Hirdetés
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
válasz
Janaboy #18148 üzenetére
ez a szerviz feladata lett volna, de úgy adták vissza, hogy tesztelve, frankó, garanciában cserélték az akkut. Hogy hol sántít az állításuk, az kérdéses, de nekem az eredmény lenne fontos, direkt mondtam nekik, hogy csekkolják, és ha megvan a verdikt, akkor szóljanak. Na, most itt tartunk, és már én unom azt, hogy elb***ák az időmet és az eszköz még mindig szar. Nonszensz, de még egyszer visszamegyek hozzájuk
-
-
depmod
aktív tag
válasz
Janaboy #18103 üzenetére
semmi melegedés, minden olyan, mint eddig. Tegnap este kikapcs 72%-nál, reggelre 50%-on volt, beértem a melóhelyre és most már csak 26%. Tényleg tanácstalan vagyok, lehet, hogy egy notebook USB-C 60W-os töltő így hazavágja 3-4 órás töltés alatt?
A töltést jól veszi, időben ugyanannyi idő alatt sima huawei töltőn is, ezzel nincsen gond. Aztán meríti eszetlenül, letiltottam az egyik SIM-et, kikapcsoltam WIFI-t, nem játszom, már zenét sem hallgatok, de ugyanaz, zuhan
-
Gabesz87
veterán
válasz
Janaboy #17868 üzenetére
Nekem ez nem volt fő szempont. Úgyis állandó home office-on vagyok lassan egy éve, szóval itthon vagyok, töltöm ha kell. De melóban is tudom, ill. autóban is mindig töltőn van AA miatt. Perpill ez a félelmem, hogy vajon menni fog-e vele az AA, mert sok rémtörténetet láttam az AA topikban Samsungokkal.
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Janaboy #17839 üzenetére
Egy éve lejárt a hűségidőm a telekomnál,én is úgy éreztem,hogy nincs alternatívája a p20 pronak,GMS nélküli nem érdekelt.Ezen van még GMS,újabb két év gari.Ez időalatt meg csak lesz valami változás.Lehet,hogy megpróbálom,de tartok a nagy kijelző kis akksi kombótól.
Hatalmas a mérete.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Janaboy #17839 üzenetére
Én is így vagyok vele. Tegnap már majdnem földhöz b..tam ahogy anyámmal beszéltem és egyszerűen nem hallott jól, nem értette amit mondok. És ez nem egyedi, mások is panaszkodtak már, ügyfélszolgálatok is pl. Telekomnal vennék kamatmentes részletre mert egyszerűen nem fullik rá a fogam hogy kiadjak egybe egy teloert száz ezreket. Tavaly még úgy volt hogy iPhone 12 de ezt már elengedtem. Vagy Pixel 5, de ennyiért egy középkategóriás chipsetet kösz nem. Most az egyetlen alternatívának én is az S21-et vagy az S20FE-t látom. Nem akarok kínai telót most. Csak ne lenne az a tetves exynos. Meg én sem vagyok túlzottan Samsung rajongó.
-
-
anonymus89
addikt
-
válasz
Janaboy #17340 üzenetére
Nem érted listát... az aktuális havihoz azokat teszik,amik havonta kapnak frissítést,a 3havi listába meg azok kerülnek,amik 3havonta kapnak frissítést,nem azok amik az elmúlt 3hónapban kaptak...
Jelen esetben a Szeptember az aktuális hónap szoftverjavítás szempontjából. A 3 hónapos ciklus: Q1 Jan-Márc,Q2 Ápr-Júl,Q3 Júl-Szept és Q4 Okt-Dec.
Mivel azt írtad, hogy a a júliusit megkapta, így mint támogatásból kifutattot model, Július hónapban megkaphatta még az utolsó biztonsági frissítést. Mint a cikkben is írták,a .180 már nem tartalmaz biztonsági javítást,azaz se az augusztusi,se a szeptemberi javító patchet, mert a júliusi(2020-07-01/.171) volt az utolsó javítás, amit nem csak én gondolok így: [link]
De nem kell aggódni, sokan fel vannak háborodva redditen is, hogy a P20/Pro nincs már a frissítési listán [link] -
kory24
őstag
válasz
Janaboy #17204 üzenetére
Igen látom, meg előtte is azt olvastam kijelző cserekor akkut is cserélnek.
Csak arra számítottam, hogy lényegesen jobb lesz majd üzemidőm, mint előtte.
De nem lett...Ezek szerint 1,5 évesen is olyan volt még az akku, mint az új
(pedig előtte nagyon rég nem volt már hard reset, még 10re frissítés után se...., de most szervízbe küldéskor csináltam)
-
kp78
addikt
válasz
Janaboy #16428 üzenetére
Gondolom szerintük még mindig kevesen használják a gesztusvezérlést (én sem használom és nem is szeretem), és ezzel akarnak kicsit "átnevelni" arra
De az alkalmazás lista gomb helyett érkezett felfelé suhintást hamar megszoktam, csak sokáig nem tudtam mit tegyek a helyére oda középre, mert sokszor rutinból odaböktem, szóval lezárás gyorsgomb kizárt volt, meg még pár másik is.
De, mint írtam ez nem megszokhatatlan. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Janaboy #14630 üzenetére
Igen , megvolt. De én voltam türelmetlen. Mondták hogy a 30 napot várjam meg ( új készülék) , ha nem kapom meg addig a frissítést vigyem be a szervizbe. Aztán amint letelt a 30 nap , másnap már jelzett is a készülék , hogy van 9.1 EMUI. Azóta pedig szinte azonnal jöttek a frissítések.
