Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
asddsa
tag
Csak nem értem a dolgot

Mindenki hajkurássza a kijelzőidőt, ha nincs meg a tesztben szereplő, az természetesen a készülék hibája.
mindenki a a SOT -ot nézi, de azt, hogy a többi app mennyit fogyaszt, az senki, pedig ott írja alatta
A FB egy szar frissítés után egyszer bekajált nekem 900mAh -t
-
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Milyen a fólia? Megjött ebay-ről egy sima hajlított üveg rá, de a tok állandóan felnyomja, meg elég vastag, ujjlenyomatolvasó többször téveszt.
-
Folder szerkezetét nem lehet módosítani, hogy ne csak 3 ikon legyen egy sorban?
-
gyga
senior tag
Valaki megnézné , hogy ha 2 vagy több Gmail van megadva akkor működik e a goggle idővonal?
-
lukoz
aktív tag
Aki használ nova launchert: hogyan lehet a gyári időjárás widget kirakni főképernyőre? A moduloknál nem található :(
-
Snooker_
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete használom a P30 Pro-t. Eddig vannak pro és contra pontok is, de talán kicsit több az ellene érv (S7 Edge-ről váltottam). Az egyik legnagyobb problémám, hogy sehogy sem sikerül kisajtolnom belőle olyan üzemidőt, amit a tesztekben, és, amit itt a hozzászólásokban is írtak. Általában 6-8 (néhol 9 órás) screen on time-ot írnak, nekem éppen hogy megvan az 5 óra. Nem játszok, általános dolgokra használom a telefont. Éjszaka kikapcsolt adatkapcsolattal és GPS-szel simán lemegy 8% is. Fényerő (akár mennyire próbálom, de mindig visszakapcsolja magát) automatikus, szinte minden gyári beállítás, a legújabb szoftverrel.
Én rontok el valamit? Vagy ez hiba? -
Ma hozta ki a futár a telefont végre. Hogy kell a nem kívánatos app ikonokat eltüntetni, hogy ne látszódjanak a home screenen? Ha hosszan nyomom, nem jelenik meg semmilyen opció, hogy uninstall, vagy remove from home screen.
-
Potyesz85
csendes tag
Hali!
Az alábbi választ kaptam a félig átlátszó okostok mögötti AOD elsötétedésre:
"A szenzor letakarása esetén a kijelző elsötétedik. Ez akkor is megtörténik, amennyiben a készülékem be van kapcsolva az always on display mode."
Ez ilyen. -
hito
nagyúr
Na hol van az a nagy drágulás?
Telekomnál pont annyiba kerül, mint eddig. -
Coniglio
csendes tag
Sziasztok. Bekapcs gombot egyszer megnyomom képernyő kikapcsol. Kicsit hosszabban bejon valami hangalapu keresés. Hogy lehet azt kikapcsolni?
-
droti25
őstag
Ma is teszteltem az éjszakai merülést.
Most kikapcsoltam az adatkapcsolatot és a WiFi-t és így is merült 1%/óra-t!
Más a hunyó.. -
realmadrid
aktív tag
Helló !
Kihangosítva GPS-ként használva elég hangos kocsiban ?
Köszi.
-
dsanyi94
csendes tag
Sziasztok!
2 hete van nálam a telefon, az első héten sikerült is rá szereznem üvegfóliát, de sajnos felvált a széleinél. Alá ment egy kis por és tegnap üvegfólia csere közben vettem észre, hogy van egy kis karcolódás a kijelzőn.
normál használatnál nem látszik, de mégis zavar, hogy egy 300.000es telefon ilyen könnyen karcolódik.
3 hónap garanciát természetesen aktiváltam vásárlás után és annyi lenne a kérdésem, hogy karcolódásra is kiterjed-e a garancia, mert számomra nem teljesen egyértelmű.
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok megjelenik bármi az AOD-n? Nálam semmi. Se email se sms, se semmi. -
perzeus
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem úgy sikerült eltüntetni a lépésszámlálót, hogy az egészség app ikonjára hosszan nyomva feljött, hogy eltávolít, majd arra rányomtam és utána kérdezett még valamit, amit leokéztam és azóta nincs ott a lépésszámláló.
