- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
válasz
pete_21 #8054 üzenetére
Ha van a közeledben Huawei szerviz és szépen megkéred őket a sztorit elmesélve lehet segítenek. Kb 10p az egész folyamat.
Amúgy annyit kellett volna csinálnia a gsmben a szervizesnek hogy a régi szenzort kiszedi a régi kijelzőből és átrakja az újba.
Többi gyártóról nincs infóm, Apple még aminél tuti bukta a face/touch ID ha nem márkaszervizben lesz cserélve az adott alkatrész. -
pete_21
addikt
válasz
pete_21 #8050 üzenetére
Kozben tobb velemenyt atolvastam: valakinek full fw reflash megoldotta (mig masnak nem). Sokan irjak, hogy a fingerprint a PCB-hez van parositva, ahogyan an iphone-oknal is. Valaki irta, hogy a Quick TuneUp progival sikerult ujrakalibralni. Megnezem majd ezt is. Errol van valakinek tapasztalata?
Ahogy olvasom, mar a P10-nel is sok ilyen eset volt, pedig itt nem a kijelzobe van epitve az ujjlenyomat. Illetve sok OnePlus telefonnal is ez van.
Mig masok azt irjak, hogy Huawei software-rel ujra kell kalibralni... ugy latszik nem olyan egyszeru az elet kijelzo csere utan. Gondolom igy tobben viszik gyari szervizbe, vagy inkabb vesznek ujat. (tobb embernek a Huawei sem tudja eletre kelteni az ujjlenyomatot). -
Exian
addikt
válasz
pete_21 #8047 üzenetére
A fólia biztos, hogy nem zavar be, nekem is rajta van. Gyári fólia. A többihez nem tudok hozzászólni. A szerviz, ahol csináltak, nem tudja? Mennyiért csinálták meg, ha szabad tudni? Van két Huawei készülékünk, amin kellene kijelzőt cserélni, én a Fixity-t néztem ki, ott is eredeti kijelzővel dolgoznak csak.
-
CzGöbe
tag
válasz
pete_21 #7353 üzenetére
A "Download Manager" nálunk "Letöltés kezelő" mutatja az értesítések között a letöltés állapotát, az addig stimm. Ha rányomsz, akkor elvileg bevisz a "Fájlok" appba (ez a gyári fájlkezelő), aminek alul van 4 gombja, Előzmények, Kategóriák, Huawei Drive és Én.
Az Előzmények fülben legfelül, a Gyors hozzáférés között meg szokta jeleníteni a "Letöltéskezelő"-t, amire nyomva bejönnek az utoljára letöltött fájlok.
Én a Kategóriák-at szoktam használni, ez a rendes fájlkezelő rész, mappákban cirkáláshoz (Belső tárhely/Download), de felül a piktogramokkal fáljtípusokra is szétbontja.
Nekem mondjuk mindenféle Huawei Drive és Cloud és egyéb felsős szinkronizálás ki van kapcsolva. -
Quqesz
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pete_21 #3392 üzenetére
Nálam ez teljesen rendben van [NILLKIN Amazing 3D CP+MAX] és ez tok NILLKIN TPU clear Transparent soft silicone back cover Case jó is hozzá.
Sajnos a Spigen Slim Armor Gunmetal tok felnyomja, így azzal és a hasonló passzos tokokkal nem igazán kompatibilis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest