- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oroszkrisz #7922 üzenetére
Ja, ez az apró, ámde annál fontosabb részlet kimaradt, hogy alapból 35 fokos volt a levegő (eredetileg 28-at írtál). Minden telefon termel több-kevesebb hőt. A P30 inkább kevesebbet normál használat esetén. Az nem mindegy, hogy a környezetéhez képest hány fokot melegedik. 5-6 fokkal többet vagy 20 fokkal többet. A 41 fok is nézöpont kérdése. Ha 35 fokos árnyékban lesz 41 fokos, akkor nem sok, mert relative csak 6 fokot melegedett. Ugyanez a 41 fok, egy 22 fokos irodában, vagy lakásban rengeteg, mert ott relative 19 fokot melegedett a telefon ami a P30 esetében talán akkor jön össze, ha gyorstöltés közben 4K videóznak, vagy videochatelnek.
-
válasz
oroszkrisz #7906 üzenetére
Igen. Nekem lakásban melegedett nagyon. Meguntam es par percre a hűtőbe tettem. Ezt kb meg 1x jatszottam el, azota tartja magat normalhomerseklten. Ha videot csinalok mar csak akkor melegszik fel
-
válasz
oroszkrisz #7872 üzenetére
Amikor kipróbáltam az ujjlenyomat olvasót, az első rögzítést nem éreztem valami simának. Meg is lett az eredménye, elég pocsékul ismerte fel az ujjam. Töröltem az ujjnyomatot, és megcsináltam még egyszer a rögzítést. Másodszorra fürgébben csinálta a telefon, érezni lehetett, hogy ez most valamiért sokkal jobban ment. Azóta tökéletes. Egyetlen egyszer tévesztett, amikor elkezdtem próbálgatni, hol van a felismerő képességének a határa, hogy nem ugyanúgy rakom oda az ujjam, hanem picit másik irányba döntve. Akkor nem ismerte fel. Ez az egy tévesztése volt idén. Aztán a szokásos módon tettem oda az ujjam, és egyből elfogadta.
-
válasz
oroszkrisz #7870 üzenetére
Örülök, hogy a reset megoldotta a kamera gyorsindítás problémát. Én korábban nem használtam az ujjlenyomat olvasót. Aztán fél éve annyit próbálgattam itt a panaszkodók miatt, hogy átálltam rá pénzügyi műveletekhez. Csak a telefon feloldása maradt arcfelismeréses. Én nem panaszkodom az ujjnyomat olvasóra, nálam 10/10 úgy, hogy csak egy ujjam van regisztrálva egyszer.
Az a visszaállítás hol érhető el, hogy az adatokat meghagyja? -
válasz
oroszkrisz #7867 üzenetére
A p20 pro is elég ütős telefon még ennyi idősen is. És mi lett a problémás p30 sorsa?
-
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7849 üzenetére
Nekem is ezt csinálja...
A Bt megy állandóan, egy okosóra(Huawei Watch GT) miatt. -
válasz
oroszkrisz #7849 üzenetére
Ha a Huawei alkalmazáskezelője volna a bűnös, akkor itt mindenki bólogatna, hogy igen, nálunk is ezt csinálja. Ennek más oka lesz, de csak találgatni lehet. Talán van egy másik kamera programod ami bezavar. De még ez se biztos, mert nekem is van plusz kamera app, és nem zavar be. Camera fv-5.
-
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7842 üzenetére
Iiigen, nekem sem..
-
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7840 üzenetére
Helló!
Kipróbáltam, ha gyors felvétere állítottam a hangerő le kétszer gombot -a kamera beállításokban- működött!
Utána visszaállítottam kamera megnyitásra és működik! Természetesen lezárt képernyőnél!
Próbáld ki! -
GSPLR
senior tag
válasz
oroszkrisz #7835 üzenetére
Nálam megy, gyorsan hangerő le kétszer, persze ez lezárt képernyőnél használható csak.
-
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7832 üzenetére
Helló!
Nállam sem működik a gyors kamera bekapcsolás, a hangerő le gombbal.. -
AtHoS
nagyúr
válasz
oroszkrisz #7830 üzenetére
És mire van állítva a Gyorsfelvétel funkció nálad?
Gyors pillanatkép készítése vagy Kamera megnyitása?
Nálam előbbi és a pillanatkép elkészítése mellett nyitva is marad a kamera
Android 10 van a telón, EMUI 11.0.0.156
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest