem.....

Szerintetek az órát már elhozhatom....?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bossi
őstag
Üdv.
Akinek megvan már a készülék tudna pár képet felrakni? Engem a kamera része érdekel nagyon-
(jöhet privátban is)köszönöm.
-
Hikvision
senior tag
A gyári e-mail alkalmazásban hogy lehet beállítani az e-mail fiókoknál hogy ne 15-percenként frissítsen, hanem "push" azonnali legyen a szinkronizáció? Elég vicc lenne, ha ezt nem tudná.
-
zoleeno1
veterán
+1, mate 10 pro, csak a gyari supercharge toltovel toltom 1.5 eve, eddig semmi baja. Sőt, ami meglepo, hogy alig mondhato langyosnak töltés közben. A régi teloim sokkal jobban melegedtek, sima toltovel. Intelligensek mar ezek, kommunikalnak, szerintem nem bantjak. Lehet rosszabb ha nem a gyarival tolti az ember.
Bazs1981: nem tud ilyet, az a Samsungnál van csak
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Akkor nem? Láttam egy s10-en ott látványos volt, gondoltam itt is megvan

-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ennél a kijelzőnél is van az a lehetőség mint a Samsungoknál, hogy értesítéskor fény fut végig a kijelző szélén ha értesítés jön? Köszönettel: Balu
-
mateo91
tag
p10nek is gyors toltoje van, nem tapasztaltam hogy kevesebbet birna mint mikor megvettem
sot egesz ejszaka rajta szokott lenni tolton 
-
dutrás
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Mate 9 soha nem melegedett a gyorstöltéstől.
-
válasz
Parallaxis
üzenetére
Linket arról, hogy magasabb hőmérsékleten hamarabb öregszik. És arról, hogy ez hogy függ össze konkrétan, és hogy a plusz 20 watt veszteségi hője hogy viszonyul ahhoz, mintha egy melegebb környéken használnánk a telefont sima töltővel.
Ezek ilyen fórumos anekdoták.
-
7Heads Drago
veterán
Tudtommal nincs rá teszt. De gondolom az ellenkezőjét te se tudod bizonyítani. Az a saját kút fej meg több éves tapasztalat a felhasználók részéről. Gondolom mind hazudik, illetve pénzeli őket a Huawei. És itt nyugodtan rugaszkodj el a Huaweitől, mert nem csak neki van gyorstöltője. Ha csak a feleségem honor 8-át nézem ami már ezek szerint halot, mivel elmúlt bőven 2,5 éves. Köszöni szépen jól van és ha benézel a topikjába nincs egyedül. De persze azt csinálsz amit akarsz, ez rád van bízva.
Nekem jelenleg mate 10 pro van. 1,5 éves és jóformán csak a gyorstöltést használom. Kutya baja. Aki szereti a szenvedést szenvedjen... de ne nyavajogjon. -
Astrolagoon
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
1.Supercharger lényeg,hogy pont nem melegszik jobban
2- 4.5 éves volt Oppo Find 7A telefonomról tudok mai napig nem veszített nagyon a teljesítményébőlLG G2 G3 G4 G6 volt nekem .Mindet random töltöttem gyorstöltővel egyik sem krepált be
Most P20 pro van azt is töltöm brutálisan eddig semmi baja.
It a többezres fóruumon még nem olvastam senkitől,hogy gyorstöltés miatt tönkrement volna az akkuja.
Szervizes lapokat sem látok ...2 évig simán bírják a gyorstöltést a mai cuccok ez az időablak meg lefedi a userek 70 %-át.Szomorú vagy sem az ipari szemétgyártásunk ez van ás ez már egy másik story!
-
AnonymusX
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
#bookmarkozva.

-
joey04
titán
Igazából részletes tesztek nincsenek, így nem tudni, hogy káros-e vagy sem, de az (igaz más márkánál), tapasztalat, hogy a gyorstöltés után jobban merül a készülék:
Hozzáteszem, szerintem hasznos dolog, csak nem állandóan azt használva.
A felbontás meg érdekes dolog, főleg, hogy a fórumtárs szerint a pentile amoled 398 ppi bőven jó 300 k-ért, de a konkurenciánál a 326 ppi normál elrendezésú ips-nél már kevés, szintén 300-ért. ([link], [link]
)Hozzáteszem élőben valóban jó a p30 pro kijelzője szerintem is.
-
Hikvision
senior tag
Üdv mindenkinek!
Gyári billentyűzeten hol lehet beállítani, hogy amikor nyomva tartom az ékezetes betű miatt, akkor először azt ajánlja fel és ne az alternatív karaktert?
-
Ixion77
addikt
válasz
zoleeno1
üzenetére
Sajnos nincs rajta fólia. Egy gyári csomagolás van körben rajta, ami csak félig átlátszó.
Viszont ami meglepett: egy USB-C-s fölhallgató van a csomagban!
(#812) 7Heads Drago : Kérlek, írj linket amiben élettartamteszt van normál és 40W töltésről. Én sajnos csak olyan oldalakat láttam, ahol fanok a saját kútfejükből produkálták az "információt", olyan komolytalan érvekkel hogy pl. "a gyártó bizonyára tudja mit csinál". (Az a gyártó, amelynek a jó marketingelhetőség az érdeke, valamint a 2.5 éves korban bekövetkező készülékhalál.)
-
7Heads Drago
veterán
A 40W-os töltést kerülném, mivel erős a gyanúm hogy az akku élettartamára finoman szólva sincs jó hatással.
Pedig nem ártana utána olvasnod. Elég sokan használjuk rendszeresen és nincs semmi hatással az élettartamra. Ez a sok túlbuzgó vészmadár miatt van akik csak kárognak a telora 0 tapasztalattal. (esetleg évekkel ezelőtt volt nekik valami a márkától)Szerintem túl van a szemem felbontóképességén, ergo teljesen felesleges ennél nagyobb felbontás.
A Samsung és Apple fanok ezt simán látják. Szerintem Superman-re is köröket vernének ebben.
-
Varszegig
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Esetleg próbáltad fóliával is?
-
Ixion77
addikt
válasz
zoleeno1
üzenetére
Amennyire én látom, két opció van:
1, AOD on/off
2, Schedule: All day on/off (start time - end time)Úgy látom, hogy a szín mindig fehér (szürke). Ha értesítés van, akkor az értesítő alkalmazás(ok) ikonja megjelenik kicsiben az akku ikon mellett. Ilyenkor az akku százalék eltűnik.
El tudnék képzelni lényegesen nagyobb funkcionalitást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én nem használok már évek óta, számomra sokat ront a felhasználói élményen, inkább legyen mikrokarcos, végülis használati tárgy. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)