-
jose999
senior tag
Na.. Megjött végre... Üdv, csatlakoztam

-
droti25
őstag
Mondjuk annyi, hogy én 2 sim kártyát is használok ami elvileg kicsit jobban meríti..
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Nekem Samsungon, a Health app húzta jobban lefelé az akkut. P30 pron az első a Health volt amit lelőttem. Éjjel megy Wifi, mobilnet stb, de csak pár százalékot merül.
-
Quqesz
nagyúr
Bár sima p30, de nekem meg pont jobb lett az aksiidőm, mint a volt S8+-on. Ott oreo alatt éjszaka 4-5%, pite alatt 8-10% ment el. Itt 100%-ról leveszem és reggel is annyi. Nálam online 4g,wifi,bt,mi fit szinkron, 2 gmail, 2 időjárás app, gps.....szal ketyeg mindég.
-
hodostamas
addikt
Nálam kb 4%-ot merült éjjel.: [kép]
érdemes megnézni mi ébresztgeti éjjel.
-
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Biztos van olyan háttérfolyamat amibe nem piszkálhatsz bele. Kapcsold ki, és kapcsold be reggel, akkor gondolom nem fog merülni.
-
sirály69
őstag
A lépésszámlálást, hogy lehet kikapcsolni a telefonon?
Az órán(Watch GT) működni kellene továbbra is... -
válasz
2ofthem
üzenetére
Tudom és tisztában vagyok a töltéssel és itt nem is ez a lényeg, hanem a miért???
F-ECT$-igen minden ki van kapcsolva...és igen ha bármelyik telefont normálisan feltölti az ember 100%-ra akkor onnan valóban az első pár % valahogy sokkal lassabban megy le👍 Nem csak a G2😀
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Tudom hogy miről van szó, olvastam végig, amire írtam is hogy nekem az alma és a samsung is merült rendesen este, ugyanúgy mint a huawei, bekapcsolt szinkronizálással. Kikapcsolt szinkronizálással fogalmam sincs miként viselkednek, mert én nem úgy használom őket. De tegyük fel hogy merül 10%-ot este kikapcsolt szinkronizálás mellett is. Felkelsz. Iszol egy kávét, vagy fogat mosol, esetleg mindkettő, mindegy. Azalatt azt a 10%-ot vígan vissza tölti neked.
-
F-ECT$
titán
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Nekem is volt LG-m (G2), és annál észrevettem, hogy a 100 -> 99% sokkal lassabban történt, mint az utána következő % csökkenések. Konkréten kb 15 percig neteztem mire lement 99%-ra, utána viszont 3-4 percenként esett ismét 1%-okat.
Viszont kikapcsolt wifivel (az adatkapcsolat is ki van kapcsolva?) már tényleg picit sok a 10%.
-
x_o_n
veterán
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Nekem pld nem Merül éjszaka a p20pro semmit ha inaktivak a hálózati kapcsolatok. Ha aktív akkor 4-5%
-
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Hát akkor nem is csoda hogy nem merül, ha nem csinál semmit

-
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Nem szinkronizált egyik sem?
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Éjjel óránként 0.5% már jónak mondható (átlagosan 8 órányi alvással számolva ez 4%-ot jelent), de szerintem az óránként 1% is elfogadható, olyan 1.5-2% körül kezdenék el gyanakodni, hogy valami nem az igazi.
Nekem talán az LG G2-m merült csak 2-3%-ot egy éjjel alatt, a Samsungjaim olyan 5-8% körül merültek / merülnek.
Az appokon túl a rossz térerő is lehet ludas a nagyobb fogyasztásban.
-
droti25
őstag
válasz
Daryl Dixon
üzenetére
Sztem is max 4-5% lenne az elfogadható a 8 óra alatti 10%-os merüléssel szemben.
Ha így nézzük egy 24 óra alatt ha hozzá sem nyúlok akkor 30%-ot merül. Ez azért gáz! -
-
2ofthem
aktív tag
Eddig milyen telefonjaid voltak? Nekem Samsung, Alma ugyanígy merült este, nem érzékelek különbséget köztük ebben a tekintetben.
-
válasz
droti25
üzenetére
Ez Huawei betegség sajnos, majdnem mindegyik ennyit merül

Mate20Pro használok és az ottani topikban is futottam ezzel jó pár karikát, de senki nem tudott erre normális magyarázatot🤔
Ilyeneket mondtak, hogy repcsi módba kell tenni éjszakára meg hasonlók!
Eddig egyik telefonom sem merült 1-2%-nál többet éjszaka, és semmit sem kellett be illetve ki kapcsolni hozzá! Ezt leszámítva teljesen elégedett vagyok a mai napig a készülékkel, de ez engem is zavar azóta is😣 Teljesen indokolatlan ez a merülés, főleg, hogy semmit sem ír ami merítené ennyire, az aksi infónál! -
bébi67
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azt.
-
bébi67
aktív tag
Be akartam linkelni egy cikket a clearplex fóliáról, de nem jött össze.
-
tibcsi0407
félisten
-
x_o_n
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
És az a jobb vagy a kicsit drágább szintén mediamarkt ( +kb 1800ft)CELLULAR LINE CAPSULE üveg " lap".
-
ferrari0819
tag
válasz
hajasmackó
üzenetére
Hamarosan érkezik a magyar nyelv az órára.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
hajasmackó
üzenetére
Hol nincs magyar nyelv?
-
hajasmackó
csendes újonc
Sziasztok!
Én is becsatlakozok a klubba az első Huawei mobilommal ami végül a P30 Pro lett.
MM-ben vásároltam, auróra kék színben, itt rakattam fel én is a tok barát fóliájukat, amivel meg vagyok elégedve. 6/128 GB + Nano SD
Az első alkalommal még Sim nélkül lett bekapcsolva, de egyből fel is dobta a 124-es végű frissítést, nem tudom ez számít(ott) e. Egyébként Vodafone kártyával használom.
Az óra is szuper, egyedül a magyar nyelvet hiányolom. -
bébi67
aktív tag
válasz
petya2012
üzenetére
Működést nem befolyásolja. Eddig nem jött fel sehol. Annak aki felrakta szintén ívelt kijelzős a telója, azt mondta, hogy a barátnője le akarta szedni róla, de megkezdeni sem bírta. Tokkal használom, nem nyomta fel. Szintén pro. Kikapcsolva a kijelzőt, oldalról belenézve van egy narancsbőr hatása, de bekapcsolt kijelzőnél nem látszik. Ilyen volt a mate 10 pro telómon is.
-
bébi67
aktív tag
A Média Markt-ban tetettem rá clearplex fóliát. ( 6000 Ft)
-
Quqesz
nagyúr
Az érdekes.....nekem ott fityegett a sarokban a kis piros fül, hogy huzzam le a takarófóliát a védőfóliáról....ezen kívül még ugye bele volt csomagolva a körbevevős fóliába. Lehet a sík kijelző miatt(amire ugye könnyebb feltenni) mi szerencsésebbek vagyunk?!?!(P30)
-
Quqesz
nagyúr
Nekem P30-on volt fólia gyárilag, pro-n nincsen? Ok tudom lehet nem a legjobb(nekem elég) , de cseréig kibírja....
-
x_o_n
veterán
válasz
Prodidzsáj
üzenetére
Akkor ott más a gond...
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszönöm a válaszod!!
-
eversman
tag
válasz
kokler146
üzenetére
Eléggé hiánycikk szerintem még a fólia, elég sok boltot felhívtam, de sehol sem volt, és ahogy mondtad most már a speedshop-ban sincs. Nekem ott tették fel az UV fóliát, a jobb szélen teljes hosszában egy hét alatt kb 1mm-t felvált (vsz felnyomta a tok), de nem befolyásol egyenlőre semmit. Remélem lassan lesz nagyobb választék, aztán akkor jobban lehet variálni,
-
kokler146
tag
Sziasztok tegnap óta P30 Pro tulajdonosa lettem oneplus 6T váltott bö 1 nap után csak pozitívan tudok nyilatkozni róla! Kérdésem az lenne végig olvastam a hozzászólásokat jó fólia kéne a kijelzőre ki mit használ ill ajánl ,olvastam írta valaki speedshopban vette ajánlotta 2ezeért de sajnos nincs raktáron minél hamarabb kéne rá utálom így használni a telót előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós topik
- Synology NAS
- Formula-1
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Telekomnál pont annyiba kerül, mint eddig.