Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csodásak a videók, bár ne városiak lennének, öngyi jelöltek átkelése a több sávoson videó több felbontásban. Kíváncsi lennék mit kezd egy méhvel, mert az istennek nem tudok fókuszálni kis tárgyakta már több telefon óta, igaz az újonnan sem kerül 100k-ba és nem hüwi.
-
nbukta77
addikt
Es bongeszo?
-
nbukta77
addikt
Ki milyen billenttyuzetet hasznal?
-
kokler146
tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Szia nekem gyári szilikon tok van hozzá
-
mateo91
tag
Sziasztok, Google Chromeba a kezdokepernyon vannak ezek a cikkek amiknek frissulni kellene, viszont már 2 hete ugyan azokat az oldalakat jeleníti meg.
P10en ahogy rafrissitettem az oldalra azonnal frissült.
Valakinek ötlet? -
T0rnad0
addikt
válasz
realmadrid
üzenetére
MM-es "tokbarát" fóliát rakattam fel, Spigen Rugged Armor-ral tökéletes.
-
A do not disturb modban bar a holdacska megjelent de a csengetes hangereje nem nemult el. Ötlet?
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, aki a MM-os fóliát rakatta föl, milyen tok jó hozzá ?
-
rolandrepasi
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
A 2. az nagyon tuti!!
-
mjani1172
addikt
Tényleg nem sértésként, de nem egy bomba fotó. Én általában a meló miatt fotózom sokat, meg a családot, vagy ha valami nagyon érdekes dolgot látok.
De ha nem jó a minőség kitörlöm. Nekem az sokat számít. Persze jó, hogy zoom meg ilyemi, technikailag biztos nagyszerű, de maga a konkrét kép nem nagy szám.
-
hito
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem mondtam, hogy önmagában nem jó, csak azt, hogy én nem tartanám érdemesnek az archiválásra a képet.
-
TED_DY
csendes tag
válasz
tal-garius
üzenetére
Hali!
A Media Markt-ban az Okos pultnál lehet kapni ClearPlex fóliát (teljes kijelzőset vagy tok barát verziót) 6 ezer forintért, pár perc alatt rá is teszik neked! -
nbukta77
addikt
Nalam olyan szokott tortenni, hogy jon ertesites pl whatsapp es nem tunik el a potty miutan elolvastam. Erre valami megoldas?
-
mateo91
tag
Sziasztok, Google Chromeba a kezdokepernyon vannak ezek a cikkek amiknek frissulni kellene, viszont már 2 hete ugyan azokat az oldalakat jeleníti meg.
P10en ahogy rafrissitettem az oldalra azonnal frissült.
Valakinek ötlet?
Valamint ha smst kapok nem jelez a telefon, bekell lépni hogy lássam kaptam e üzenetet. -
Laki
tag
Nekem ez az sms felület nemtetszik,fura,miért kell simet váltani.Nemfigyelek akkor a másikrol küldi
-
Technoman
őstag
Lehet, hogy volt már kérdésben (ha igen, bocsi):
Szerintetek, ha vennék egy komolyabb tokot, a leendő pro telóra (pld. UAG Plasma) és vennék hozzá egy Samus töltőt, túrázás közben Qi-n tudnám tölteni (úgy tudom a Pro Qi kompatibilis) ?
Mi az a közeg vastagság (mm), aminél már nem megy át a vezeték nélküli töltés?
thx -
jose999
senior tag
válasz
droti25
üzenetére
Szia!
1: pie rendszer elvileg nem támogatja a beszélgetés rögzítését..
2: nekem rezzen
(nem állítgattam semmit emlékeim szerint)
3: telefonkönyvben tudsz kedvenceket létrehozni, jobb alsó sarok, csillaggal jelölve. Mellettük i betű, katt, és ott az sms küldés lehetősége. Tudom, nem ugyanaz, amit kérdeztél, de hátha...
Remélem tudtam segíteni
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Xiaomi telefonról (nagyon szerettem) váltottam és hiányzik pár kényelmi funkció amit a Huawei P30-ban eddig nem találok.
1. Telefon beszélgetés rögzítése
Ez a lehetőség ott volt alapból a hívó képernyőn mint opció.2. Híváskor ha a másik fél felvette a telefont rezzent egyet, ezzel jelezve hogy a kapcsolat létrejött.
3. SMS appban felülre tudtam rögzíteni az általam kiválasztott névjegyeket, a könnyebb megtalálás érdekében.(mint a viberben is)
Egyelőre ezeknek jutottak eszembe.
Tudok nélkülük élni de nem lenne rossz ha ezeket itt is tudnám használni. -
Van a telefonban olyan funkció amit pl a situations app csinál? Ha este 10 óra lesz akkor lenémít és WiFi kikapcs? Majd reggel 7-kor mindezt vissza?