Shinnokina: lehet számít , hogy ha az ember hivatalos forgalmazótól veszi.
-
törölt tag
válasz
Janaboy #14600 üzenetére
Májusig tökéletes volt. Az hét hónap. Ha ennyi idő nem elég javítani, az nagyon gáz, főleg, hogy menet közben azért két negyedévi eladás növekedéssel sikerült dicsekedni.
(#14602) st3v3np3t3r
Három hónap maradt ki, te is tudod.(#14603) Spet
Májusig ugyanezzel a szolgáltatóval (Telekom) havi frissítés jött. -
válasz
Janaboy #14552 üzenetére
erről korábban már esett szó, hogy miért ez a 8hetes ciklus
Aktivált készülékek számát veszik alapul
első 48órában az 1%
majd ezt követő 2hétben a 25%
majd ezt követő 2hétben az 50%
majd a maradék 100%
ez akár 8hétig is eltarthat
HuaweiBlog cikkEz úgy fest a valóságban,hogy:
minden hónap 19.-én kerül kiadásra egy javítás
21.-éig megkapja az 1%(48óra)
köv.hónap 4.-éig a 25%(2hét)
majd 18.-áig az 50%(2hét)
utána a maradék 100%Legtöbbünk jó eséllyel a 25-50%-ba esik
Van aki az 1-25%-ba. Nem olvastam olyat, aki belesne a 0-1%-ba -
-
-
-
-
gulyasa
őstag
válasz
Janaboy #14169 üzenetére
Ez nem pont P20 Pro specifikus kérdés, inkább Android-os és/vagy alkalmazásokkal foglalkozó topikba való.
Android beállításokban az értesítéseket be lehet állítani, hogy megjelenjenek-e vagy sem a zárképernyőn és hogy az utóbbi esetben az üzenet is megjelenjen-e...
Amúgy alkalmazástól és alkalmazáson belüli beállítástól is függhet.
Konkrétan a Viber saját beállításaiban is vannak egyéb, az értesítésekkel kapcsolatos opciók (amit valószínűleg felülvezérel, ha az Android rendszer értesítés megjelenítési beállításaiban mást állítottál be...) -
-
Gabesz87
veterán
válasz
Janaboy #14014 üzenetére
Engem különösebben nem izgat ez a frissítés dolog, amíg a telefon ellátja funkcióit, szóval úgy vagyok vele, hogy jön amikor jön. De azért való igaz, hogy elég gyötrelmes a Huawei frissítési megoldása. Mi nemrég vettük a páromnak az iPhone XR-t, és totál meg vagyok lepődve, hogy amikorra beharangozták a frissítést, szinte percre pontosan valóban elérhető is volt! És 1-2 héten belül jött vagy 3 update az iOS13-ra. Szóval ezt lehetne ügyesebben csinálni Huawei!
-
-
poero
aktív tag
válasz
Janaboy #13883 üzenetére
De mondjuk egy előre egyeztetett időpontban szerintem meglehetne ezt oldani, hogy ne kelljen otthagyni napokra a készüléket. Csak kicsit rugalmasabbnak kellene lenniük nekik is. De amikor rákérdeztem, hogy egy ilyen opció nem lenne-e lehetséges, egyből rávágta a telefonba, hogy kizárt dolog.
-
-
Speedo
tag
válasz
Janaboy #12345 üzenetére
De használ... tegyük tisztába:
1) Ha távolt vagy otthonról vagy olyan helytől, ahol számodra ismert wifi hálózat van, akkor bekapcsolt wifi és mobilnet mellett a telefon a háttérben folyamatosan keresni fogja, hogy lát-e már ismert wifi hálózatokat, és tud-e rájuk csatlakozni. (Csak zárójelben merem megemlíteni, hogy ez a funkció még teljesen kikapcsolt wifi esetében is tud működni lásd: Akkumlátor beállítások Helyzetmeghatározás esete)
2) Ha otthon vagy ismert helyen vagy és wifin lóg a telefonod, akkor is ki fogja kapcsolni nagy valószínűséggel hosszabb pihenés alatt a wifit, és akkor még ugyanúgy felépül a mobiladatkapcsolat (ha egyáltalán lebontotta a háttérben, mert erre is van beállítás, hogy megtartsa mindkettőt attól függetlenül, hogy csak az egyiken forgalmaz). Mobilnet esetében pedig a felhasznált eneriga nagyban függ az adott helyen elérhető térerőtől.
És akkor már arról nem is kezdünk el beszélni, hogy VoLTE esetén teljesen csomagkapcsolt lesz már a hívás is, tehát olyan nincs, hogy nem használ mobilnetet soha.
-
-
-
válasz
Janaboy #12105 üzenetére
megoldható lenne szerintem, hasonló képpen, mint ahogy szétválasztották az alap os-t a szolgáltatói résztől... szerintem az alap os-szel is meg lehetne csinálni, hogy szétválasztani a gyártóspecifikus és a google droid részét... így a google,nyugodtan kiadhatná minden hónap elején az aktuális havi biztonsági javításait és nem kellene várni heteket,mire a gyártók kiadják...
-
-
-
-
Dino69
aktív tag
válasz
Janaboy #7589 üzenetére
8 ezer a gyári mágneses tartó, amihez jár egy igen klassz tok, viszont most vettem Ebayen hasonló cuccot, 2 ragasztható fémlappal (amit ugye a tokra kell ragasztani), közel hasonló minőségű mint a gyári, csak 1000 párszáz forintért, választható színekkel. Nem bantam meg a gyárit sem 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest