Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sziasztok! Igaz, nem P30-am van, de ez a Huaweieken működni szokott:
A tárcsázóba be kell írni:
*#*#2846579#*#*
Az utolsó karakter beütése után automatikusan a szervíz menübe visz, itt: 3. Network information query / SIM lock info. Ha "simlock_deactive" látszik, az függetlent jelent. Dual SIM készüléknél mindkét SIM slot független ilyenkor. -
pszihó
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
akármilyen tesztet nézek youtube-on mind be van. 1500 ft. ilyen jó régióban élünk?
-
pszihó
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi. Képesek voltak kivenni azt a nyamvadt szilikon darabot?
-
pszihó
aktív tag
Sziasztok valaki vett már telekomnál p30pro 256 os dual simest?
Két kérdés. Szilikon tokot talált benne és a másik, hogy második sim-nek gondolom vodás simet elfogadja?
Köszi előre is!
-
wacek068
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Arra várok hogy elmúljon-csillapodjon a
"Nekem ez MOST kell" érzés!
De majd szombaton....
-
gyurma888
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Vagy a Mate X
-
wacek068
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi a választ!
Nagyon gondolom egy ilyen telefonon!
De várok szombatig.
Talán várok..... -
wacek068
tag
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdésem, remélhetőleg segítőkészebbek az itteniek mint a Mate 20 pro topikban. Nem nagy dolog, de érdekelne.
A hívófélhez csatolt fénykép vagy ábra teljes kijelzős, mint a Xiaomi-nál, vagy egy pici kör alakú mint a Samuknál? Esetleg a kettő között van?
Nem volt még ilyen telefonom.
MÉG nem volt!
Köszönöm -
Z.É.T.
őstag
válasz
brian1974
üzenetére
A kameralencsék előtt is van védelem és még egy fólia is ront a képminőségen, nemhogy egy ilyen.
(instára, vagy belenagyítás nélkül oké, de ha az 1:1 minőség is fontos, akkor nélküle érdemes fotózni - én tavaly pórul jártam, mert mielőtt tok nélkül is fotózhattam volna, jól megfáztunk és jöttünk is haza) -
Aryon87
félisten
válasz
Vikthor
üzenetére
A 16:9 keparanyt ne vard, nem fogjak megcsinalni, ahogy a tobbi gyarto se. S6, G4 hasznalta csak, de ok is elvetettek ezt, es mentek 4:3-ra a kovetkezo generacional.
Fotozz ugy ahogy van, utana megvagod a kivant aranyra es voila.
Vagy atallitod arra es csokkentett felbontassal fotozol. -
MediaMarktban április 17-23ig Huawei akciós napok vannak 10-20% minden készülékre és kiegészítőre.
Ezekre tettem szert:
- HUAWEI Wireless Charger
- HUAWEI Active Noise Canceling Earphones 3
- HUAWEI Travel Tripod (Wired)A headset nagyon szépen szól, és úgy hallom, hogy jobb mint a HTC 10-el. Tökéletesen működik a drótnélküli töltés is, főleg este lefekvés előtt van ennek szerepe, kényelmesen rárakja az ember és másnap fullos az akksi. Nem kell koptatni az USB-C portot feleslegesen.
Most már csak 2 dolgot kell kijavítaniuk:
- gyári kamera app-al 16:9 formátum
- folderekbe ne csak 3 oszlop férjen el, hanem 4. pl 4x4 vagy 4x5 mátrixban -
2ofthem
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szerintem arra nincs megoldás sajnos, ezért engedtem meg magamnak egy kis viccet

-
eversman
tag
Sziasztok!
Nálatok a mobilnettel minden rendben van? Az állapotsávban mindig ott van a 4G jel, viszont néha egyszerűen semmi nem kapcsolódik a netre. Mobilnet ki-be általában megoldja. APN beállítások elvileg jók. Valami más beállítás lehet elrontva? Esetleg valami ötlet? Telenornál vásárolt 8/256-os verzióról van szó.
Segítségetek előre is köszönöm! -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Ha már nincs értesítési led ,létezik valami app ami segít abban, hogy ne kelljen életre kelteni a kijelzőt ha értesítés jön? (viber, facebook, instagram, sms)
Köszönettel:
Balu -
Ixion77
addikt
"fóliát érdemes venni ami...érzékeli az ujjlenyomatot?"
Bármilyet. Optikai az érzékelő, azaz nagy vonalakban úgy működik hogy rávilágít az ujjadra, csinál róla egy fotót és azt kiértékeli. Tehát amíg az a fólia/üveg/bármi amit ráraksz kellően átlátszó, akkor az ujjlenyomatolvasó is működni fog. Ellenkező esetben meg nem fogod látni a kijelzőt.
Többek közt ezért is írtam hogy amit a "szervizes mondott" az minimum megkérdőjelezhető. -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Töröltem a fiókot és újra létrehoztam magyar régióval.
-
lukoz
aktív tag
Milyen kijelzővédő fóliát érdemes venni ami nem jön fel stb sbt és érzékeli az ujjlenyomatot? És hol?
Köszi :)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
brian1974
üzenetére
Mate 10 Pro-n használtam, nagy és dögnehéz, ront a fotók minőségén.
Cserébe nagyon masszív, fesztiválon, építkezésen, műhelyben, kerti melónál nagyon jól tud jönni, " hétköznapra" túlzás és imbuszcsavarokkal kell összerakni, tehát nem 2 mp szétszedni sem.
Gesztusvezérlésben tuti akadályoz.
Ezek alapján dönts, hogy szükséged van rá, vagy sem.
-
brian1974
tag
Sziasztok!
Egy ilyen tokot szerintetek érdemes beszerezni?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki P30 Pro-hoz esetleg gyári mágneses tokot?
[link] -
dsanyi94
csendes tag
Üdv!
Tegnap elvittem a telefont kijelző karcolódással a szervízbe itt Budapesten, ahol közölték velem, hogy a gyártói képviselettől jött az infó, hogy karcolódásra nem vonatkozik a kijelző garancia, de szerencsémre a szervizesnek sikerült elintéznie, hogy mégis kicseréljék.
Azt mondták, hogy az előlap is és a kamera is gorilla glass 5 védelemmel van ellátva, de a kijelző az ujjlenyomat olvasó és a beszéd hang továbbítása miatt másabb kezelést kapott ezért karcolódik könnyen.
-
dragonborn
tag
Sziasztok. Mi lehet a baj, ha a vodafonos kártyán nem érzékeli a mobilnetet. Kaptam új kártyát, bekapcs van net, otthoni wifi után megint nincs. A beállitás elméletileg jó. Holnap megyek vissza az üzletbe, de hátha itt van valakinek ötlete.
-
tibcsi0407
félisten
Nektek vannak kínai dolgok a Huawei fiókban? Régen volt kínai régiós Honor telefonom (V9), akkor csináltam a Huawei fiókom is.
Próbáltam már Magyarországra átállítani, de néha jelenik meg pár hülyeség kínaiul. -
bébi67
aktív tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Igen, elég hangos. Én 2 kHz-en tök süket vagyok, de 3/4 hangerőn is tökéletesen hallom. Akkor gondolhatod milyen jól szól.
-
mateo91
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Szia úgy néz ki megoldotta a problémám :) köszönöm
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid
üzenetére
Szerintem igen. De ez egyén függő, autó függő. Nyilván ha üvölt a rádió, nem fogod hallani.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Ezt valaki próbálta már ?
-
sirály69
őstag
Sajnos még mindig nincs megoldva....
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal és adtak tanácsot, de sajna az sem működik.
Továbbítják a hibabejelentést a fejlesztésre.
Szerintem mindenkinek fel kellene őket hívnia akinek ez probléma, hogy lássák, hogy ez nem egyedi dolog!
Nekem 3 perc volt az egész.... -
droti25
őstag
Gorilla glass helyett milyen védelmet kapott a telefon tudja Vki?
-
droti25
őstag
Ti milyen felbontásban használjátok a kamerát fotózáshoz?
-
Folderekbe helyezett app ikonok csak 3 oszloposak lehetnek? Ikonok méretét esetleg változtatni lehet?
Más kamera applikációval, ami engedi a 16:9-et ugyanolyan marad a képminőség?
-
yodee_
őstag
A vezeték nélküli töltés dolog az kapcsolható vagy fix? Befolyásolja egy mágneses tok? Mert sehol sem találok hozzá gyári mágneses tokot ami autóban jó a felfogatáshoz. Köszi
-
Ixion77
addikt
-
bébi67
aktív tag
Eddig az összes Huawei telefonom csatlakozott az autó kihangosító rendszeréhez probléma nélkül. P30 proval van egy apró hiba. A kihangosítás hangereje függ attól, hogy a telefon média hangerőszabályzója milyen hangerőre van állítva. A többinél ez mindegy volt. A fejlesztői beállításokban van egy kapcsoló. Bluetooth eszközök hangereje arányos a telefon hangerejével. Ezt most kikapcsoltam, de még nem próbáltam ki, hogy milyen hatása lesz a hangerőre. Volt olyan eset, hogy a média hangerő le volt véve és azt hittem, hogy azért nem hallanak, és én sem hallottam a hívót, mert gond van a kapcsolódással.
-
droti25
őstag
Volte-t érdemes bekapcsolni?
-
mateo91
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszi megcsináltam holnap kiprobalom :) írok hogy jó e így
-
bébi67
aktív tag
[link] Nappali nagyon tele képek.
Teljes képernyős felbontásban is kipróbáltam. -
tibcsi0407
félisten
-
Folder szerkezetét nem lehet módosítani, hogy ne csak 3 ikon legyen egy sorban?
-
mateo91
tag
Sziasztok, az alábbi jelenség már p10en is meg volt.
Van nekem egy bluetooth hangszóró (JBL), valamint az autóban is bluetooth fejegyseg van.
Nos az van ha pl a jblen zenét hallgatok majd később a kocsival megyek vhova akkor nem kapcsolódik automatikusan hozzá, ugyan ez fordítva is meg van.
Mindig bekell menni beállítások és ott kivalasztani a kívánt eszközt.
Ez a 2 van csak párosítva.
Valakinek valami ötlet? -
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy használja e valaki a készüléket a gyári 40W-os töltőn kívül a kettővel korábbi, P10-es 22W-os hálózati, autós illetve gyári külső akkuról? Szabad használni vagy cserélnem kell ha váltok P30 Pro-ra?
Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Közel három percnyi csend
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ettől már csak a Mate 30 Pro lesz jobb idén szerintem.

4:3 manapság elég elavult.