-
Technoman
őstag
válasz
tal-garius
üzenetére
Az jó lenne, mert sok dolog még nem tiszta. Lassan vennem kéne egy új telót (LG G4) és a két jelenlegi csúcson vacillálok (S10+ vs P30pro)
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Ha lesz igény rá hétvégén készítek egy témaindító első postot. Jó ha az alap információk egy helyen vannak.
Más, jelenleg kapható valami ajánlott üveg vagy sima fólia? Ebayen és más boltokban láttam pár 4-5D-s oldalt is tapadós csodákat (2-t rendeltem tesztelés gyanánt).
Első pár napom a telefonnal pozitív, bár ez a lekerített kijelző furcsa picit. Kamera tesztelés alatt, ahhoz kell még jó pár nap. Vannak szituációk amikben ez se remekel, de van ahol közel tökéletes képet készít. -
nbukta77
addikt
Elegedett mindenki a teloval? Valtott valaki s10plusrol?
-
nbukta77
addikt
Eddig nem bantam meg a valtast. Az s10 plusz is nagyon jo telo. Viszont aksiban a huaweit nem sok minden veri. Varom a nilkin forested tokot es a hatlapi foliat.
-
droti25
őstag
Videót milyen minőségben rögzítettek?
4K, Full HD 60fps, Full HD 30fps?Melyiket érdemes minőség és stabilitás szempontjából választani?
-
wacek068
tag
Ééés megvan! 😀
Egy S8 plus utódja lesz majd, ha lesz időm átköltözni!
Remélem nem lesz gond! -
Technoman
őstag
Megtudnátok mondani, hogy panoráma módban, milyen a kép felbontása?
thx -
2ofthem
aktív tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Én nélküle használom, eddig még nem karcolódott össze, bár én karcnak azt nevezem amiben elakad az ujjam, és látom anélkül hogy 27x végig törölném a kijelzőt és eltüntetnék róla mindent. S8-at is így használtam több mint 2 évig és csak egy karc lett rajta. Szerintem ez attól függ kit mennyire zavar, illetve tervezed-e hogy eladod később. Nekem cégesek a telefonok, így nem gond ha karcos lesz, nem fogok továbbadni rajta. Ha fontos hogy tartsa az értékét akkor mindenképpen tennék rá fóliát én is.
-
Ixion77
addikt
Még annál is jobban bírta, mint feltételeztem. A szervizes állításával ellentétben ez bizony Gorilla Glass mindenhol. Ugyanúgy 6. szinttől kezd el karcolódni mint a többi flagship. Impresszív a hajlítás elleni rezisztencia is. Úgy általában semmibe sem sikerült belekötni, eltekintve a színt ami viszont szerintem sokkal szebb mint a Jerry által reklámozott ócskaság.
-
Quqesz
nagyúr
[Meggyötörték a telót] , de jól bírta.
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma csatlakoztam. Galaxy s10 plus-rol jovok.
-
válasz
rolandrepasi
üzenetére
Ok lehet beneztem de egy 4x4 siman elferne
-
rolandrepasi
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
-
válasz
hodostamas
üzenetére
van átalakítóm és bt meg nem kellett nekem
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nem teljesen az amire én gondolok, az az ikonok elrendezése a home képernyőn amire te gondolsz. Ellenben, amire én, az a folderekben lévő ikonok elrendezése illetve mátrixa. Ott csak 3x3-as a megengedett. Én nem találok rá megoldást jelenleg, hogy 4x4 legyen pl.
-
Ixion77
addikt
Egy aránylag korrekt teszt: Anandtech
-
tal-garius
aktív tag
Sziasztok!
Mate 9ről jöttem ide, mint új P30 pro tulaj. Most klónozom a régi telefonnal...Brutálisan szép telefon!

-
hardtem
csendes tag
Sziasztok
Valaki segítene nekem. Már ráment a napom, de még mindig nem tudtam megoldani.
Amikor megnyomom a power gombot, akkor állandóan bejön a "google listening" és várja a hangparancsot, hogy keressen. Egyszerűen nem tudom kikapcsolni, így a telefont sem tudom kikapcsolni, mert nem ugrik fel a "kikapcsolás, újraindítás" menü. :/ -
luluska
csendes tag
Sziasztok!
Igaz P30, de családtag.
Szóval hogyan tudok a youtube videóknál 360-ban körbenézni? Nem érzékeli a mozgást, hiába forgatom a telót, ráadásul nem adja ki a vr szemüveg ikont sem. Ezt a cikket találtam, hogy hozzáadták a P30-at a signature devices listához, de lehet, hogy ez még nem ért ide Magyarországra?
Vettem egy alcor vr szemüveget, a demo programok tök jól működnek, forog a kép, viszont a youtube-al nem megy, pedig biztos h 360 a videó. Köszi a segítséget! -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ez a főképernyőre oké, de a mappákat nem állítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nem állítgattam semmit emlékeim szerint)
vagy inkább 5...