Hirdetés
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Ha valakinek kellene egy silicone clear gyári huawei tok dobjon egy privit, bp 3.ker-en belül ingyen odaadom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #15779 üzenetére
Oneplus-t én imádtam a rendszere miatt, nagyon gyors fürge volt, a p20 pro-m lassabb volt, de kamerában meg mérföldeket vert.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #15769 üzenetére
Én is néztem, de volt op-m anno nem volt nagy eresztés kamera terén, közép kategória teteje volt.
-
ADAM1337
nagyúr
Közel 2év után búcsúzok a telefontól ma adtam fel foxposton a leendő tulajának.
Eddig ez volt a legstabilabb telefonom, jó ideje oneplus 3 óta talán.
Egyedül a 120hz és a videózás ami zavart, emiatt is váltottam.
Az aksitól félek, hogy a leendő nem lesz annyira kezes, a huawei optimalizáltsága marha jó volt 2év mindig hozta a másfélnapokat, navival is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #8312 üzenetére
Jó részletes lett, gratula hozzá !
És üdv a klubban. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
firemanus82 #8102 üzenetére
Nekem update után kérdezett rá, első bekapcsolásnál.
Most perpill én se találom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
firemanus82 #8099 üzenetére
Pitével jött egy helyalapú wifi szolgáltatás is azt kapcsold ki, és nem kapcsolgatja onnantól.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
DonDragonka #7777 üzenetére
Pie óta ugye ez se kell csak töltő és bt-s dolgok.
-
ADAM1337
nagyúr
Megjött a pie a vodásra tegnap nekem is.
Lassabb lett a telefon érzésre, illetve aod 12órás formátumra vált, a 24-ről holott 24 van rendszer szinten.
60fps 4d fokusz itt sincs.
Illetve az app switcher változott, ez nem tudom hogy pozitív-e vagy negatív. -
ADAM1337
nagyúr
Amire tudok válaszolok.
-Nagyon meríti csak töltövel rendelkező adaptert vegyél.
kb 1perc 1%.
-A telefon kijelzőjének égnie kell sajnos.
-Monitoros kérdés passz én fhd monitorral használtam de fhd és 2 fekete csík a valószínűbb, amit produkálni fog.
-bt eszköz limit tudomásom szerint nincs de nálam bt-s egérrel G603 elég lassú volt az egér inkább az usb stickjét használtam 2usb portos adaptert vegyél, az a biztos.
-Pozitiv:
Gyors hirtelen dolgokhoz jó, viszont megkell szokni a mozgásokat, amik az appokba vannak, hogy lenyomott egérrel huzod ide oda a dolgokat, nem teljesen kiforrott, de alap dolgokhoz jó. Úgy néz ki sok app mintha tablet mode-ban futna egy w10 asztalon kb.
Negativ a merülés, és hogy az adapter nálam pl amit használtam úgy melegedett alig lehetett megfogni.(de az egy olcsóbb fajta feljebb linkeltem talán) -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Danikika94 #7307 üzenetére
Én megvárom a szolgáltatóst.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balázs1986 #6870 üzenetére
60fps alatt is ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #6837 üzenetére
Akkor ugyanarra gondoltam, de 30fps-be pl nálam elég darabos.
60fps-be meg folyton elveszti sajnos. -
ADAM1337
nagyúr
Amúgy mi az amit a pie-ba annyira sok pluszt ad a telefonhoz ?
Csak hogy mindenki várja ?(Én tökéletesen elégedett vagyok vele de ha racionális upgrade-et kap akkor oké, mondjuk a wireless emui desktop jó lenne ha itt is működne)
-
ADAM1337
nagyúr
Megjött az Ali-s type c hdmi adapterem 2usb-s verziós 17usd volt.
Első blikkre gyors meglepően, totál használható alap netezős gépként a cucc, nyilván angol kiosztás.
Third party appok is elindulnak, egész átgondolt a youtube appot akartam volna 1080p-be meglesni de 720p volt a max amit engedett beállítani de az folyamatos volt.Egyetlen hátránya van de az is inkább azért mert nem olyat rendeltem, hogy zabálja az aksit, kb 10perc 10% saccra, mivel a kijelzőt ébren tartja még ha van 2 beviteli eszközöd is, és nyilván csak feloldott állapotban tölt-be az EMUI desktop.
-
ADAM1337
nagyúr
Használ valaki hasonló type-c hdmi usb hub megoldást ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Lamberd #5742 üzenetére
Valaki használ bármilyen wide optikát a telefonhoz ami kb 160-170 fokot tud adni?
Amiket próbáltam mind kisebb volt mint a szenzor mérete így körbe beleért és ráadásul brutál ... volt a minősége.
A Gyári kamera app annyira leveszi a fov-ot használhatatlan, normális videózásra.Lamberd: max független de 1sim-es, szolgáltatók 1sim-eset kapnak.
De a legegyszerűbb bemész és kibontatsz velük egyet, és meglesed a tálcát, kb 2 perc kikapni. -
ADAM1337
nagyúr
Köszi srácok ránézek.
-
ADAM1337
nagyúr
Mire cserélnétek a p20 pro-t ami videózásba jobb. (ha csak ez lenne a szempont ?)
Eddig iphone-ok tűnnek a mezőnyből a legjobbnak. -
ADAM1337
nagyúr
Vett valaki észre pozitiv változást a gpu turbo-s update-től ?
Nekem ugyanaz a felhasználói élmény csak kaptunk egy dnd módot a játékokra meg egy game suite-et amibe belehet kategórizálni a játékokat. -
ADAM1337
nagyúr
Ma bedobta a gpu turbo frissítést.
Bár nem nagyon játszok majd figyelem rendszer szinten van-e változás.(Nah jó tesom gyerekével múltkor toltam egy pubg kört, amiben simán nyertünk duoban, és alig lett csak langyos a telefon.)(#3756) xedamen: op3-ról váltottam p20 pro-ra és az op3 gyorsabb volt rendszer szinten sokkal.
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
stemplar07 #3076 üzenetére
Én imádtam a G4-emet de féltem, hogy mikor halálozik el folyamat.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Használ valaki uag tokot vagy ezt a fajtát ?
Most hogy belaktam a telefont, határozottan lassú lett egy oneplus 3 után.
Létezik aosp rom a telefonhoz ? (Gondolom az ui miatt lassú) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #2739 üzenetére
Mivel nem memóriás a kijelző így én nem is próbáltam az aod-ot tényleg kicsit hiányzik, de nem annyira. (volt op3 tulaj vagyok, még mai napig gyorsabbnak gondolom az op-t, viszont azért ez teljesen más kategória.)
-
ADAM1337
nagyúr
Aki dualsim es mennyi kijelzo idot tud produkalni?
Single simel 5ora felett szoktam lenni ebbol masfelora waze meg kb masfel ora endomondo ami meg gpst hasznal. -
ADAM1337
nagyúr
Nah örömhír.
Reméljük, most már nem hagyod el.Én egyszer jártam majdnem így, cipzáros zsebű uszó shortba vízbe voltam totál kiment a fejemből hogy nálam a telefonom, aztán átúsztam a rukkeltavat, és amikor már sétáltam ki éreztem, hogy valami húzza a zsebem. (xperia z-m volt akkoriban, de nem lett semmi baja)
-
ADAM1337
nagyúr
desktop mode-ot probálta valaki ?
Mate 10 pro-s adapteremet eladtam, és kéne valamit szereznem helyette.
egerem van bt-s g603 meg bill-em is, csak töltést tudó hdmi adapter kéne.Jah spigen tokról csak jót tudok írni, a kínai gagyik nekem minden telomon megnyúltak. lehet az autós tartó miatt is, pedig vigyáztam rájuk, viszont gyári spigennel nem volt hasonló problémám és jobban rácuppan a telefonra mint az utánzata.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #2361 üzenetére
Lehet megfogadom este rászánok egy órát.
Most ami újdonság vettem rá spigen tokot. -
ADAM1337
nagyúr
Egy kényelmi problémám van.
Lehet olyan csinálni, hogy a háttérképnél lehúzva a képet ne ez az idióta kereső jöjjön be hanem az értesítési sáv ?
Már megszoktam a oneplus-okban, ha átvariálom az alsó nav bárt az meg csúnya és nem középen van a home, tudom hogy az a megoldás van, vagy másik launcher ami tudja ezt ?
Illetve, még mindig blamázs, hogy a gyári lejátszó háttébe rakva nem tud számot visszaléptetni, csak előre. (Black playert használok emiatt)Ezen felül maga a telefon tökéletes ezek csak kényelmi plusszok .
-
-
ADAM1337
nagyúr
Ma beléptem a klubba én is.
Eddig minden klappol, bár még csak pár órás tapasztalatom van vele.
Egy oneplus 3 mellé vettem. -
ADAM1337
nagyúr
Vodafone-nál dualsim-es a telefon ?
Weben infót nem találtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával