Hirdetés
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
FirstAndroid #17557 üzenetére
iPhone 11-re váltottam.
-
tesz-vesz123
senior tag
Búcsúzom tőletek, köszönöm szépen a sok segítséget! Vigyázzatok magatokra!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17528 üzenetére
Nekem még a közel 10 éves képeim, videóim is megvannak rajta.
Ahogy wifi közelbe kerülök szinkronizál. Néha, ha eszembe jut manuálisan rányomok mobilnetről. Már jártam úgy, hogy minden elveszett a telefonról, még egyszer nem akarom azt.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #17521 üzenetére
Te úgy igazából semmiről sem beszéltél, csak leszóltál. Világosíts fel kérlek, hogy mi jobb megoldás annál, hogy a telefon magától felment mindent a felhőbe, amit aztán asztali gépről is elérsz meg úgy en bloc bárhol. És örökre megmaradnak a dolgaid (én Windowson is Drive-ba mentem a fontos dolgaim, a képek ugyanúgy mennek fotókba).
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #17518 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy Androidra a legjobb megoldás.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
shrink #17491 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy a mai telefonoknak nagyon minimális a kávája, illetve keskenyebbek a 18:9 miatt. Egy 5.8 inches telefon például szerintem simán ugyanakkora mint az S6, még lehet, hogy keskenyebb is. Én is inkább a P30-at ajánlanám, a P20 Pro már nem kap semmi frissítést. Még megnézhetnéd akár az új iPhone SE-t is (180 ezer körüli), ami 4.7" kijelzős, még lehet, hogy kisebb is mint az S6-od! Nem nagyon van szerintem az SE-nél és P30-nál kisebb, amiben csúcs hardver és tudás van.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17465 üzenetére
Jah, ezért van kitiltva a Huawei a fél világról.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
anonymus89 #17441 üzenetére
Eléggé belassulós lett a telefon, olyan régi "klasszikus" Android. :/ Gondolkozik, lassabban reagál. Ráadásul nekem 9-esen nem igazán volt akadás, most elég sűrűn beszaggat a telefon. A legjobb amikor a billentyűzet szaggat és késve írja be a betűket, amiket gépelsz. Mintha Android 2.3 lenne lol! A Chrome meg szeret csak úgy lefagyni. Szerintem vagy 5 éve nem tapasztaltam fagyást telefonon. Ezt is megértem!
Az üzemidő szerintem ugyanolyan mint volt 9-essel. Semmi változás.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
FirstAndroid #17437 üzenetére
Lol!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
FirstAndroid #17434 üzenetére
Egyelőre semmit sem tudni az új rendszerről, nem is létezik. Azt már tudjuk, hogy mindenen IS fut, mindennél is 70%-kal gyorsabb már 2 éve. Csak még nem látta senki.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
anonymus89 #17432 üzenetére
Mindenki el van szállva az árakkal. Xiaomi 380 ezerért, OnePlus 400 fölött? Lol... Azokhoz képest a 300 ezer alatti iPhone 11 egy nagy semmi.
Igen, 10-es van nekem.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17430 üzenetére
A Samsungot nagyon szeretem, az S7 Edge mai napig működik nekem. De csak Snapdragonnal vennék újra. Pixel nincs itthon, marad az iOS. Xiaomi, Realme meg ilyen dzsunka izéktől hülyét kapok , úgyhogy minden más kilőve.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17426 üzenetére
Fel is tűnt, hogy le vagyunk sz*va. Ez az első és utolsó Huawei készülékem. :)
Megtaláltam, tiltottam is, köszi! :D
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17423 üzenetére
Hol? :O
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17420 üzenetére
Én azt kikapcsoltam, bár az idegesítő "HMS Core" reklámok így sem álltak le. :D A múltkor orosz Huawei reklámot kaptam. Egyre inkább dzsunka kínai kezd lenni a cég.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
anonymus89 #17415 üzenetére
Ebben mi a logika?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Attila.85 #17351 üzenetére
Mindenképpen BT-re. Ezek az átalakítós dolgok nagyon lerontják a hangminőséget. Van egy Bose jackes sport headsetem, brutál hangosan szólt S7 Edge-ben, gyönyörű hangja volt, iszonyú durva mély hangokkal (hát, Bose...). Amikor megvettem ezt a telefont 5 percig bírtam átalakítóval. Iszonyú tompa, doboz hangja lett a headsetnek P20 Proval. Mintha valami 1500 forintos kínai izé lenne. 😂 Vettem egy BT headsetet, sokkal, sokkal jobb. :)
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17346 üzenetére
Pedig az S7 Edge nem szaggat mint ez és a Chrome sem fagy le.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17338 üzenetére
Azért az nem semmi... A Samsung 4 évig támogatta az S7 Edge-et...
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
kory24 #17320 üzenetére
A Spigen kijelzővédő üveget tudom ajánlani. 1 év után sem volt karcos, pedig én mindig pólómba, nadrágomba törlöm a kijelzőt.
Balf... voltam és lelöktem a telefont az íróasztalról, ráesett a járólapra kijelzővel lefelé, így megrepedt a védőüveg széle. Engem zavart, úgyhogy kicseréltettem GSM-esnél 2500-ért (valami noname üveget tett rá). Ez sem karcos 3 hónapja.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Fercsáj #17310 üzenetére
Szóval akkor a 3-4 havonta érkező biztonsági frissítésre gondoltál. Jah, abból sok van. Egyébként a P30 csinál éjszaka citromsárga képet a RYYB szenzor miatt, de ha már ide tudsz írni ilyen hangnemben, akkor el tudod olvasni a tesztet és megnézni a fotókat (hiszen éppen a teszt alá írtál).
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17265 üzenetére
Samsungnál is csak kikapcsolt kijelzőnél ment a gyorstöltés. :D Szerintem Huaweinél bekapcsolt kijelzőnél is megy, szoktam töltés közben használni. Melegszik mint állat, de töltődik szépen.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17261 üzenetére
Tudom, mi az a csepptöltés, elektronikát tanultam. Akkor így már világos, hogy hogyan is kellene működnie ennek a Smart Charge dolognak. Köszönöm. Szóval egyáltalán nem működik. :D
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
sirokipatrik #17258 üzenetére
Én is összevissza töltöm, azért nem is értem. Közben amúgy felment 100-ra, csak nagyon lassan. :D Szóval ettől "Smart".
-
tesz-vesz123
senior tag
Na, úgy tűnik, hogy mégis működik a Smart Charge. Nem tudom 95% fölé tölteni. Micsoda feature! Ez miért jó amúgy, amikor én 100%-ra szeretném?
-
tesz-vesz123
senior tag
Nektek is feltűnt, hogy az időjárás app kínai időjárást használ?
Valami China weathert ír appon belül. Ugrál Accuweather meg china között.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
sirokipatrik #17212 üzenetére
És ráadásul a biztonsági frissítésünk is júliusi. Ez ilyen alibi "kérlek később is Huaweire váltsatok" update lehet!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
sirokipatrik #17209 üzenetére
Smart Charge nekem is van, úgyhogy nem értem. A Tescos Huawei asszisztenst meg mégis ki használja a Google helyett?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #17184 üzenetére
Legalább februárig bírják ki, akkor jár le a két év hűségem! :D
-
tesz-vesz123
senior tag
Most jött a .171 update. Telekomban vásárolt készülék.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17166 üzenetére
Furcsák ezek az updatek. Nekem pont, hogy a 10-essel lett jobb!
9-esen sokszor előfordult, hogyha kikapcsoltam a headsetet, nem szólt az alsó hangszóró valamiért, csak restart után javult meg... Sikerült is egyszer emiatt elaludnom. 10-es óta nincs problémám vele (még).
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
balazs0102 #17154 üzenetére
Igen, nekem is lassulgat a telefon. Van, hogy például lassabban jön elő a billentyűzet, vagy szaggatva jön elő. Olyasmi is 10-es óta fordul elő, hogy gépelek és lassabban írja, akadozva írja a szöveget. :(
-
tesz-vesz123
senior tag
Feltűnt, hogy szaggat az animáció, amikor felfelé gesztussal a háttérbe teszem a kamera appot. 10-es EMUI óta elég jellemző lett az akadozás. A kamera megnyitása is néha elég lagos, akadozós. Töröltem az adatait a kamerának, a cache-t, volt restart, ugyanúgy szaggat az animáció... Másnak is ilyen?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #17130 üzenetére
Akkor te telepítgess torrentekről mindenféle szemetet... :D
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17111 üzenetére
Jó neked. Én pl. örülnék, ha legalább a Chrome-ot megcsinálnák rendesen EMUI-ra. Más gondja nem igazán van a telefonnak. De így ez az EMUI nagyon béta...
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17108 üzenetére
Neked úgy tűnik, hogy sűrűn kapunk frissítést?
Amúgy sem kapunk semmit, így legalább megvan a kínaiak magyarázata, hogy miért!
"Cúna kerekszemű báci nem had flisszítész"
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17088 üzenetére
Azon legalább nem fagy le a Chrome. És nem áprilisi a biztonsági frissítés.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17082 üzenetére
A Gmail app szuperül működik, jól kezeli mindkét email fiókom. :D A Huawei levelezőjét le is töröltem, szerencsére engedte.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17075 üzenetére
Egyébként ez is EMUI 10 probléma. 9-essel semmi baj nem volt és nem, nem fogok fr-t nyomogatni hetente mint gingerbreadnél meg ICS-nél, akkor inkább kivárom a januárt és váltok. Ha addig sem jön hozzánk a Pixel, akkor rendszert. Unom, hogy mindig van valami baj mindenhol és sosem javítják ki. :(
SzabóTamàs90: +1!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17071 üzenetére
Ami megoldható gyárilag, arra nem szeretnék 3rd party appot használni. Olyankor kezdődik, hogy beragad, merül a telefon, ilyen-olyan bajok lesznek. :D Sony telefonnál megtanultam, hogy amiből van gyári, azt használom. Annál a telefonnál abból állt a szabadidőm, hogy figyeltem mi merít.
Gabesz87: ennek igazán örülök, nekem meg nem jó.
-
tesz-vesz123
senior tag
Na, töröltem, majd újra hozzáadtam próbaképpen a fiókomat, most már látom az emaileket, viszont eltűnt a push értesítés lehetősége.
Akkor emailre is Google appot kell használni...
-
tesz-vesz123
senior tag
Mi történt az email appal? Egyik pillanatról a másikra nem működik... Gmail appon azonnal jelezte, hogy levelet kaptam, az email app még mindig nem. Vagy 20x frissítettem.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Karcsi1964 #17047 üzenetére
Az alkalmazással semmi baj, minden telefonon jól működött, ezen is jó volt EMUI 10-ig. De a Facebooknak semmi köze ahhoz, hogy a böngésző lefagy.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Karcsi1964 #17041 üzenetére
Nem fogok böngészőből chatelni 300 ezres telefonon :DDDDDDD
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Karcsi1964 #17026 üzenetére
Tökéletesen működik, kivéve a böngésző random fagyását. :D
-
tesz-vesz123
senior tag
Én kapásból kizárom az Android gyártók 90%-át. :D Ami nálam szóba jöhet az a Samsung, ha egyszer lesz itthon Snapdragonos, mert az Exynos variánsok üzemideje sosem kiemelkedő. Szóba jöhet még a OnePlus és Pixel. Utóbbi sajnos még nincs itthon (pedig nagyon nagyon örülnék neki), OnePlus már kapható szolgáltatóknál, viszont 400 ezer beteg ár érte, annyiért már iPhone inkább és akkor 5 évig kapom a frissítéseket... Szóval jelenleg almában gondolkodom még mindig. Az újakat nem tehetem meg részletre sem, egy iPhone X, esetleg XS beleférne, még évekig támogatják azokat. Egy idő után az ember rájön, hogy fontos, ha a pénzéért kap is valamit, nem pedig egy ilyen listát mint ez a Huawei frissítési lista. :)
-
tesz-vesz123
senior tag
Vegyetek P40-et.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #16947 üzenetére
Igen, nekem túl körülményes volt. Meg az új verziónál valami plusz appal kellett telepíteni... Inkább jó a gyári, az megy normálisan. :)
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #16943 üzenetére
Használtam egy darabig, nem jött be. Nem frissül, nem küldött értesítést, néha még a főoldalt sem tudtam frissíteni, hiába húztam le az ujjam.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor akadozott a görgetés.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
sirokipatrik #16929 üzenetére
Az működött egyáltalán valaha?
A Chrome engem is szeret szivatni 10-es óta. Szerintem EMUI hiba. Azért, mert a Huawei nem foglalkozik már a Google appokkal, nem fogom az ő sz*rjukat használni, ha ez szinkronizál minden eszközömmel.
-
tesz-vesz123
senior tag
A "gyorsalkalmazás-központ" mit takar?
-
tesz-vesz123
senior tag
Ne várjátok a 11-est, 100%, hogy nem kapjuk meg. :D
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #16819 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy valami nem okés. Chrome-ot, illetve időjárást írta, hogy használta a GPS-t. Nyomtam egy restartot és eltűnt most. Átnézem azért az engedélyeket, köszi!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16812 üzenetére
Ott a fotós topic. Már csak az automata HDR miatt is jobb a képek dinamikája. 🤷🏻♂️
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Karcsi1964 #16809 üzenetére
Nekem nem működött összevissza egyik Samsung telefonom sem. Üzemidőn kívül nem lehetett belekötni az S6 szériába. A kamerája mai napig megállja a helyét, kegyetlenül szép fotókat lőtt, a P20 Prot megeszi reggelire.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Karcsi1964 #16807 üzenetére
Nekem volt S6 és S7 Edge is. Utóbbi a mai napig működik, pár hete lett vége a támogatásának (4 éves telefonról beszélünk). :)
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16782 üzenetére
Wipe Cache?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Simon Dávid #16777 üzenetére
Szerintem az lehet a baj, hogy nincs kikapcsolva a SwiftKey neked a beviteli menüben.
-
tesz-vesz123
senior tag
Oh, engem is zaklat egész nap az EMUI, hogy a Facebook zabálja az aksit. Vicc, hogy egy dollár milliárdos cég képtelen megírni egy chat appot és egy közösségi appot. Bezzeg reklámok vannak.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16741 üzenetére
Így van, 3 pont ki van emelve. 1x 3x 5x.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #16724 üzenetére
Nekem is feltűnt... Visszafelé fejlődik az EMUI.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #16709 üzenetére
Nem rossz cucc!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #16707 üzenetére
Ez amúgy jól hangzik, PC-vel is kommunikál?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #16703 üzenetére
Sokáig Samsung böngészőt használtam (mert Samsung telefonjaim voltak), egyszer kipróbáltam a Chrome-ot és ennél maradtam. PC-n vagy 15 éve Chrome-ot használok és imádom, hogy szinkronizál a telefonommal, például minden felhasználónév és jelszó elérhető (a Google menti az app jelszavakat is). Ez nekem így túl kényelmes.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Karcsi1964 #16698 üzenetére
Mindenkinek jelentkezik, csak valaki kevésbé toleráns. Olyan nincs, hogy valakinek akadozik, lagol, másnak meg nem. Főleg, hogy 9-es Androidon egyáltalán nem tapasztaltam, ennél rögtön feltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával